Købte 3 sæt fastdry håndklæder som levede fint op til forventningerne og tørrer ganske hurtigt som lovet. Leveringstiden var lidt til den lange side, da produktet vidst ikke kommer fra Danmark men ok.... See more
See what reviewers are saying
Har bestilt kludder med lovning om levering indenfor 1-3 dage. Har ikke modtaget disse endnu, pengene er hævet d. 2. september 2024. Har ikke modtaget nogen e-mail eller sms. Man bliver dæleme lidt sk... See more
What to say? 2-5 dages leveringstid - der er ikke kommet nogen varer endnu, så det er sikkert bare endnu en gang kineserbras, der ompakkes i Holland og sælges til 20x pris. Men forvent ikke, at... See more
Let og enkel bestilling, varen kom frem meget hurtigt. Dejligt at man kan betle via Klarna. Produktet - FAST DRY aftørringsklud, er virkelig godt og svarar helt til beskrivelsen. Vores brusekabine... See more
Written by the company
Kendt for FASTDRY Aftørringsklud. 75.000+ Tilfredse Kunder i DK, DE, AT, NL og BE. Gratis Forsendelse og Retur, Levering på 2-4 Dage. 30 Dages Returret
Sint annaweg 3, 8161HH, Epe, Netherlands
- +31 6 38524940
- info@exul.dk
- exul.dk
Hasn’t replied to negative reviews
2 uger og stadig ingen levering - og nu radiotavshed
Lagde en bestilling hos Exul d. 18/4, nu har vi den 1/5 og min vare befinder sig stadigvæk i Holland markeret som In transit to destination. Varen bevæger sig dog ikke.
Deres kundeservice er efter min første e-mail til dem nu stoppet med at besvare mine mails, så selvom de har givet mig 10% rabat, er det jo ikke særlig meget værd at betale 90% for ingenting.
Kan bestemt ikke anbefale at handle hos dem, find istedet en butik i DK, som man kan stole på

Reply from Exul.dk
Lang leveringstid og uklart hvor kluddene stammer fra
Jeg bestilte 2 klude den 31. marts. Leveringstiden skulle være 1-3 dage, men pakken blev først leveret 16. april. Der var en del korrespondance frem og tilbage og mails virkede som om det var oversat til dansk fra et andet sprog. En gang kom mailen også på tysk. Jeg blev informeret om at pakken var væk, derefter at pakken var leveret, og om jeg kunne forhøre mig hos naboerne. Men endelig dukkede den op efter 16 dage. Der stod at afsender var Hong Kong Express, hvilket undrer mig. Hvis kluddene er leveret fra et firma i Hong Kong havde jeg aldrig købt dem.

Reply from Exul.dk