Fijne klantenservice!
Ik had een probleem, maar dat is uiteindelijk super goed en fijn opgelost. Heel fijn dat jullie zo'n fijne klantenservice bieden. Bedankt!
Bedrijfsomschrijving voor Trustpilot – Everpure Amsterdam Welkom bij Everpure Amsterdam, hét innovatieve merk voor hoogwaardige, roestvrijstalen drinkflessen in Nederland. Wij staan voor duurzaamheid, innovatie en inclusiviteit. Met onze producten willen we bijdragen aan een schonere wereld zonder plastic en mensen inspireren om bewustere keuzes te maken. Onze missie is om duurzame alternatieven toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht waar je vandaan komt, wat je achtergrond is, of je een druk leven leidt of juist een rustig bestaan geniet. Onze flessen zijn speciaal ontworpen voor een actieve en bewuste levensstijl en combineren stijl met functionaliteit. Everpure is het eerste merk in Nederland dat een magnetische telefoonhouder in de dop heeft geïntegreerd, waardoor je altijd handsfree gemak hebt. Daarnaast houden onze flessen drankjes tot 24 uur koud en 12 uur warm, perfect voor elk moment van de dag. Bij Everpure Amsterdam geloven we in de kracht van kleine stappen voor grote veranderingen. Door te kiezen voor onze duurzame flessen help je mee om de afhankelijkheid van wegwerpplastic te verminderen en draag je bij aan een betere toekomst. Ontdek zelf waarom Everpure Amsterdam dé keuze is voor drinkflessen die niet alleen praktisch zijn, maar ook een verschil maken. Bezoek ons profiel en deel jouw ervaring!
Netherlands
Ik had een klein probleempje en de service die ik kreeg tijdens het oplossen was echt niet normaal gewoon om me tevreden te houden en dat hebben ze gedaan
Nooit meer problemen met het filmen van mezelf tijdens het trainen
goeie telefoonstandaard. Houdt me telefoon stevig vast
In één woord WAUW! Deze super handige drinkfles was binnen 1 dag al geleverd. Mooie verpakking en zoveel handige accessoires vooral de dop met telefoon houder is mijn favoriet.
Heel blij met mijn aankoop!
qua prijs-kwaliteit verhouding vind ik het nog relatief goedkoop. Daarnaast krijg je voor deze prijs ook nog eens best veel. Topproduct!
Learn more about other kinds of reviews.