Älskar diffusern och dofterna. Fick tyvärr en flaska som inte går att droppa ut utan det rinner trots att plastmunstycket sitter som det ska. Då kan man tyvärr inte räkna dropparna utan det blir o... See more
See what reviewers are saying
Vi köpte vår diffuser för något år sedan, och älskar den! Den används ofta, flera gånger i veckan, med någon av oljorna jag köpt till. På önskelistan står sedan länge minst en till, till nedervåningen... See more
Jag upplevde att det var lätt att hitta varan, förstå informationen och genomföra köpet utan hinder. Allt var logiskt och smidigt. Om jag hade frågor eller funderingar fanns det stöd att få. Bemötan... See more
Kan inte leva utan min diffuser! Sätter på den direkt när jag kommer hem och varierar oljorna. Får mig att slappna av och må riktigt bra även om jag var stressad och trött efter jobbet. Snabb leve... See more
Replied to 60% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Älskar känslan den ger i rummet!
Fick tips från en kollega och köpte den direkt! Älskar känslan den ger i rummet, att dofterna är så genuina, inte alls konstgjorda. Himla bra med timer och möjlighet att ha den på hela tiden eller 30 sek på, 30 sek av. Lampan ger en mysig känsla. Blandar helst vanilj och nytvättat - sååå gott!
Dofterna är fantastiska och diffuser är…
Dofterna är fantastiska och diffuser är stilren och blir en snygg inredningsdetalj
Doftar underbart
Doftar underbart, så enkel och lätt att använda. Snygg som prydnad.
Gillar verkligen Evoromas diffuser
Gillar verkligen Evoromas diffuser. Har två stycken, vit och terracotta. De är snygga och fungerar utmärkt. Dofterna är också ljuvliga och av hög kvalitet.
Goda dofter som räcker länge❤️
Enligt bilder och beskrivning
Snabb leverans. Bra förpackas. Produkt enligt bilder och beskrivning. Doftar ljuvlig! Testa dig fram hur mycket olja som behövs. Vissa oljer kräver inte många droppar för att ge fin effekt.
Bra produkt som avger bra med doft och…
Bra produkt som avger bra med doft och man kan själv bestämma hur stark doften ska vara.Uppskattas av hela familjen och även de doftkänsliga katten som är allergisk mot starka dofter.Äntligen kan det lukta gott hemma igen.
Snabb leverans och en produkt
Snabb leverans och en produkt väl värd pengarna! Finns inget att klaga på ☺️
Superbra!
De oljor vi har doftar underbart! Vanilj och nytvättat valde vi. Det i kombination med en snygg diffuser höjer lyxkänslan hemma i vardagsrummet. Vi älskar den!
Jag älskar evoroma
Jag älskar evoroma! Schyssta priser (bra rabatter med jämna mellanrum!), snabbt service och gudomliga dofter!
Är väldigt nöjd diffusern
Är väldigt nöjd diffusern. Fick först en som läckte. Den byttes snabbt och lätt ut mot en felfri. Använder den nästan dagligen. Som sagt mycket nöjd med köpet.
Snabb leverans och mycket trevliga…
Snabb leverans och mycket trevliga dofter!!
Alltid snabba och korrekta med…
Alltid snabba och korrekta med fantastiskt bra priser
Produkten kom snabbt
Produkten kom snabbt, fungera utmärkt, och dofterna är verkligen så bra.
snabb leverans och bra spridning
snabb leverans och bra spridning, oljorna är också bra men vissa passar inte riktigt till diffusern utan mer som parfym.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.