Hele fijne ervaring ondervonden met Explore Plus. Wegens leveringsproblemen aan mijn kant dachten ze mee, zodat ik alsnog op tijd mijn reiskussen en oogmasker heb mogen ontvangen. Nog niet u... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Company details
Written by the company
Explore Plus – Jouw Ultieme Reisgenoot voor Comfort en Ontspanning! Bij Explore Plus begrijpen we hoe belangrijk comfort is tijdens het reizen. Lange vluchten, busritten of treinreizen kunnen vaak vermoeiend en zelfs pijnlijk zijn, vooral als je niet de juiste ondersteuning hebt. Slapen onderweg is voor velen een uitdaging – je hoofd zakt naar voren, je nek krijgt geen ondersteuning en je wordt telkens wakker met een stijve nek of rugpijn. Dit kan je reiservaring flink verpesten. Daarom hebben wij het Explore Plus Reiskussen ontwikkeld, een innovatief kussen dat zorgt voor optimale nek- en hoofdondersteuning, zodat jij uitgerust en zonder pijn op je bestemming aankomt. Bij Explore Plus draait alles om kwaliteit, comfort en gebruiksgemak. Ons reiskussen is ontworpen met hoogwaardig traagschuim en een ergonomische 360°-ondersteuning, waardoor je hoofd in een natuurlijke houding blijft en je nekspieren niet onnodig belast worden. Hierdoor kun je genieten van een diepe en ontspannen slaap, zonder het ongemak van traditionele U-vormige nekkussens die vaak niet voldoende ondersteuning bieden. Bij Explore Plus streven we ernaar om reizigers de best mogelijke slaapervaring te bieden, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Wij geloven dat comfortabel reizen voor iedereen toegankelijk moet zijn en dat je uitgerust en zonder klachten op je bestemming moet aankomen. Daarom blijven we onze producten ontwikkelen en verbeteren op basis van feedback van onze klanten. Wil jij ook zonder nekpijn en vermoeidheid op reis? Probeer ons reiskussen nu 30 dagen risicoloos uit! Als het niet aan je verwachtingen voldoet, krijg je je geld gewoon terug. Zo kun je zelf ervaren wat écht comfortabel reizen betekent. Bestel vandaag nog en beleef reizen zoals nooit tevoren!
Contact info
Netherlands
- exploreplus.nl
Replied to 94% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super bedrijf
Super bedrijf, goeie producten ik heb de tas en het nekkussen en eerlijk ik heb nog nooit zo goed geslapen in het vliegtuig en ik heb mij op vakantie geen zorgen gemaakt over mijn portomonee heerlijk zonder stress op reis!!
Vorig jaar nekkussens besteld en deze…
Vorig jaar nekkussens besteld en deze zijn ideaal voor op reis. Omdat die zo goed bevallen ook de Smart Carry besteld. Na levering bleek er een productiefout te zijn, maar dit is keurig opgelost en heb een nieuwe ontvangen. Bedankt voor de goede service en de producten die reizen een stuk comfortabeler maakt!
5 sterren voor het meedenken!
Hele fijne ervaring ondervonden met Explore Plus.
Nog niet uit kunnen proberen, maar thuis getest op de bank en het reiskussen voelt als een warme deken rondom je nek. Geeft veel steun en het oogmasker is verstelbaar in groote.
Al bij al 5 sterren voor explore plus!
Ik heb de Smart Carry tas besteld en…
Ik heb de Smart Carry tas besteld en het is echt een top ding 👍🏻 Goede service en snel bezorgd

Reply from Exploreplus
Aanbieding reiskussen met gratis…
Aanbieding reiskussen met gratis oogmasker besteld.
Helaas zonder slaapmasker binnen gekomen.
2 mails gestuurd en op insta een reactie geplaatst, krijg geen antwoord terug helaas.
Inmiddels slaapmasker toch binnen gekregen!
Bestellen ging vlot
Bestellen ging vlot. Alleen duurde de bestelling langer dan beloofd was. En veel mailberichten. Het product moest uit China komen. Had ik niet verwacht. Maar nadat ik een mailtje stuurde, kreeg ik een persoonlijk berichtje terug. Dit gaf mij vertrouwen. Achteraf heeft het 2 weken geduurd voordat ik het in mijn bezit had.
Ik ben heel blij met mijn reistasje. Zeer praktisch. Ook het reiskussen bevalt me goed. Dus 2 aanraders!

Slaapmaskers nooit ontvangen
Op 10 maart een bestelling geplaatst van 3 nekkussens met daarbij gratis slaapmaskers. Op 17 maart kreeg ik mijn bestelling binnen, netjes en vlot geleverd. Maar helaas zonder slaapmaskers. Hierover contact gezocht, maar krijg terug dat het om een tijdelijke actie gaat zolang de voorraad sterkt. We zijn bijna een maand verder en de actie met de gratis slaapmaskers loopt nog steeds. Ik heb echter niks meer ontvangen. Ik ben erg teleurstelt in deze service, mijn bestelling voelt toch incompleet.
mijn bestelling was niet te vinden of…
mijn bestelling was niet te vinden of te volgen
contact opgenomen met exploreplus
en volgende dag had ik mijn tas
super blij
dank jullie wel

Ontbrekende items / lange levertijd
Begin maart gebruik gemaakt van de actie nekkussen met slaapmasker.
Halverwege maart komt de bestelling binnen, helaas zonder slaapmasker. Kan gebeuren. Ik stuur een mail…. wordt er op 19 maart gezegd dat ze alsnog verzonden worden. Tot op heden nog niks ontvangen.
Dus mijn tip; als je het echt snel nodig hebt is dit niet betrouwbaar. Ik wacht nu bijna een maand
05-04 na nog een mail gestuurd te hebben krijg ik nu een bevestiging dat het in behandeling is met de vraag of ik de review wil aanpassen/updaten
06-04: de bestelling wordt zo snel mogelijk nageleverd
08-04: de vraag gesteld of ik kan retourneren, ook al zit ik over de 30 dagen heen. Antwoord: het pakket komt voordat ik wegga op 17-4 binnen. (Geen concreet antwoord dus)
17-04: nog steeds niks ontvangen
Ook de Smart Carry anti diefstal tas…
Ook de Smart Carry anti diefstal tas uitgeprobeerd tijdens onze stedentrip naar (Disneyland) Parijs. Super fijne tas om al je belangrijke spullen veilig in op te bergen. Niet te groot maar ook niet te klein, gewoon perfect! Kan de tas zeker aanbevelen als je een stedentrip gaat maken! 👌

Goede klantenservice
Na mijn andere revieuw waarin in schreef dat ik geen slaapmasker erbij had gekregen en geen contact met ze kon krijgen, heb ik toch een email ontvangen en het slaap masker gisteren ontvangen.
Helemaal blij!!

Reply from Exploreplus
Mooi product en ze hebben mij goed…
Mooi product en ze hebben mij goed geholpen toen en snel gereageerd toen ik hulp nodig had.

Veilig en Makkelijk!
Erg blij met de Smart Carry Reistas! Was op vakantie top om belangrijke spullen in makkelijk en veilig tasje te hebben!

Reply from Exploreplus
Vertraging met het pakketje maar ze…
Vertraging met het pakketje maar ze gingen het gelijk voor mij uitzoeken. Super goede service 👍 Heel blij met de rugzak.

Top service en klantvriendelijkheid
Als aanvulling op mijn review van 6 maart. Ik bestelde 3 nekkragen bij Exploreplus. Deze werden binnen 3 weken geleverd. De dag na mijn bestelling zag ik dat je er nu ook 3 slaapmaskers gratis bij kreeg. Ik heb een mailtje gestuurd en gevraagd of ik deze slaapmaskers eveneens nog gratis mocht ontvangen. Na een snelle reactie van het Exploreplus team heb ik nu ook 3 gratis perfect zittende slaapmaskers ontvangen. Dit noem ik service. Mijn hartelijke dank hiervoor!
Wij komen nu zeker uitgerust aan op onze vakantie bestemming.
Dikke pluim voor het Exploreplus team.

Reply from Exploreplus
Geen oogmaskers bij de nekkussen geleverd
Vandaag eindelijk mijn bestelling mogen ontvangen. Ik had 3 nekkussens besteld, dus er moest ook 3 oogmaskers bij zitten. Helaas, geen oogmaskers. Dit was een grote teleurstelling. Gelijk een mail gestuurd. Ik hoop dat dit netjes opgelost zal worden voor mijn grote reis over een paar weken!!!

Reply from Exploreplus
Ondanks de moeilijke ( druk en colli…
Ondanks de moeilijke ( druk en colli vast bij pakjesdienst) steeds snel geholpen. Buiten dit tevreden van het nekkussen en slaapmasker. De bescherming over de velcro kan je steeds terug aanbrengen na gebruik

Reply from Exploreplus
Nadat ik mijn bestelling heb geplaatst
Nadat ik mijn bestelling heb geplaatst, kreeg ik al snel een bevestigingsmail. Mijn bestelling was snel onderweg. Met wat misverstand met PostNL heb ik hun een mailtje gestuurd. Op grond hiervan hebben zij snel erop gereageerd en gekregen wat het probleem was.
Keurig een mailtje teruggekregen met de mededeling en met even geduld te hebben, is mijn bestellingen alsnog vrij snel afgeleverd! Kortom, fijne communicatie lijn en goede service!! Ik zou iedereen aan willen raden om via hun regelmatig wat te gaan bestellen!!

super nekkraag van exploreplus
Ik heb 3 nekkragen gekocht bij explorer plus. De service was perfect, de kragen had ik binnen 3 weken in huis. De kragen ook reeds gebruikt tijdens onze vakantie. Kraag ondersteund je nek heel goed en geeft goed steun ook aan de zijkanten. Op deze manier voelt het als een heerlijk kussen. Ik kan dit product iedereen adviseren.

Reply from Exploreplus
Nadat ik vorig jaar het reiskussen van…
Nadat ik vorig jaar het reiskussen van Explore Plus heb geprobeerd (die trouwens nog steeds heel goed bevalt), wilde ik nu ook de Smart Carry proberen en dat is goed gelukt tijdens mijn stedentrip naar Valencia. Super fijne tas, niet te groot en niet te klein. Kon er alles in kwijt wat ik nodig had en het gaf me een stuk veiliger gevoel!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.