Vi holdt vores kobberbryllup på Hotel Fjelsted Skov. Det har været en kæmpe succes . Vi følte os i trygge og erfarne hænder fra start til slut. Festlokalet var smukt og sirligt dækket op. Alt... See more
See what reviewers are saying
Energinet har afholdt vores årlige områdes dag med overnatning og igen i år blev det hos Fjeldsted. De har helt fantastiske rammer med så god service og lækkert mad. Bestemt ikke sidste gang vi k... See more
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Maden var elendig.
Sørgelig service.
Sørgelig service.
Har sidste år til jul givet 2 gavekort til mine forældre, velvidende at de kunne få take away fra Fjelsted Skov.
Min mor er dårlig, og kommer ikke ud, så dette for at forsøde deres tilværelse.
Fjelsted Skov har i midlertid lavet deres koncept om, så de ikke mere har take away.
Mine forældre har tidligere i år brugt det ene gavekort, men kan nu ikke bruge det andet.
Der er ingen vilje til at gøre en undtagelse ift til take away, ej heller at refundere pengene.
Det skal siges, at mine forældre har både hentet mad og holdt flere fester i løbet af årene, så jeg syntes det er en ussel service at give trofaste kunder gennem 40 år.

Reply from Fjelsted Skov Hotel & Konference I/S
Fantastisk service og flotte omgivelser
De har helt fantastiske rammer med så god service og lækkert mad.
Bestemt ikke sidste gang vi kommer hos dem.
Vi sender alle vores bedste anbefalinger til Fjelsted Skov og til deres virkelig gode personale.
Ikke et besøg værd hvis du gerne vil ha kromad
Har gennem årene været mange gange på fjelsted skovkro. I sin tid kunne man få rigtig god og varieret mad. Mad som man forbinder med ordet kro. Sådan er det ikke længere. Nu er det gjort nemt for kokken. Kun en buffet og hvis ingen buffet, en frokostplatte. Frokostplatten som vi fik er ikke næsten værd at bruge tid på at beskrive, andet end smart anrettet cafemad. Ordinært kedeligt og til overpris. De lever af firma kursister. Fancy indretning som er den nye trend. Det vigtigste element, maden, har de sprunget over.

Kold buffet med rester.
Vi var 4 veninder der bestilte bord til kl 1930.
Da vi skal i buffeten er der ikke fyldt op i forrets buffeten, så der var nærmest ikke noget. Jeg spørg 3 gange om der kan komme lidt lakse roulade ind, inden det kommer ind.
I hovedrets buffeten var det som vi skulle spise rester. Der var ikke ret meget kød og det var tørt. Maden var kold. Der blev ikke fyldt op. Det mad der var smagte fint.
Køkkenet lukkede 2030 men allerede 2015 blev vi informeret om at der skulle ryddes af. Og kort tid efter var personalet henne og spørge om vi lige ville afregne.
I min booking mail stod der vi havde bordet til 2115.

Ingen service
Det begyndte godt, men endte skidt. Det er en flot restaurant, men slet ikke den gode kvalitet af mad, man havde før i tiden. De var løbet tør for fadøl, så vi måtte nøjes med 1 hel og 1/2 fadøl, men vi ville selvfølgelig få refill, hvad ikke skete. Maden var blevet glemt, 2 stk smørrebrød, og kom så 40 min. Efter bestilling, 1 kartoffelsalat, som ikke var værd at skrive hjem om, og 1 stk med okse, som var ok. Det var ikke det "gamle "fjelsted" vi kender. Desværre
Der var en skuffende oplevelse at…
Der var en skuffende oplevelse at besøge Fjelsted skov, min kone og jeg fik sommerbuffet da var godt nok en skuffelse:
- maden var kold
- sovsen var uden smag og med klumper
- brødet var uspiseligt, jeg kunne ikke skærer det over med en kniv fordi det var sejt.
- noget af kødet var meget tørt eller stået i meget langtid.
- sodavanden smagte mærkeligt som om glasset ikke var skyllet af for opvaskemiddel.
Det var på ingen måde den høje prisen værd.
En total skuffelse, det var sidste gang vi besøger Fjelsted skov🤮🤮🤮🤮
Min svigerfars gravøl blev holdt på…
Min svigerfars gravøl blev holdt på Fjelstedskov kro. 60 mennesker fik bolle med pålæg kaffe øl og kage. Regningen lød på 20.000kr... det er 332.kr pr person.
Super service og vildt lækker mad
Dejlig mad og fair priser. Altid superhyggeligt! Vi fornemmer at personalet har det godt sammen. Der er glimt i øjet, venlighed og altid overraskelser enten med maden eller indretningen. Vi har udelukkende gode oplevelser. Når vi besøger andre restauranter og cafeer, spørger vores børn altid: "Hvorfor tog vi ikke på Fjelsted Skovkro i stedet for?" Her ved vi at oplevelsen og maden er god hver gang.
Vi fejrede vores bryllup på Fjelsted…
Vi fejrede vores bryllup på Fjelsted skov d. 3. sept. 22. Det var en fantastisk fest, med lækker mad og god service hele vejen rundt.
Flotte omgivelser, fantastisk service og forrygende mad
Vi holdt vores bryllup på Fjelsted Skov, og vi har ikke fortrudt et sekund. Hotellet satte de perfekte rammer, som gjorde at vi kunne gøre alt på stedet - fra vielse i haven, til reception og efterfølgende fest og ikke mindst overnatning, så festen ikke behøvede at slutte, da vi gik i seng.
Vi er fra første øjeblik blevet mødt med en kæmpe imødekommenhed, og vi har haft en følelse af, at uanset hvad vi har forespurgt, så har det kunne lade sig gøre - hvis ikke sådan lige umiddelbart, så har personalet fundet en løsning.
Det dårligste mad vi har fået serveret
Den 4. juni 2022 spiste vi på Fjelsted Skov. Aldrig har vi været udsat for dårligere mad. Vi fik Oksecuvette. Kødet så meget flot ud på tallerkenen, men var umulig at skære i. Det meste af kødet gik ud igen. Nogle forsøgte at skære igennem kødet, men det gik ikke. Desuden var kartoflerne omtrent rå. Dette er for Dansk Handicap Forbund, Haderslev afdeling