Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Et meget kompetent og professionelt firma

Et mere kompetent firma, skal du lede længe efter. Et utroligt effektivt og professionelt udført arbejde.
Stilladset blev opsat af professionelt og dygtige medarbejdere, der også kunne deres kram, i vort rækkehus, der ligger midt i rækken. Men alle udfordringer, blev løst på en effektiv og sikker måde.
Tagudluftningen og udskiftning af spær blev lavet i henhold til foreskrifterne. Og ikke mindst oprydningen efter arbejdet.
Alt i alt et professionelt og kompetent arbejde, som vi varmt kan anbefale.

20 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Foon har lige lagt nyt tag på vores…

Foon har lige lagt nyt tag på vores hus,nedtaget skorstenen og monteret nye tagrender.
Det har været helt fantastisk godt, alle aftaler er blevet overholdt, arbejdet der er blevet udført er helt i top,og til absolut konkurrence dygtige priser.
De 2 Ole og Flemming er virkelig rare og omgængelige .
Den bedste anbefaling herfra.

4 June 2024

Hurtige, Effektive, Behagelige

Jeg havde indhentet tilbud hos en af de store virksomheder der laver tagservice da jeg blev opmærksom på Foon.
Skrev til dem på hjemmesiden hvor Ole svarede meget hurtigt. De kom et par dage efter og besigtigede huset og afgav et meget konkurrencedygtig tilbud. Opgaven blev udført lynhurtigt og meget tilfredsstillende og faktura blev fremsendt via mail.

4 September 2021

Nyt tag

Nyt tag
Vi har haft Flemming og Ole fra Foon til at udskifte vores gamle eternit tag. Det er blevet helt perfekt, Færdig før tidsplanen. Alle gamle tagplader blev bortskaffet efter reglerne, flot arbejde, total omhyggelig omrydning efter afsluttet arbejde, kan anbefales

4 November 2020
Rated 5 out of 5 stars

Renovering af tag, det er blevet som nyt!

Vi har netop fået renset, malet og opsat nye tagrender på vores hus. Ole og Flemming fra Foon har gennem hele forløbet været super professionelle. Alt er gennemført i forhold til aftalt både pris og kvalitet. Resultatet er helt i top, vi kan kun varmt anbefale Foon

Mvh. Ditte & Rasmus

13 June 2018
Rated 5 out of 5 stars

Dygtige, flinke, og meget kompetente fagfolk

Vi havde Ole og Flemming fra Smørumfirmaet FooN til at lave 2 nye pergogulve samt til at montere et helt nyt køkken, herunder fjerne og bortkører det gamle. Resultatet er blevet helt i top, både ang. gulvene og køkken.

Alt arbejdet er udført perfekt på, alle niveauer, og alle aftaler er blevet holdt undervejs i hele forløbet. Prisen blev som aftalt på forhånd, så kæresten og jeg er super tilfredse, og det bliver ikke sidste gang vi ringer til firmaet FooN.

Vi har anbefalet dem videre bl.a. inden for tagbehandling, som er deres speciale, og vi har kun modtaget meget positive tilbagemeldinger retur.

En meget stor anbefaling fra os

15 June 2013

Is this your company?