Er wordt niet gereageerd
Als eerste, waarom twee sterren? Nou, het bestellen en leveren was, prima. Het product is mooi. Daar heb ik simpelweg 0 klachten over. Echter, nu wil ik het product retourneren omdat het toch niet is wat ik zocht, helaas.
Nu heb ik als eerste een mail verzonden en met opzet een hele week gewacht. Het kan heus wel druk zijn en daar heb ik begrip voor, zelfs als ze zelf vermelden dat ze normaliter binnen 24 uur een reactie geven.
Nadien heb ik toch nog maar een mailtje verstuurd. Het kan namelijk gebeuren dat er een e-mail over het hoofd wordt gezien, aangeklikt en als gelezen gemarkeerd, het overkomt ons allemaal wel eens. Nogsteeds alle begrip voor.
Nu heb ik als 3e bericht maar een ticket via hun eigen website aangemaakt met hetzelfde bericht als mijn laatst verzonden e-mail. Nogsteeds geen reactie. Opzich staat de doos mij niet in de weg, dus het feit dat hij nog niet verzonden is is mijn probleem niet.
Maar als ik straks te horen krijg dat ik het product niet meer kan retourneren omdat er inmiddels 14 dagen verstreken zijn, dan vind ik het een smerig spelletje. Ik ben ontzettend coulant, netjes en duidelijk geweest in mijn berichten en al extra lang zitten wachten op antwoord omdat ik alle begrip heb voor eventueel drukke dagen en het wellicht hebben van weinig personeel.
Dus voor nu zou ik zeggen. Koop hier geen producten! Leveren kunnen ze wel, maar als het even lastig wordt, dan zijn ze niet thuis!
7 July 2025
Unprompted review