Company details
Written by the company
Vi forhandler selvvandingssystemer af høj kvalitet.
Fasanvej 1A, 3200, Helsinge, Denmark
- info@fritidogbolig.dk
- fritidogbolig.dk

Bedste selvvandingssystem
Jeg har af flere omgange købt selvvandingskasser og andet tilbehør hos Fritidogbolig.dk.
Selvvandingskaserne er helt fantastiske og Christina er altid sød og hjælpsom. Jeg kan varmt anbefale selvvandingskassen og Fritidogbolig.dk.
Hilsen Karen

Ringe Kundeservice
Har handlet der før og deres selvvande system er rigtigt godt. Og dette kan jeg kun anbefale.
Men jeg handler der ikke længere da jeg ikke syntes deres svar i min henvendelse på leveringstiden var særlig venligt.
Dette resulteret i at jeg annullerede min ordre og ikke længere handler der.
Men som sagt produktet fejler ikke noget det er kundeservice der mangler.
Opdatering: Bjarnes Frø og Planter har samme varer til lavere pris.

Reply from Fritidogbolig
Bestilte tidligere på året to…
Bestilte tidligere på året to selvvandingskasser til min altan, som jeg har været SÅ glad for ☀️det har fungeret perfekt til mine Dahlia’er, som har stået friske og velvandede hele sommeren. Stor anbefaling herfra 👏

Super godt produkt
Super godt produkt, intet mindre end genialt. Super service. Handler der helt sikkert igen. Gert, Rudkøbing

Super produkt
Super produkt, som jeg er SÅ glad for. Og professionel betjening/demo fik jeg i butikken. Meget venlig og humoristisk kvinde. Dét ka jeg godt li. Mange tak, vi ses igen til næste forår 👏🏼

Reply from Fritidogbolig
Hurtig levering med alle produkter
Har længe gerne ville have Selvvandingskassen fra fritidogbolig. Jeg bestilte derfor en lidt stor levering på 8 selvvandingskasser. Leveringen er bare i top. Det gik super hurtigt og alle tingene til de bestilte kasser var der i 3 pakker. Nu glæder jeg mig til en drivhussæson med mine nye selvvandingskasser.

Reply from Fritidogbolig
Vil fraråde at man handler der
Vil fraråde at man handler der, dårlige kundeservice .
Købte Selvvandingskasser hvor der var 3 kasser , om aften plante jeg mine agurkplanter ovenpå, der var hul i foran, hvor man åbenbart skulle købe en prop til til 25kr giver ikke nogle mening.
Næste morgen var den hel bøjet og mine planter var væltet , skrev og forklaret hvad der var sket hvorpå jeg blev beskyldt for selv at have gjordt det eller jeg har haft Ubudne gæster i mit drivhus om natten og at hun aldrig har oplevet dette problem så derfor vil hun ikke betale mig penge eller sende mig en retur seddel tilbage ,
. Dårlig kundepleje.

Reply from Fritidogbolig
Skal vi starte med det positive!
Skal vi starte med det positive. Fin levering og produkt.
Men der manglede en prop i min kasse. Blev nærmest beskyldt for at lyve og at de undrede sig over at jeg "kun" havde bestilt en. skulle kæmpe for at få det jeg havde bestilt. Dårlig kundepleje. Hvis jeg bliver glad for min bestilling ville jeg nok havde bestilt flere MEN der bliver ikke bestilt mere fra denne forretning.

God kundeservice
Hurtigt svar ved henvendelse via kontaktformular i webshoppen, da jeg havde spørgsmål til leveringsprisen. Efterfølgende hurtig levering af de bestilte varer og rigtig god kundeservice, da jeg fik behov for det.

Reply from Fritidogbolig
Hurtig levering og god kvalitet
Har købt selvvandingskasser. Hurtigt levering og god kvalitet.

Reply from Fritidogbolig
Super selvvandingskasser og super service
Super selvvandingskasser og super service fra Christina. Jeg er SÅ glad for mit køb
En fantastisk service Christina giver
En fantastisk service Christina giver , absolut kan jeg anbefale at handle hos hende 🥰