See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Syntes det var det fedeste koncept Indtil jeg blev snydt og som jeg kan se andre os har skrevet Har betalt, ik modtaget, truet med inkasso firma og så bare mødt at super ubehagelig og dårlig ser... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det saftsusme top Dollar underholdning til en møj møj billig basseøre. Der er ik andet at sige end en frygtelig masse tommel up's👍👍👍. Tak for mange timers fantastisk underholdning/hygge. 😉😀

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte min Fanboy her i maj måned og har netop lige fået den jeg må sige 349 kr om måneden for 3 spil og noget lækkert Guf med oveni det er altså en god Deal Især når man så åbner boksen og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har købt fra dem flere gange nu og alt er gået efter planen hver gang. Billigste produkter på markedet og de bliver leveret til tiden. Sublim kundeservice! Det er ligesom at chatte med en ven, som... See more

Company details

1. Gaming service Provider

Information provided by various external sources

Vi vil gøre det sjovere, nemmere og mere socialt at være gamer. Det gør vi ikke alene bare ved at vores kunder sparer penge, men også ved at give dem fleksibiliteten, i at kunne vælge lige den løsning der passer deres behov til gaming.

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Yderst tilfredsstillende & professionelt!

Jeg købte følgende hos Fanboy:
1 stk. FIFA 19
1 stk. PSN PLUS 12 mdr. abonnement.

Først og fremmest havde jeg puttet tingene i kurven, og ikke fået kørt ordren helt igennem. (Jeg blev afbrudt og glemte at køre betalingen igennem).
Kort efter fik jeg en mail om at min ordre manglede betaling. Og der var et vedhæftet betalingslink.

Et par dage senere hvor jeg ser mailen, svare jeg retur at det havde jeg fuldstændig glemt, og om jeg stadig kunne nå at få FIFA til om fredagen. (Trods det var Torsdag og der står 1-3 dages levering på deres hjemmeside)

Jeg får så svar retur, at min ordre var ekspederet og pakket, og gjort klar til forsendelse, og at jeg blot skulle betale også ville jeg få varen dagen efter.
Klokken 6 om aftenen får jeg kørt betalingen igennem, og dagen efter kl 13 ligger spillet i min postkasse, og jeg har fået koden til mit PSN PLUS.

FANTASTISK SERVICE!
De var til stor hjælp og super servicemindede.
Det var en fantastisk oplevelse alt i alt, så det er ihvertfald IKKE sidste gang jeg benytter FanBoy!

De er min foretrukne hjemmeside at købe spil osv. fra, de er billige, og deres service er i top!

TAK FOR EN GOD OPLEVELSE.

30 October 2018

Hej Maria :)
Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har haft en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med at få FIFA spillet til tiden ;)

Rated 3 out of 5 stars

5 Stjerner for priserne, men servicen er liiiidt sløv

5 Stjerner for priserne - Men jeg er ret skuffet over servicen ifht pre-orders.

Først var der enorm forvirring hvor vidt jeg kunne modtage min preorder uden forsinkelser (som flere at mine bekendte havde fået mail om) hvor jeg stod på dagen uden at vide om jeg overhovedet ville få spillet til tiden. Ender med at få en besked om at det er sendt med DAO og får et tracking nummer.

Det viser sig så at det IKKE er sendt med DAO, så jeg kan ikke tracke spillet. Og ender med at få det leveret kl 22.30 af en ung fyr der kører rundt i egen bil, som bud.

Ikke lige den mest professionelle service og næste gang pre-order jeg et andet sted, da jeg aldrig har oplevet at få så sen en levering på en forudbestilling

29 October 2018

Hej Kristoffer,

Først og fremmest undskyld det sene svar herinde, vi er skiftet over til Trustspot, så derfor har vi ikke holdt sønderligt meget øje med Trustpilot :)

Fedt og tak for de "5 stjerner" til priserne :D Vi beklager først og fremmest dybt for forvirringen du har følt har været der mht. din pre-order hos os! Hvis du ikke har modtaget nogle ordrebekræftelse, Track N Trace nummer eller sms'er omkring din ordre status har der bestemt været en teknisk fejl og det beklager vi dybt for, for det skulle selvfølgelig aldrig været gået udover dig! :) Jeg kan godt se der bestemt er sket en fejl her og den "unge fyr" du relatere til er en af partnerne fra virksomheden, som ikke gad at vente mere på DAO, da der har været en kommunikations fejl fra deres side af, mht. hvornår den kunne blive leveret, derfor valgte han at tage sagen i egen hånd og brage derud af, for at være sikker på du fik produktet på udgivelses dagen! :) Vi er klart enige i at det ikke er den bedste løsning, men ikke desto mindre er han skyld i at du fik produktet på udgivelses datoen, selvom kl. var sent om aften, så var det stadigvæk udgivelses dagen. :)

Vi kan godt forstå du er blevet "skræmt", men frygt ej, for vi arbejder ben hårdt på hver dag på at kunne levere de billigste produkter til den hurtigste leveringstid! :) Så konklusionen er her som du også kan se på vores andre anmeldelser, at vi leverer på udgivelses datoen og til tiden, men grundet kommunikations fejl, fik du det først sent på aftnen i stedet for om morgnen som sædvanligt. :)

Igen vi beklager dybt og håber selvfølgelig på at se dig i systemet igen! :D

Rigtig god dag!

Super godt

Super godt
Jeg havde forudbestilt et produkt herfra. Det kom ud den 26. Oktober. Jeg fik det senere på aftenen den 26. Oktober. Super god service og venlige medarbejdere.

27 October 2018
Rated 5 out of 5 stars

Så bliver det ikke bedre!

Fedt koncept, fantastiske priser! Glæder mig til at bruge Fanboy.pro rigtig meget :D

18 October 2018

Hej Mathias :)

Tusinde tak for anmeldelsen, vi er glade for at du elsker konceptet samt priserne! :D

Rated 1 out of 5 stars

Rør dem ikke med en ildtang

Har haft kontakt med dette firma før.
De glemte at gøre det tydeligt at det er et abbonement man opretter ved første ordre.
Får afsluttet det. Bliver alligevel trukket. Og trukket meget mere end hvis jeg var abbonement. Jeg får kontakt med dem og de siger de har problemer med deres økonomi system. Stadigvæk bøvlet at få slettet mit abbonement og kort fra deres hjemmeside.

Efter en halv års tid begynder der så at vælte ind med mails selvom jeg havde afmeldt nyhedsbrevet og blokeret deres mails.

Fraråder ALLE at bruge denne amatør side! Og det er slet ikke særligt gode priser.

17 October 2018

Hej Glenn, :)

Først og fremmest er vi utrolig kede af at du mener du har haft en ærgerlig oplevelse hos os! ;(

Dog må vi ærligt erkende at din påstand mod os på ingen måder holder stik! :)

Først og fremmest omhandler din påstand vores gamle side Fanboy.dk hvor vi også viste dig og alle vores andre kunder samt medlemmer at vi er en abonnement baseret webshop. Det præsenterede vi bl.a. de følgende steder:

- 2 steder, klart og tydeligt på forsiden
- På flere steder på Facebook
- På Instagram
- På LinkedIn
- I pressemeddelser

Hvis du har formået ikke at se det på nogle af de sider, så beklager vi meget, men så kan vi simpelthen ikke hjælpe hverken dig eller vores andre medlemmer og kunder mere, da det derefter er på jeres eget ansvar. Vi følger og fulgte på den gamle side markedsføringsloven og alle de andre love der er påkrævet en abonnement forretning! :)

Du er selvfølgelig velkommen til at gå til forbrugerombudsmanden, hvor vi ville kunne præsentere præcist det samme over for dem, som vi gør overfor dig og vores andre medlemmer og kunder.

Du har helt ret i at der skete en teknisk fejl fra vores betalingsudbyders side, som forsaget spontane trækninger på flere af vores medlemmers abonnement - Der reagerede vi med det samme og betalte alt tilbage i ordentlig tid, samt kompenserede for dem der ventede længere end det med rabatkoder! Hvis du har været en af dem og ikke har modtaget en lign. kompensation, skulle du selvfølgelig først have henvendt dig til os med din utilfredshed, så vi var sikre på at din "sag" blev løst ordentligt! :)

Vores abonnement kunne nemt og enkelt opsiges inde under "Min konto" på den gamle side ligesom den kan på den nye. Ifølge det nye GDPR reglement, så skal du bare skrive til os, hvis du gerne vil have slettet din data fuldstændigt, sværere er det ikke. :)

Vi kan ydermere fortælle dig, at hvis det viser sig at være korrekt at du har modtaget et par mails fra os, så beklager vi meget og af en eller anden grund at du skulle være på vores mail liste, får vi dig slettet ASAP, for vi kender selv til det at blive ført bag lyset og det ønsker vi hverken for dig, andre medlemmer og kunder eller nogle andre! :)

Sidst men ikke mindst er vi selvfølgelig kede af at du kalder os en "amatør side" og fraråder alle om ikke at bruge os - Vi kan med stolthed fortælle at folk elsker os, vores service, medlemskaber og fordele, samt Danmarks formentlig billigste priser! Så det er desværre endnu en påstand mht. "ikke gode særlig gode priser". :)

Endnu gang beklager vi over at du synes du har haft en ærgerlig oplevelse og vi kan forsikre dig om at vi altid gør alt hvad vi kan, for netop at du og andre medlemmer skal få en fantastisk oplevelse hos os! :)

Vi ønsker dig god gaming fremover!

Mvh. Team Fanboy!

Rated 4 out of 5 stars

Det er virkelig godt lavet

12 October 2018

Reply from FANBOY

Hej Frederik, det er vi virkelig glade for at du synes :D

Dog undrer vi os selvfølgelig over, den sidste manglende stjerne ;)

Kan du evt. fortælle os hvad vi kan eller kunne gøre anerledes for at få fat i en 5 stjerner fra dig? :)

Rigtig god dag og god gaming! :D

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende – ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til andre.

18 September 2018

Hej Jakob.

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at du er glad for vores service :)

Fremragende kundeservice.

Jeg bestilte i maj en controller til PlayStation i rød, her i sidste uge begyndte jeg at opleve problemer med responstiden på den. Jeg ringede derefter ind til kundeservicecen og fik med det samme at vide at den selvfølgelig skulle reklameres og med fragten betalt. Jeg anmodede om at få den i en anden farve, og her var der heller ingen problemer, fik endda en dyrere controller uden at skulle betale ekstra :)

Fremragende kundeservice, kan klart anbefales.

17 September 2018

Hej Frederik.

Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig, med den defekte controller :)

Go-to shop for gaming

Rigtig god service og rigtig gode priser!
Ingen klager herfra

4 June 2018

Hej Ahmed,

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Den hjælper mere end du aner for vores lille biks! :D

Rigtig god dag og gaming!

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept, at man kan få vare for købspris for et lille subcription.
fantastisk service, folkene bag det er engageret og tror på det de laver.
fantastisk service, fx. Jeg skrev til dem om mandagen, om de kunne få en ting på lager, og de oprettede en hel ny ting inden fredag. det er sådan el slags service jeg ville ønske, at flere kunne få.

4 May 2018

Hej Benjamin.

Tusind tak for alle dine fine ord :) Det sætter vi virkelig meget pris på. Det er med til at give os endnu mere blod på tanden. Og bekræfter os i at vi er på rette vej :) Så endnu engang tusind tak. Og du kan altid skrive hvis vi mangler noget ;) Så er der jo mulighed for at vi kan få det på lager :)

Rated 5 out of 5 stars

Fanboy.dk - gamerens helt!

Fanboy er et fantastisk nydannet firma! Altid flinke og klar til at hjælpe 🙂 Har købt over flere gange, nul problemer. 🙂 Og de er virkelig billige. Desuden giver de chancer for at vinde valgfrie spil, det er sygt Nice.

Jeg har ikke prøvet, ikke at blive svaret på kundeservice endnu.

Et lille problem er forsendelsen om det er Dao eller postnord, de er ikke altid tip top... men det er ikke Fanboys skyld.

10 April 2018

Hej Valdemar

Tusind tak for dine fine ord :) Det sætter vi virkelig meget pris på :D

Vi er så glade for al ros :) Det giver os kun mere motivation til at gøre det endnu bedre, og kunne tilbyde alle vores medlemmer meget mere :) Tusind tak for det.

Super god service

Hej Fanboy...

Lige en kæmpe ros til jeres medarbejder Kristoffer som jeg snakkede med tidligere 😃

Har gået og ventet på mit Far Cry 5 Father Edition som jeg havde forudbestilt hos jer og har ventet med glæde ..

Meeeen gik og undrede mig over hvor det var og kontaktede jer for at høre hvor det var, og Kristoffer var flink og tog fat i omdeleren som tilfældigvis var postnord aka postLORT..

Det havde så tilfældigvis prøvet at være afleveret 27 marts om eftermiddagen og de smed det bare på posthuset og har hverken fået en postslip eller sms om noget som helst, og har ringet ind og givet dem en opsang da det langtfra er første gang de har lavet det nummer..

Så Kristoffer fik fat i noget track og trace nummer som jeg gerne skulle hente det med...

Super service fra jeres side, og fortsæt endelig det gode arbejde 😉😉😉

5 April 2018

Hej Kasper

Tusind tak for dine fine ord, det sætter vi virkelig stor pris på. Det er desværre altid lidt ærgerligt, når posten driller. Men er glad for vi fandt en løsning på det, og du fik dit spil.

Jeg skal nok sige det videre til Kristoffer at han har gjort et super stykke arbejde :) Samt et ekstra stykke kage, når han gør det så godt :D

Tusind tak for det.

Penge modtaget retur.

Sidste opdatering:
Vi har idag modtaget alle pengene retur.
Efter en kort dialog med ejeren igår, blev pengene overført, og vi har modtaget dem idag den 4/4.

Opdatering:
Mark har kontaktet Min kæreste og refunderet hele beløbet + differencen som han har betalt ekstra for spillet i den fysiske butik!
Derfor vælger jeg at ændre min anmeldelse, for så at slette den og lave en ny, på fulde fem stjerner, når pengene figurer på min kærestes konto.

Jeg har desværre intet positivt at sige om fanboy.dk !!

D. 7/3 Forudbestilte og betaler min kæreste for spillet farcry 5 gold edition, med en lovede levring på udkommelsesdagen, som var igår d. 27/3. Han har virkelig glædet sig til dette spil, og gjorde brug af muligheden for at eje spillet, på dagen hvor det udkom.
Efter flere ugers venten, modtager han så en mail “din ordre er nu på vej”.

Igår, på den lovede leveringsdag, venter han hele dagen. INTET spil.
Vi kontakter så fatboy.dk, og kommer i dialog med ejeren Mark. Han er uforstående overfor at spillet ikke er dukket op, og beder min mand om at give det til sent samme aften.
Jeg spørger efter track and trace, hvilket Mark siger at deres leverings leverandør ikke giver på pakker under 1000kr. Hertil spørger jeg hvem deres fragtfirma er, hvortil at jeg får “Dao365” som svar. Dao Giver ALTID track and trace, mail og SMS, uanset forsendelses beløb!!

Da kl bliver 23, og vi stadig ikke har modtaget track and trace eller spil, kontakter vi firmaet igen. Her lover Mark, at sende pengene retur og at det ankommer idag, om formiddagen, den 28/3. og, han vil personligt følge op på leveringen. Vi føler faktisk at han ikke er ligeglad med sine kunder, og han er villig til at gå den ekstra mil for hans kunder og firma, på trods af fejl, fra fragtfirmaets side. Det kan jo ske, og det er ingen herre over! Det er desværre bare ikke tilfældet.

Idag er der ingen intet spil, track and trace eller korrespondance fra firmaet, eller penge retur. Igen kontakter vi dem, først via mail, hvor der intet svar er, og Et par gange på deres firma telefon, da vi ønsker at få pengene retur, så vi kan købe det i en fysisk butik. Telefonen bliver ikke taget, hvortil vi til sidst ringer fra et andet nummer, hvor den bliver taget af Christoffer. Da vi endelig kommer igennem får vi af vide at alt personale er til Copenhagen games, og der så ikke er noget hjælp at hente.

Resultatet blev at vi hentede spillet i Elgiganten.
Spillet har således stået min kæreste i 566 kr på fatboy.dk + 40 kr medlemskab + 679 kr i Elgiganten, = 1285 kr. PENGE ER IKKE KOMMET RETUR, og firmaet er fuldstændig ligeglad med deres kunder eller løfter.

Vi har lært vores lektie, der ingen fordel i at Pre ordre online, du får det ikke til tiden, hvis du overhovedet får det.

fatboy.dk - kæmpe skuffelse!

28 March 2018

Hej Natasha

Først og fremmest er vi dybt ulykkelige over jeres 1-stjernet anmeldelse!
Men I skal have tak for de rosende omkring Mark.

Vi kan se at den mail der skulle være blevet sendt ud til jer idag, ikke er blevet afsendt da den lå under Marks kladder i mailboxen, grundet den travle tid på messen samt underbemandning.

Ikke desto mindre er dette ikke en undskyldning, men blot en forklaring for hvorfor I intet har hørt fra os i dag, før nu!

Denne anmeldelse tror vi aldrig ville være kommet da vi netop ville dække for tabet for produktet samt udgifterne hvis I valgte at købe det online eller fysisk hos fx Elgiganten!

Den mail der skulle være blevet sendt lød således:

"Hej J,

Mange gange undskyld igen og især for det sene svar, men vi er svært underbemandet da vi er på messe til CPH Games!

Jeg har hermed refunderet dit beløb! Der kan dog gå op til 5 bank dage før du modtager pengene! :)

Igen som jeg skrev i forrige mail igår aftes, så vil vi meget gerne undskylde ved at kompensere, med at betale for spillet du vælger at købe i din valgte butik eller online! Så hvis du sender os et billede af kvitteringen, så sørger vi for at overfører beløbet asap! :)

Desværre som beskrevet, er der ikke TnT på de mindre pakker med DAO igennem vores aftale med distributøren endnu, men vi arbejder selvfølgelig hårdt på det!

Igen mange gange undskyld og rigtig god påske! :)"

Som I kan læse ovenstående er vi dybt ulykkelige over dette og igen som sagt og som kompensation, vil vi meget gerne dække ALT, da grunden til vi lavede Fanboy.dk, var at vi kun ville gameren det bedste! Det var aldrig i vores vildeste fantasi meningen at gøre jer sure eller lign. og vi håber meget I vil overveje jeres anmeldelse endnu engang! Vi beder jer ikke om at slette den hvis det er reelt sådan I føler, men vi synes dog det mindste I kunne gøre var at overveje at ændre stjernerne, da vi virkelig har forsøgt at gøre alt hvad vi kunne!

Nogle gange i denne branche kommer der forsinkelser, fejlleveringer, mistet pakker eller endda stjålet pakker og det går desværre ud over jer og dernæst os! Men vi som sagt vil dække og gøre alt hvad vi kan for jer!

Vi håber meget I vil kontakte os via Marks mail på mka@fanboy.dk eller tlf. nr. 28568519 så vi kan finde ud af at ordne det hele! :)

Vi håber selvfølgelig på at se jer igen!

Rigtig god dag, gamer og påske!

Rated 5 out of 5 stars

Supper god og hurtigt support

Supper god og hurtigt support først skrev jeg en kommentarer på en af deres opslag hvor de svaret lige med det samme der efter gik jeg ind på deres hjemmeside og så mig lidt omkring, også at jeg kunne spare lidt på wow time men ikke magte jeg skrev lidt med dem over live chat hvordan og hvor ledes med wow 60 game time og endte med at de state prisen ned fra 196 til 180 så jeg nu vil kunne makke at jeg spare noget ved at købe her udover det så tilbage til deres opslag på facebook jeg skriv at det kunne være fedt med noget fra nogen støre firma som vi kender som logitech,Razer osv og det er de også allerede nu igang med at se på. Så kan 100% anbefale Fanboy god og hurtigt support

13 March 2018

Hej Stefan,

Tusinde tak for dine fantastiske rosende ord!

Det gør os så mega stolte når vi får sådan en flot anmeldelse af en som virkelig synes så godt om os!

Vi arbejder hver dag på at forbedre os og det er kun mega fedt når du og andre gider at bruge tid til at skrive til os hvad vi mangler af produkter på shoppen - det gør os kun bedre! :D

Vi glæder os til at se dig online igen og så må du have en fantastisk god gamer aften! :D

Meget tilfreds!

Meget tilfreds.
Super god service.

9 March 2018

Reply from FANBOY

Tusind tak for de 5 stjerne, og de fine ord. Det sætter vi rigtig stor pris på :)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er fan af fanboy.dk!

Super god virksomhed. Godt koncept med månedligt abonnement og så spil til indkøbspris. Det har sparet mange penge og vil gøre det i lang tid fremover... hurtigt, nemt og billigt!

Jeg forudbestilte endda Shadow of the Colossus og det ankom i min postkasse på release-dato - det havde jeg ikke forventet, da jeg normalt har oplevet, at der skal smides en til to hverdage oveni....

Super god service og meget imødekommende personer fra fanboy.dk, og så kan man mærke, at de er passionerede for gaming - jeg er i hvert fald fan!

9 February 2018

Reply from FANBOY

Vi er mega fan af dig! Tusinde tak for de rosende ord, du er bevis på en klassekunde og vi ser meget frem til at se dig i systemet igen! :D

Mvh Fanboy.dk!

Nemt, hurtigt og billigt

Hurtig levering, god kundeservice og billige priser.

5 February 2018

Hej Simon

Tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for :) Så ved vi at vi gør noget rigtigt :D

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk koncept og god service.

Fantastisk koncept og god service.. alt kommer til tiden og de er flinke.. det eneste der mangler er flere konkurrencer =D

31 January 2018

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse, den sætter vi rigtig meget pris på :)
Der skal nok komme mange nye konkurrencer, der vil ske en masse spændene ting i løbet af 2018 :D Det kan du godt glæde dig til :)

Rated 5 out of 5 stars

Konge service fra teamet på fanboy😊 …

Konge service fra teamet på fanboy😊 bestilte en nintendo switch som jeg skulle bruge på mit rejse arbejde, den viste sig desværre at være i stykker fra nintendo’s side og inden jeg rejste igen havde jeg en ny, med god og hurtig hjælp fra deres kundeservice😊 datter er mit nye fortrukne sted og handle😊

31 January 2018

Hej Morten

Tusind tak for din konge anmeldelse :D Den sætter vi rigtig meget pris på. Og vi er glade for at du fik den ikke du skulle rejse :)
Vi er rigtig glade for at du vil fortsætte med at handle hos os :)

Take a closer look