Friis Legal Reviews 11

1. Tax Advisor
  2. Company Registry
  3. Legal Services

Written by the company

Friis Legal er din betroede rådgiver, når du har brug for juridisk og strategisk sparring på højt niveau. Vi har specialiseret os i exitbeskatning (også kaldet fraflytterbeskatning) og hjælper både privatpersoner og virksomheder med at navigere sikkert gennem komplekse regler, så en flytning til udlandet sker på den mest fordelagtige måde. Vi er samtidig eksperter i selskabsstiftelse i Dubai, hvor vi rådgiver om de rette strukturer, freezone-muligheder og regulatoriske krav. Vores mål er altid at sikre, at din virksomhed får det bedst mulige fundament til at vokse internationalt. Hos Friis Legal yder vi også praktisk og juridisk bistand i forbindelse med bolighandler i Dubai. Vi kender de lokale regler og processer og sikrer, at dine interesser er beskyttet hele vejen – fra den første underskrift til overdragelsen. Endelig udarbejder og gennemgår vi kommercielle kontrakter for virksomheder i mange brancher. Vi forstår, at klare aftaler skaber tryghed og stabilitet, og vi arbejder målrettet på at beskytte dine rettigheder og minimere risici. Hos Friis Legal får du ikke blot en juridisk partner, men en proaktiv rådgiver, der hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger i en global verden.

4.4

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået en helt fantastisk hjælp i…

Jeg har fået en helt fantastisk hjælp i forbindelse med dobbeltbeskatning i min nye virksomhed. Super kompetent rådgivning, hurtig respons og en meget professionel service. Kan varmt anbefales
Tak til Thomas

21 January 2026

Reply from Friis Legal

Tusind tak for de flotte ord og for anbefalingen.

Det glæder mig meget, at rådgivningen i forbindelse med dobbeltbeskatning og din nye virksomhed har været en god oplevelse, og at du har været tilfreds med både responsen og servicen.

Jeg sætter stor pris på tilliden.

Thomas

Thomas, jeg vil bare sige tusind tak for din hjælp og venlighed. Du har været utrolig sød, hjælpsom og professionel.
Især da jeg var ny i Dubai, betød din juridiske hjælp og vejledning virkelig meget for mig.
Jeg sætter stor pris på al den hjælp, du har givet mig, og jeg kan varmt anbefale dig til andre

8 May 2026

Reply from Friis Legal

Tusind tak for de flotte ord og for anbefalingen, Serpil!

Det betyder meget for mig, at rådgivningen og hjælpen i forbindelse med din flytning til Dubai, exit-beskatning og etablering af selskab i UAE har været en god oplevelse.

Jeg sætter stor pris på tilliden og ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

Rated 5 out of 5 stars

God og hurtig rådgivning!

God og hurtig rådgivning!
Kan klart anbefales

5 May 2026

Reply from Friis Legal

Mange tak for den flotte anmeldelse, Stefan.

Det glæder os meget, at rådgivningen blev oplevet som både hurtig og brugbar.

Vi sætter stor pris på tilliden i forbindelse med udarbejdelsen af testamentet og anbefalingen her på Trustpilot.

Jeg har benyttet Frii Legal

Jeg har benyttet Frii Legal, det har været så behageligt og rigtig glad for deres juridiske ydelse. Det har været en kæmpe hjælp som ny i Dubai. Tusind tak Thomas!

1 May 2026

Reply from Friis Legal

Tak for din anmeldelse – det sætter jeg stor pris på.

Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores rådgivning har været en hjælp i forbindelse med din opstart i Dubai. Særligt når det gælder fraflytningsskat og de skattemæssige forhold ved at etablere sig korrekt fra start, er det afgørende at få strukturen på plads tidligt.

Tak for tilliden – og du er naturligvis altid velkommen, hvis der opstår nye spørgsmål undervejs.

Bedste hilsner,

Meget tilfreds

Jeg fik stiftet selskab i Dubai. Trods en lidt kompliceret affære forløb det hele sig som det skulle.

Thomas var meget hjælpsommelig så snart der opstod tvivl/spørgsmål undervejs i processen.

Jeg er meget tilfreds og vil bruge hans hjælp fremadrettet til andre juridiske anliggender. 👍

7 March 2026

Reply from Friis Legal

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter jeg virkelig stor pris på.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med forløbet, også selvom processen undervejs blev lidt mere kompleks end forventet.

Når der opstår spørgsmål eller usikkerhed under en selskabsstiftelse i Dubai, er det vigtigt for mig at være tilgængelig og hjælpe med at få tingene afklaret hurtigt.

Jeg ser frem til også fremover at kunne hjælpe dig med juridiske forhold og andre opgaver, hvor du måtte få brug for rådgivning.

Mange tak for tilliden. 👍

Thomas

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Friis Legal. De tog sig god tid til at forstå min situation og forklarede tingene på en enkel og overskuelig måde. Det var en stor lettelse ikke at stå alene i processen. Jeg kan varmt anbefale Friis Legal – tusind tak for jeres hjælp. Kan varmt anbefales!

7 January 2026

Reply from Friis Legal

Vi er meget glade for at høre, at du har oplevet processen som overskuelig og tryg. Køb af off-plan ejendom i Dubai indebærer ofte mange overvejelser – både juridisk, strukturelt og praktisk – og netop derfor lægger vi stor vægt på at tage os tid til at gennemgå hele forløbet grundigt og skabe klarhed i beslutningsprocessen.

Det glæder os, at vores rådgivning har bidraget til, at du ikke stod alene, og at du følte dig godt klædt på i forbindelse med dit ejendomskøb. Tak for tilliden og for anbefalingen – det sætter vi stor pris på.

Rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Friis Legal. De tog sig tid til at forstå min situation og gjorde det hele enkelt — det var rart ikke at stå alene.

6 January 2026

Reply from Friis Legal

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede processen som enkel og tryg. Ved køb af off-plan ejendom med henblik på udlejning er det afgørende, at både struktur, beliggenhed og investeringscase bliver gennemgået grundigt fra start, og derfor prioriterer vi netop at sætte mig ind i den enkelte kundes situation.

Jeg er overbevist om, at din lejlighed har et stærkt udlejningspotentiale, når projektet står færdigt. Området er særligt velegnet til udlejningsejendomme, og kombinationen af beliggenhed, projekt og efterspørgsel giver et solidt grundlag for attraktive lejeindtægter på sigt.

Tak for tilliden – og for at lade os være en del af processen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har benyttet Thomas regnskabspakke…

Jeg har benyttet Thomas regnskabspakke og har haft rigtig gode erfaringer med den. Systemet er nemt at bruge, overskueligt og effektivt. Kan varmt anbefales til andre, der ønsker en pålidelig og brugervenlig løsning til regnskab.

26 September 2025

Reply from Friis Legal

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du kan lide vores regnskabspakke, og at du oplever den som nem, overskuelig og effektiv – det er præcis sådan, vi ønsker, at den skal være.

Vi er også meget glade for vores nye revisor, som – selvom han er ny hos os – har mange års erfaring. Han er utrolig dygtig til at kommunikere, og han sikrer, at der er fuldstændig styr på både bogføring og momsindberetninger. Alt sammen til en brugervenlig pris, der passer godt ind i vores koncept.

Tak igen for din anbefaling – det betyder meget for os!

Rated 5 out of 5 stars

Tusinde tak for den store hjælp. Kan varmt anbefales.

6 August 2025

Reply from Friis Legal

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord!
Det glæder os meget, at vi har kunnet hjælpe dig, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Hurtig & effektiv assistance

Jeg er taknemmelig for den hurtige og effektive assistance. Det var afgørende ift at kunne håndtere et ukendt system i Dubai

16 September 2025

Reply from Friis Legal

Tusind tak for din fine anmeldelse !
Vi er glade for at høre, at vores assistance gjorde en forskel, og at vi kunne hjælpe dig godt igennem processen i Dubai. Det betyder meget for os at gøre tingene både hurtigt og effektivt, så vores kunder føler sig trygge i processen. Derfor er vi glade for, at du synes, at det lykkedes.

Troværdige folk

Tusind tak for et godt samarbejde.
5 store stjerner herfra!

16 September 2025

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner ⭐️
Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig, og vi sætter stor pris på din tillid. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet fremover!

Take a closer look