Funcollectibles Reviews 14

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Hier niet bestellen

Hier niet bestellen!

Een bestelling hier geplaatst, maar deze is nooit geleverd. Als je vervolgens hierover contact opneemt, duurt het letterlijk maanden voordat je een reactie krijgt. Ze zeggen dan doodleuk dat je het zelf uit moet zoeken met de bezorgdienst. Vervolgens ‘helpen’ ze je en zeggen ze dat ze dat je pech hebt. Oplichters dus! Ze zijn erg onvriendelijk, onbeschoft, geen enkele service en stelen dus je geld.

1 November 2023
Rated 3 out of 5 stars

Verzenden zoals je het aanbied

Funko netjes verpakt en goed beschermd verzonden.
Echter vind ik het niet netjes dat je verzending via PostNL aanbied waar ik als klant dan ook € 7,95! voor betaald heb en dat het vervolgens goedkoper via DHL word verzonden.
Voel me flink in de zeik genomen hierdoor!
PostNL kosten rekenen is ook via PostNL verzenden.
Ondanks dat de funko netjes is zou ik hier niet nog eens bestellen.

8 August 2023

Incomplete bestelling GEEN SERVICE

Bestelling geplaatst. incompleet ontvangen. Weken geen reactie. Inmiddels nieuwe eigenaar. Ik kan het ontbrekende product krijgen als ik een nieuwe bestelling plaats. Ik heb al bijna 300 euro uitgegeven. Stelletje afzetters. Geld incasseren kunnen jullie goed maar service geven absoluut niet!

1 May 2023

aanrader

Funkopopjes besteld, snel geleverd en waren zeer goed ingepakt! heel tevreden.

1 January 2023

Mijn ervaring is Goed!

Ik heb meerdere Funko Pops voor het eerst besteld bij FunCollectibles & dik tevreden. Heb een pop kunnen vinden die nergens meer te krijgen was en de levering was vlot en netjes ingepakt. Geen schade en alles perfect binnen gekregen.

26 December 2022

Top service

Gisteren een cadeau besteld voor mijn vriendin, vandaag ontvangen, als dit geen goede service is dan weet ik het zelf ook niet meer.
Goede communicatie via whatsapp, ook super vriendelijk. Pakket zeer goed verpakt. Voor mij is dit 10/10

29 December 2022

Prima verlopen.

Eerste keer dat ik in deze webshop bestelde. Ik las wel wat slechte commentaar over deze webshop, maar voor mij is alles wel prima verlopen. Funko Pop's waren zeer goed verpakt, de doos was ook goed opgevuld zodat de inhoud niet kon verschuiven en bewegen in de verpakking tijdens het vervoeren.

27 December 2022
Rated 1 out of 5 stars

Heel slecht contact te krijgen.

Op zich een snelle levering en goed verpakt. Vaker besteld bij deze shop maar nu ik beschadigde poppen heb ontvangen is er geen contact meer te krijgen. Kreeg er eerst één opnieuw gestuurd waar goed naar gekeken zou worden helaas was deze in nog slechtere staat. Via de app, mail, contactformulier, messenger. Nergens word op gereageerd of er staat dat het tot twee weken kan duren. Heel erg vervelend. Ik denk niet dat ik hier nog eens zal bestellen.

23 November 2022
Rated 1 out of 5 stars

Geen antwoord op mails en houden zich niet aan afspraken

Vaak bij funcollectibles besteld (voor de coronaperiode en tijdens de coronaperiode), nooit problemen mee gehad. Helaas afgelopen maand bij de bestelling dat de funko’s niet netjes meer verpakt zaten, maar gewoon los in een doos waren gelegd (voorheen zat alles netjes apart in bubbeltjesplastic). Hierdoor was een funko aan de buitenkant beschadigd. Het was een kleine beschadiging, dus niet heel erg. Eén van de andere funko’s was helaas erger beschadigd (ook binnen het doosje). Na mailcontact te hebben gehad kon ik kiezen voor retouren (maar ze hadden ze niet meer op voorraad) of 10€ korting op een volgende bestelling. Omdat ze niet meer op voorraad waren koos ik voor het tweede. Deze 10€ korting heb ik echter hierna nooit gekregen en ook op mails worden niet gereageerd. Erg jammer, want vond funcollectibles voorheen altijd 1 van de betere bedrijven die funko’s verkocht, maar mij zijn ze nu kwijt.

8 August 2022

Flop!

Duurt 14 dagen voor ze op mail reageren, je mag niet retourneren (mag wettelijk niet eens voor dit soort producten), je betaald voor extra bescherming wat ze niet leveren, maar terug betalen ho maar en rekenen ook nog eens 1€ voor t retourneren? Terwijl je ook al zelf de retourkosten betaald!!!

3 June 2022

Fijne webshop

Fijne webshop en werd door de eigenaar? persoonlijk gebracht. Erg snelle service en buitengewoon vriendelijk!

18 May 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look