FTO - Fysioterapi Træning Odense Reviews 76

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tak for fantastisk Bootcamp 15 uger, FTO Thulevej Tarup-Odense. Tak til Stine- Mathias- Alexander, for deres fantastiske måde at være på, og arrangeret i os som deltog. Vi, Kone og jeg har mel... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg er startet på en 8 ugers bootcamp for kvinder, det er dejlige træningslokaler og dygtige instruktører. Jeg har bare savnet en form for introduktion til forløbet, hvad vi skal igennem og kan forven... See more

Rated 5 out of 5 stars

FTO har engagerede trænere, der er uddannede fysioterapeuter, de er super gode til at anvise alternative øvelser, hvis der er en øvelse man har svært ved, eller forårsager smerte. Bootcamp holdene e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har de sidste ca. 6 år benyttet FTO BBEdit genoptræning efter cancer og delvis lammelse i benene. Personalet er meget kompetente, venlige og imødekommende, når man kommer i centeret. Centeret er alti... See more

Company replied

1. Physical Therapy Clinic

Written by the company

Vi er et team af veluddannede fysioterapeuter, som har træning og fysioterapi, som vores specialer og du møder kun dygtige og veluddannede fysioterapeuter hos FTO. Vi er i december 2018 blevet færdige med et større byggeprojekt og kan nu præsenterer et moderne og tidssvarende trænings- og behandlingscenter på 2000 m2 beliggende i Odense NV. Topmoderne træningsområder og faciliteter Vores ny domicil byder på fire træningsområder inklusiv to topmoderne træningssale á 300 m2 med aircondition. Så træningen om sommeren bliver i dejlig frisk luft og med den rette temperatur. Vi har flotte omklædningsrum med badefaciliteter, store træningsområder til vores fitness kunder og et større venteområde med gratis kaffe på kanden. Stedet byder også på 11 lukkede behandlingsrum, så behandlingen kan foregå diskret og i rolige omgivelser. Vi værner om det hyggelige og rolige miljø og ønsker samtidig et sted som både oser af kvalitet og kan klarer de udfordringer nutidens kunder efterspørger. Det er bestemt også et plus, at vi har over 70 parkeringspladser og der er gratis parkering.

4.7

3-star
2-star
1-star

Tak for fantastisk Bootcamp 15 uger FTO Odense

Tak for fantastisk Bootcamp 15 uger, FTO Thulevej Tarup-Odense.

Vi, Kone og jeg har meldt os ind, og fortsætter på egen hånd 3 gange om ugen.

Bootcamp hos dem kan klart anbefales.
Mvh
Charlotte og Jørgen

29 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super tilfreds med bækkenbundsbehandling.
Har været i fysioterapeutisk forløb hos Mette Andersen for problemer med bækkenbund/underliv. Hele forløbet har været præget af meget høj faglighed, en åben og ligefrem dialog, med Mette Andersen. Behandlingen har været yderst effektiv og med et rigtig fint resultat.
Det er et sted hvor man føler sig velkommen, hvor der er en rigtig god stemning.
Mine varmeste anbefalinger.

21 April 2026

FTO har engagerede trænere

Bootcamp holdene er virkelig gode, og man får hurtigt et godt og muntert sammenhold, som animerer en til at give sig fuldt ud. Samtidig giver de adgang til at bruge maskinerne lige så ofte man lyster.
Alt i alt et anbefalelsesværdigt sted at træne, også selvom det koster lidt mere end de gængse fitness centre.

25 June 2025
Rated 3 out of 5 stars

Manglfuld forventningsafstemning

Kan desværre ikke anbefale stedet.
Skulle ha hjælp til at lave øvelser mod smerter i ryg/nakke. Gjorde det klart fra start at det ikke skulle være et langt forløb og jeg godt vidste at arbejdet lå hos mig. Har været der 3 gange. I dag meddelte jeg at det var sidste gang jeg kom da progression udeblev i forhold til mine forventninger. Var inde i 8 minutter alt i alt. Fik vist 3 øvelser jeg selv skulle træne. Fint med dem men at der kun gik 8 minutter, så var jeg ude af døren igen. Det er ikke godt nok da jeg betalte fuld pris.
Der burde helt klart ha været en mere klar forventningsafstemning for at undgå misforståelser. Når man kommer som patient har jeg jo ingen forudsætninger for at vide noget som helst om, hvad jeg skulle forvente.
Der er plads til forbedringer. Jeg kommer ikke igen.
Respons på svar:
Ansvaret for forventningsafstemningen må nødvendigvis ligge på fagpersonen. Jeg var klar i mælet mht mine forventninger. Hvis I ikke kunne leve op til det, så burde I ha meldt det ud fra start. ARBEJDET ligger hos mig, det meldte jeg også ud. Jeg bad om nogle øvelser, der skulle hjælpe på de udfordringer som jeg havde. Det fik jeg ikke i fornødent omfang.
De 8 minutter blev styret af behandler. Jeg gik ud fra at jeg fik en normal session. Men han blev vist lidt overrasket over min udmelding ved ankomsten. Jeg oplever ikke at jeg fik, hvad jeg betalte for! Endelig så er det jo også en en forretning for jer.

24 January 2025
FTO - Fysioterapi Træning Odense logo

Reply from FTO - Fysioterapi Træning Odense

Hej John
Når man som patient gør det klart, at det ikke skal være et langt forløb, men kommer med flere diagnoser, så er det altid svært at få behandlingsforløbet til at være kort.
Det er også svært at holde mere end 8 minutter på en patient, der kommer ind ad døren og vil slutter efter to sessioner.
Det er du i din gode ret til og vi tager til efterretning, at du ikke føler vi er gode til at forventningsafstemme.
Fortsat god dag
Mvh FTO

Gode instruktør Mathias og Daniel

Jeg synes det er super go’ træning.
Jeg har gået på mange forskellige hold, med forskellige instruktør.
Er glad for at i prioriterede træning fra 16-17.
Matias og Daniel er dygtige og brænder for deres fag.

5 November 2024

5 stjerner herfra

Bootcamp hos FTO er hård og varieret træning krydret med humor, god musik og faglig indsigt.
Jeg er vild med det!
Efterhånden som jeg har deltaget i mange år, er det ikke længere kun træningen som trækker, men bestemt også det sociale i at mødes med tirsdags- og torsdagsvennerne.

Det eneste minus er vel, at man bliver afhængig af det...

Mvh Anne Sørensen

8 November 2024

Varierende træning

Sjov, variende træning, der hurtigt kan tilpasses ens eget niveau 💪🏻. Vores instruktører gode til at finde alternative øvelser, hvis behov for det.
Flere forskellige muligheder for træning i weekender.

30 June 2024

Take a closer look