Meget glade for mine plakater og…
Meget glade for mine plakater og tilfreds med den hurtige besvarelse vedr. spørgsmål til nogle motiver.
I Fraiday Studio er vores mission, at skabe fantasifulde og legende plakater. Fraiday Studio handler om at skabe liv og personlighed i dit hjem – én fantasifuld plakat ad gangen. Vores plakater er inspireret af fredagens boblende følelse af frihed og muligheden for, at alt kan ske. Fredag er mere end bare en dag – det er en følelse, som er en del af hver eneste af vores plakater. Ta’ fredagens frihed ind i hverdagen med plakater fra Fraiday Studio.
Jenny Kammersgaards Vej 11, 8700, Horsens, Denmark
Har lige modtaget 4 af de flotte plakater. De er allerede kommet op på væggen og nøj hvor bliver man altså i godt humør af at se på dem 🥰
Vejledningen og leveringen var i top 👍 så jeg kan klart anbefale at handle hos Fraiday Studio 😊
Jeg har købt 3 plakater og de kom allerede efter et par dage. De pynter så flot herhjemme 😀😊
Pæne plakater med unikke designs de sælger - Jeg er helt vilde med dem! Jeg havde brug for hjælp til at sammensætte de rigtige plakater, og kundeservicen var i top. De var så venlige og var gode til at vejlede. Kan kun varmt anbefale at handle her!
Super flotte plakater!
Meget hjælpsom kundeservice på mail og rigtig fede plakater! Dejligt at plakaterne leveres indrammet når man også køber rammer. Vil helt klart anbefale denne webshop!
God service og fede plakater i fantastisk kvalitet. Plakaterne er sprudlende farverige og giver et friskt pust hjemme hos mig! Sjove og søde
KØB KØB!!! Flotteste plakater! Kan varmt anbefale at købe her fra!!😍🤩
Jeg kontaktede Fraiday Studio, da jeg havde et spørgsmål i forbindelse med køb af 3 stk. plakater og jeg fik svar på min henvendelse efter kort tid. God og venlig kundeservice.