See what reviewers are saying
I en väldigt svår situation fick jag ett så otroligt varmt och omtänksamt bemötande. En byrå som tar hand om helheten och jag kunde känna mig trygg hela vägen från första samtalet till efter att efter... See more
Det har helt igenom varit en god kommunikation i den svåra tid som kontakt med en begravningsbyrå är. Stor förståelse till alla frågor, snabba svar och ett utomordentligt genomförande. Där man känt si... See more
Company details
Information provided by various external sources
Fjällmans begravningsbyrå i Göteborg är en auktoriserad begravningsentreprenör som grundades 1932 och hjälper er med allt det praktiska runt en begravning.
Contact info
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bra och proffsigt bemötande.
Vi fick en så bra handledare
Vi fick en så bra handledare, Cecilia som hjälpte oss mycket
Bra bemötande och genomförande.
En fantastisk begravningsentreprenör
En fantastisk begravningsentreprenör, Petra Ekström, som har varit underbar att samarbeta med. Dessutom höll officianten, Emma Wollin, ett mycket bra tal så vi är mycket nöjda med Fjällmans och det fina bemötande vi fick.
Allt har fungerat som det ska.
Allt har fungerat som det ska.
Jag har inget att klaga på.
Mycket bra bemötande och känsla för en…
Mycket bra bemötande och känsla för en bra begravning
Väldigt fint bemötande
Väldigt fint bemötande, snabb respons. Stort stöd under begravningen.
Professionellt bemötande
Vi fick ett mycket fint och professionellt bemötande då min far gått bort. Vi vill varmt rekommendera Fjällmans begravningsbyrå.
Strålande professionell & trevlig…
Strålande professionell & trevlig service från Mats. Rekommenderas varmt
Vi tackar Fjällmans
Tack Fjällmans för en väldigt fint bemötande och allt ni gjort för oss. Vi rekommenderar Fjällmans och Liselott som har en genuin erfarenhet, hög kvalitet i sitt arbete, integritet och fin taktkänsla.
Vi fick bästa bemötandet redan från…
Vi fick bästa bemötandet redan från första samtalet. Daniel var alltid mycket hjälpsam och höll perfekt i alla trådarna. Det är mycket som sker i ens huvud i samband med en begravning och då känns det tryggt att få den professionella hjälpen som Daniel gav oss-
Vi kände oss trygga och fick precis det mamma ville ha
De hade tänkt på allt och guidade oss igenom det som behövde göras så att begravningen blev precis så som mamma önskade. Hon ville ha en enkel och värdig begravning - och det fick hon.
Så enkelt mitt i allt obegripligt
Jag har inte haft kontakt med begravningsbyråer tidigare, men nu när min bonuspappa gick bort och mamma har tappat minnet, så var ju valet Fjellmans Begravning helt klart det bästa.
Fint omhändertagande
Fint omhändertagande. Lyssnade till våra önskemål. Tog hand om begravningen på ett fint sätt. Minnesboken är väldigt uppskattad.
Vi fick jättefin hjälp
Vi fick jättefin hjälp, gick igenom allt vad vi behövde tänka på i lugn och ro. Snabb återkoppling till oss om frågor uppstod och vi blev hela tiden uppdaterade om nödvändig information som vi behövde. Mycket trevlig kunnig personal
Väldigt engagerad och fint bemötande.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.