God sparring
Jeg fik god sparring af Stefan om små skilte til mit nye projekt. Han har uden tvivl forstand på, hvad han taler om i forhold til slagstempler.
Mange tak :)
Mange tak :)
Bestilte skilt til julegave i træ med sort tekst. Modtager skilt i pænt træ, men teksten er ulæselig, og ikke i nærheden af sort.
Kontakter firmaet der forklarer at det kommer an på hvordan træet ser ud.
Men jeg vil nu mene hvid man bestiller med sort tekst, så går man ud fra at teksten er sort. Evt. Malet på.
Handler her desværre ikke igen.
Skulle have lavet et brændestempel. Bestilte et tilbud via hjemmesiden, og fik hurtigt et prisoverslag, endelig bekræftelse, og modtog stemplet få dage efter. Det spiller bare. God kommunikation hele vejen igennem.
Efter en kort dårlig beskrevet e-mail , fangede de præcis det vi ønskede at få lavet.
Super fedt, til os der altid har travlt
Kh Signe
FEM stjerner
Det var supernemt at bestille på deres hjemmeside og der kom rigtig hurtig svar på mail og jeg modtog skiltet som aftalt. Kan anbefale at handle her :-)
Efterlevering af skruer.
Efter at have modtaget et skilt, som var 100 % i orden, kontaktede jeg Flexskilte, fordi der var leveret træskruer med, og jeg skulle montere skiltet på en alu-postkasse. Straks sendte Flexskilte 2 stk. rustfri maskinskruer med tilhørende møtrikker. Fantastisk service, når man kun har bestilt og købt et skilt.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.