Vi kan på INGEN måder anbefale Morten…
Vi kan på INGEN måder anbefale Morten og hans firma. Desværre.
Der er adskillige klage punkter på matrialet der er leveret.... (fx. sorte pandaøjne, mørke sko / ansigter, uskarpe billeder.. ) altså DA det blev leveret, for jeg måtte rykke ham for hans egne deadlines flere gang - som ikke blev overholdt!
Først 3 mdr efter vores bryllup, er det han mener er det sidste, afleveret.
Men vi mangler stadig både billeder og video matriale af ting de skulle forevige, men som enten ikke er sket eller som han også har glemt. 🙄 bla. vores brudevals....
Jeg er helt mundlam over hvordan BÅDE fotograf og videograf - altså hele to fagfolk der står koncentreret og tager foto/video portrætter af os, ikke vælger at kommentere på min mands slips sidder ekstremt skævt!
Så har man da ikke øje for detaljen - overhovedet!
Udover det, står vi tilbage med en rigtig øv oplevelse omkring det hele og en indehaver af et firma der svarer flabet NÅR han svarer.... for han har heller ikke svaret på den klage mail vi sendte for en uge siden. Det er virkelig dårlig stil, bare at ignorere folk! Sjovt nok kunne han sagtens svare hurtigt da man indgik aftalen I sin tid og han skulle have sit depositum og betaling. 😡
Hold jer langt væk - firma navn og service lever bare ikke op til forventningerne!
Og det er helt sikkert en indehaver der er for stolt til at indrømme sine egne fejl og mangler.... 👎🏼
* Update i dag d. 23/4-21 *
Vi tog sagen til Forbrugerklagenævnet - da han slet ikke ville anderkende omfang af fejl/mangler. Og har netop fået medhold i sagen.