Fantastisk virksomhed, og så søde og hjælpsomme. Er meget tilfreds med mit skønne tæppe
Fillows
See what reviewers are saying
Fillows får de bedste anbefalinger herfra.. Jeg skulle bruge en gave til min kæreste i mandags, det var meget i sidste øjeblik da jeg bestilte om torsdagen. De var super fleksible og servicemindede o... See more
Vi fik et gråt “chunky blanket” fra Fillows I julegave. Tæppet føles så rart og er så pænt. Vi har lagt det over et armlæn i den ene ende af en grå hjørnesofa. - og ja, dette hjørne er hurtigt bl... See more
Kan klart anbefales!! Jeg elsker mit nye tæppe fra Fillows! Jeg ville gerne prøver kræfter, med at stikke et tæppe selv, så da jeg kontakter Fillows med henblik på at købe nogle garnruller, får jeg... See more
Fantastisk virksomhed
Er vild med min dejlige bløde hue.
Er vild med min dejlige bløde hue, tror jeg beholder den på 😉
Uovertruffen service
Har fået virkelig uovertruffen service, og jeg vil uden tvivl anbefale andre at handle hos Fillows!
Har købt en hue, og den er så lækker og blød, at jeg aldrig tager den af 😁🤩
Elsker mit fantastiske tæppe fra …
Elsker mit fantastiske tæppe fra fillows. Fantastisk service, hurtig levering og top top kvalitet på mit skønne tæppe. Kun de varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk service
Fantastisk service. Svarer hurtigt tilbage, hvis man har spørgsmål inden køb.
Har modtaget det lækreste bløde tæppe på kun 2 dage.
Så kan varmt anbefale Fillows.dk
Lækreste tæpper og super god service 😀
Fillows får de bedste anbefalinger …
Fillows får de bedste anbefalinger herfra..
Jeg skulle bruge en gave til min kæreste i mandags, det var meget i sidste øjeblik da jeg bestilte om torsdagen. De var super fleksible og servicemindede og pakken kom allerede frem om lørdagen. Alt i alt, så har det kun været en positiv oplevelse at handle hos dem. Kan varmt anbefale deres bløde tæpper!
Super varmt indtryk
Super varmt indtryk.
Laura og Katrine var så søde til at imødekomme mine ønsker.
Jeg kan kun anbefale i allerhøjeste grad !
Middel tilfredshed
Har købt et stort tæppe, super flot lavet og farven matcher det på billedet. Jeg har ikke specielt meget forstand på den type tæpper, men det har givet mig en del irritation :(
1. Tæppet var pakket i plastic pose, hvilket der var blevet revet hul på under fragten, så der var revet noget uld i stykker.
2. Det er meeeeget tungt, hvilket er ok, bortset fra at man næsten ikke tør flytte/ rykke i det når man skal under det, da det så er ved at gå fra hinanden, og garnet rent ud sagt bare kan pilles fra hinanden.
3. Havde en ide om at den type tæppe var mere stramt knyttet, men der er store huller, så ens tæer stikker altså ud imellem :/
4. Det fælder helt afsindigt meget, så der er hår alle vegne på sofa og tøj, så ikke et man skal ha fremme hvis der er gæster, hvilket var en af grundene til jeg købte det, fordi jeg ville havde et flot tæppe i min sofa.
Trods tilbud, blev der lige brugt 1850kr på noget som egentlig slet ikke levede op til mine forventninger, derfor 3 stjerner.
Har ikke kontaktet fillows med ovenstående, så har ingen klager til dem/kundeservice, er udelukkende produktet.

Reply from Fillows
Fillows hører til i eliten af service
Fillows' service er jeg ligeså stor fan af, som med deres produkter.
Blot 2 dage tog det, at få leveret mit bestilte tæppe. Da jeg modtog tæppet var det bundet fint ind, med en flot sløjfe af det fineste bånd - Lige til at kunne give i gave. 5*
Super service og høj kvalitet
Super service og høj kvalitet af lækre uldprodukter. Alle pengene værd!
Kan klart anbefales!!
Kan klart anbefales!!
Jeg elsker mit nye tæppe fra Fillows!
Jeg ville gerne prøver kræfter, med at stikke et tæppe selv, så da jeg kontakter Fillows med henblik på at købe nogle garnruller, får jeg en masse vejledning og hjælp med at vælge den rigtige farve og mængde. Bedste service nogensinde! Og kvaliteten på dette lækre uld, er helt i top! Fillows har givet mig en god oplevelse helt fra start til slut!
⭐️ SUPER GOD SERVICE - SUPER GOD KVALITET - SUPER GOD PRIS⭐️
⭐️ SUPER GOD SERVICE! ⭐️
Bedre kvalitet fåes ikke! Nu har jeg kigget rigtig længe efter god kvalitet, men også pris!☝🏼 Og der må jeg sige, at pengene er givet rigtig godt ud! Det er første gang i rigtig lang tid, at jeg har fået SÅ god betjening!👏🏼
Pigerne fra Fillows.dk havde normalt ikke den størrelse “Chunky Blanket”, som jeg ønskede - jeg skrev til dem, og fik hurtig svar tilbage om, at det var INTET problem🌟 DERFOR intet mindre end 5 stjerner! De arbejder så hårdt, så de fortjener det!🙏🏼
Vil klart anbefale Fillows.dk 👌🏻❤️
Vil klart anbefale Fillows.dk 👌🏻❤️
Jeg modtog et tæppe, som der var en mindre fejl på. De sendte straks et nyt til mig + at de sendte et af deres smukke pynte puder med til mig ❤️ Som de synes jeg skulle have som et plaster på såret ❤️ Det var en dejlig overraskelse at få 😍
Så 5 STORE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fra en meget tilfreds kunde 🌸
ANBEFALES IKKE!!!
Jeg har ALDRIG haft en værre oplevelse med en forretning som fillows. Skriver ikke normalt anmeldelser, men denne gang er der nødvendigt! der er taget kontakt til Forbrugerklagenævnet og en indsigelse skal oprettes.
Man får ikke hvad man har bestilt! Refunderer ikke for varer man ikke har modtaget og nægter at erkende deres fejl. Oplyser at de ikke kan sende en vare, selvom de på samme tid informere andre kunder at de har præcis de samme varer på lager.
Der kan sendes dokumentation på ovenstående da jeg har faktura på købet. Så min anbefaling er: ANBEFALER IKKE FILLOWS!!
________________
Denne forretning bliver ved med at beskylde mig som kunde, selvom jeg har en faktura på mit køb. Forbrugerklagenævnet er på sagen og har givet mig som kunde ret i den uprofessionelle samt ulovlige håndtering af denne forretnin
100% tilfreds
Jeg kan kun anbefale at handle hos fillows.dk - deres lækre, bløde tæpper er af så fin kvalitet og bestemt alle pengene værd!
Alt for lækkert!
Verdens blødeste og lækreste tæppe! Jeg er kæmpe fan.
God kundeservice og hurtig levering.
Varmeste anbefaling af Fillows "chunky blanket".
Vi fik et gråt “chunky blanket” fra Fillows I julegave.
Tæppet føles så rart og er så pænt. Vi har lagt det over et armlæn i den ene ende af en grå hjørnesofa. - og ja, dette hjørne er hurtigt blevet det foretrukne sted at sidde i sofaen. Det er utrolig rart at side eller lægge sig op ad tæppet, da det er så tykt og virkelig støtter. Materialet er top kvalitet. I denne kolde tid varmer det fantastisk! - Vores datter sidder indhyldet i tæppet i timevis, når hun læser lektier.
Vores tæppe fra Fillows er funktionelt perfekt, føles utrolig rart, er smukt og udstråler omsorg og blød varme. Vi er meget, meget glade for det!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.