See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig lækre produkter til en fine priser. Der er hurtig levering og der er altid lidt “guf” med i pakken🎁 På webshoppen finder man gode beskrivelser af produkterne. Der er ligeledes et ri... See more

Rated 5 out of 5 stars

Lækker lækker webshop med rigtig gode tilbud og vare af høj kvalitet. Maja er ikke kun en dygtig frisør, men yder også den bedste service til hendes kunder i webshoppen. De de bedste og varmeste anbe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig lækre produkter💝 På websiden finder man gode beskrivelser af produkterne. Fine priser, og hurtig levering. Jeg følger også med på Instagram - Frisormaja🤩 Elsker at få inspiration via IG... See more

1. Beauty Product Supplier

Written by the company

Webshop med salg af hårprodukter, beautyprodukter, smykker, håraccesories, og accesories Frisørsalon med høj kvalitet og de bedste produkter.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Udover at være en super dygtig frisør

Udover at være en super dygtig frisør, så er Maja altid klar med nye ideer. Senest tilkomne er hendes web shop , som jeg gerne handler i. Lækre produkter og konkurrence dygtige priser.👍
Bedst af alt er, at Maja er et dejligt menneske og så hyggelig at besøge. Jeg glæder mig hver gang jeg skal ha’ ordnet krøllerne. Vi får en god snak og et godt grin, og selvom vi begge er på kur, så glider de medbragte kager dog ned🥴
Når jeg går derfra, har jeg altid et eller andet produkt under armen, for Maja er også en god sælger😉
Hvis du ikke allerede har været på “frisør Maja.dk” så skynd dig! Der vil helt sikkert være lækre julegaver til konen, kæresten eller hvem du ellers vil gøre glad. Og ellers et gavekort, hvis du ikke kan vælge mellem de mange gode produkter .
Min varmeste anbefaling🤗

10 December 2024

Altid fantastisk service 😍

Frisør igennem 10år, altid med på skøre idéer (i perioder) & altid kyndig vejledning i sundt & flot hår ❤️ Selvforkælelse på højt plan, Maja er som en veninde - der er altid plads til at seriøs snak & gode grin. Tak for dig! 🙏🏼 Mega skønt at du har fået online shop, med masser af lækre produkter! Tjek shoppen ud, før din nabo - pssst, der er masser af tilbud 🤩

13 November 2024

God og hurtig service

God og hurtig service. Maja vejleder, hvis der er det mindste man er i tvivl om. Fantastisk at modtage pakker der fra, der er lige gjort "det ekstra", som gør det til en fornøjelse at åbne 😊

14 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

De varmeste anbefalinger af Maja, hendes salon og webshop

Maja får de varmeste anbefalinger fra os her hjemm. Der er plads og rum til en dreng der skal finde tilliden til at det er okay at komme til frisør. Begge børn går altid glade der fra og glæder sig til næste gang. Jeg selv elsker at være ved Maja som er så i mødekommende når jeg kaster mine ideer op til hende og trygt kan føle at med hendes input gir så fine resultater og med gode produkter. Endnu bedre er os når man finder de fineste ting på hendes webshop som vi samtidig kan nappe med os hjem! Maja har skabt et rum i hendes eget hjem der bare er skønt, afslappende og trygt at være i. Vi tager køreturen til hver en tid og bookning og køb på weshoppen er bare så lige til og ellers er Maja altid klar til at hjælpe 🫶🏼

6 November 2024

Kun varme anbefalinger herfra

Altid god service hos Frisørmaja.dk. God kvalitet af produkter til gode og overkommelige priser. Der er produkter til hver sin smag, og jeg nyder alle de produkter jeg har købt indtil videre. Jeg kan klart anbefale at handle hos Frisørmaja, og samtidig støtter man små virksomheder.

Rated 5 out of 5 stars

Lækker lækker webshop og dygtig frisør

Lækker lækker webshop med rigtig gode tilbud og vare af høj kvalitet.
Maja er ikke kun en dygtig frisør, men yder også den bedste service til hendes kunder i webshoppen. De de bedste og varmeste anbefalinger herfra, hvad enten du gerne vil forkæle dig selv eller dit hår.

30 October 2024

Fantastisk webshop og frisør 💇🏻‍♀️🤩

På webshoppen finder man gode beskrivelser af produkterne. Der er ligeledes et rimelig bredt udvalg til hår og ansigt samt flotte smykker og accessories. Websiden er flot og overskuelig.
Jeg følger Frisørmaja på Instagram 🤩 Er vild med at få inspiration via IG-stories, hvor Maja guider til hvordan de forskellige produkter anvendes mm.
Der udover så er hun osse min og min datters frisør.. og hun er piv dygtig 🤩
Stor anbefaling herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rated 5 out of 5 stars

En god og overskuelig webshop

En god og overskuelig webshop, nem at finde rundt i og priser som man kan være med på. Har jeg spørgsmål om hårprodukter, accessories eller makeup, står Maja klar og kan hjælpe med at finde det der passer lige til mig. Hurtig levering eller mulighed for afhentning i butikken. Så 5 stjerner her fra 🌟🌟🌟🌟🌟

10 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Maja har de fineste produkter på sin…

Maja har de fineste produkter på sin hjemmeside. Maja er sød og dygtigt til at vejlede og hjælpe, hvis man er i tvivl om noget. Det gjorde mit købt nemt.
Man får en lækker pakke tilsendt, hvor Maja også lægger slik og en lille overraskelse i.

26 September 2024

Virkelig lækre produkter💝

Virkelig lækre produkter💝
Jeg følger også med på Instagram - Frisormaja🤩 Elsker at få inspiration via IG-stories, og Maja guider til hvordan de forskellige produkter anvendes. Det er lidt en jungle for mig, men her bliver det overskueligt og nemt hvad jeg skal bruge og hvordan! Nye favorit shop.
Stor anbefaling herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rated 5 out of 5 stars

God service, hurtig levering og produkter af høj kvalitet. 🤩 En hjemmeside der er nem at finde rundt i, og priser alle kan være med på. Helt klart 5/5 ⭐️

4 October 2024

Hurtigt og go rådgivning

Når man bestiller varer hos Maja kommer de lynhurtigt og jeg har været heldig at få en lille lækker hilsen hver gang :) Produkterne er som beskrevet, så alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos Maja. Bonus er jo at hun er frisør og har en god viden om produkterne så er man i tvivl om hvad man skal vælge, så spørg man bare og får et godt råd med det samme :)

Take a closer look