Na enkele weken de snoepjes voor de jeuk te nemen bijt mijn hond niet meer op zijn pootjes terwijl we er al meer dan een jaar mee aan het zoeken waren voor een oplossing.
Company replied
Prima product Onze Toller had in de zomer erg last van jeuk en extreme haaruitval. De dierenarts dacht pollenallergie maar kon niets verbeteren.Door deze anti jeuk koekjes is de jeuk en haaruitval... See more
Company replied
Ons Zsazsa (15 jaar) wou nooit haar pilletjes tegen artrose innemen...zelfs goed verstopt in een beetje paté of kippewit...en nu eet ze met plezier haar 2 "snoepjes" op! Hartelijk dank! You're a life... See more
Company replied
Ik ben blij met de snelle en goede bezorging! Ik heb alles al geprobeerd maar ik heb een zeer kieskeurige Franse Bulldog die niets eet, maar deze FestyBites neemt hij wel!
Company replied
FestyBites streeft ernaar het welzijn van honden te verbeteren met wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen. We ondersteunen honden van diverse leeftijden en rassen voor een lang, vreugdevol en gezond leven. Wij hanteren duurzame productie- en verpakkingsmethoden, en zoekt naar zero CO2-uitstoot via energie-efficiënte processen en hernieuwbare bronnen. Kwaliteit en innovatie vormen onze kern, waarbij we samenwerken met experts om veilige, effectieve en hoogwaardige producten te ontwikkelen die inspelen op veranderende behoeften van honden en eigenaren.
Europalaan 40, 3526 KS, Utrecht, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from FestyBites
ik heb dit product niet besteld,en ik wil een retour coupon

Reply from FestyBites
Jeuk en huid besteld werd de volgende dag al geleverd. Nu 2 weken verder en jeuk is al stukken minder.

Reply from FestyBites
Na eerst een zakje geprobeerd te geven en mijn hond hier heel goed op reageerde, Henin met de dierendag aanbieding 2 zakjes er bij gekocht. Ze heeft minder jeuk, likt veel minder aan dr poten. Ik ben benieuwd of het resultaat zo blijft. Erg fijn ook dat het vlees vrij is!

Reply from FestyBites
Jullie dwingen de mensen niet spulletjes te bestellen. De bezorger eas erg vriendelijk. En het product was super snel binnen. Ga zo door groetjes margo

Reply from FestyBites
Zijn super goed...mijn hondje is nog niet klachten vrij..maar wel stuk minder.

Reply from FestyBites
Het product bevalt goed en wil weer een zending ontvangen maar weet niet meer welk product ik had besteld

Prima product
Onze Toller had in de zomer erg last van jeuk en extreme haaruitval. De dierenarts dacht pollenallergie maar kon niets verbeteren.Door deze anti jeuk koekjes is de jeuk en haaruitval verdwenen. Hond en baas weer blij! Bedankt voor dit super product.

Reply from FestyBites
Snelle levering..of het helpt moet ik nog afwachten na een zakje nog geen verbetering

Reply from FestyBites
Learn more about other kinds of reviews.