Wij zijn super tevreden over de service van energie slim Wij kochten vrijdag onze instalalatieen de week erop was ze al actief in ons huis . Wij werden heel goed begeleid in onze aankoop en de we... See more
See what reviewers are saying
Na onze installatie extra module voor zonnepanelen, bezoek gehad van de zaakvoerder. Uit het gesprek volgende het nut van een warmtepomp. We beslisten om airco/verwarming via warmtepomp te laten inst... See more
Valse gekochte reviews! Dit bedrijf is pure oplichting. Valt onder valse ondernemer die voordien zonnepaneelbedrijven liet failliet gaan waarna mensen voor miljoenen geld verloren en meneer doodleuk o... See more
We hadden zaakvoerder op klantenbezoek om eens te horen of we tevreden waren en we kwamen tot gesprek warmtepomp, dan kwam een topper Juan alles regelen en ongelooflijk duidelijke uitleg en op een paa... See more
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Absolute aanrader
Van begin tot einde een zeer positieve ervaring. Een professioneel en correct bedrijf met duidelijke communicatie en goede opvolging. De plaatsing van de warmtepomp werd uiterst netjes en mooi afgewerkt. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden.
Een goede ervaring.
Een goede ervaring.
Correct uitleg en berekeing.
Vooral de kwaliteit van de batterij
niet wat standaard op de markt is. Netjes afwerking.
Zeer tevreden.
Mijn ervaring bij Energieslim
Ik wilde al jaren zonnepanelen op mijn dak maar het is er nooit van gekomen. Ik besloot het dan toch te doen nadat ik een elektrische auto heb aangeschaft. Ben bij deze bedrijf terechtgekomen en ben super tevreden met hoe ze te werk zijn gegaan. Alles is heel vlekkeloos verlopen, de communicatie, de service en het plaatsen van de zonnepanelen was snel gebeurd. Alles was top. Ik raad het iedereen aan.
Toppers in hun vak
Toppers in hun vak , na een deskundig onderzoek van de verkoper hebben ze de installatie pico bello in orde gebracht.
Dikke pluim
batterij
batterij gekocht 15kw en waterpomp lucht-lucht mooi geplaatst en alles werkt perfect.
Juan antwoord direct op onze vragen.
Correcte info verkregen tijdens ons…
Correcte info verkregen tijdens ons eerste gesprek.
Kwam er door aankoop elektrische wagen.
Batterij 10K gekocht en inderdaad zeer tevreden.
Goeie plaatsers.
Geen verborgen kosten....
Tevreden....
Heel veel kennis van zaken
Heel veel kennis van zaken. Vlotte afspraken en duidelijke uitleg. Prima kwaliteitsproducten. Snelle plaatsing van de materiaken. Top!!!
Heel positieve ervaring
Heel positieve ervaring! Kennis van zaken!! Correcte en stipte plaatsing. Aanrader over de ganse lijn... topkwaliteit ook ...
Een bedrijf die de perfectie nastreeft
Een bedrijf die de perfectie nastreeft
Ik heb door dit bedrijf mij zonnepanelen,thuisbatterij en warmtepomp als ook ramen met hoog rendement glas laten plaatsen.
Door mijn zeer tevredenheid heb ik dan mijn dak, slaapkamer en terras laten renoveren en kasten op maat laten maken door dit bedrijf.
Het resultaat is dan ook subliem.
Communicatie, opvolging van de werken en dienst naverkoop zijn top.
Een bedrijf die ik zeker iedereen zou aanraden .
Review om die mannen te steunen
Review om die mannen te steunen, normaal zet ik geen maar alles was goed verlopen met plaatsen van batterij.
Zeer tevreden van service en opvolging…
Zeer tevreden van service en opvolging blij dat ik batterijen heb geplaatst
Warmtepomp en batterijen: alles volgens afspraak
Warmtepomp geplaatst met batterijen 20 kw alles is verlopen zoals afgesproken, hele goede communicatie met vertegenwoordiger. Ging nochtans niet doen maar blij dat ik het gedaan heeft.
Plaatsing thuisbatterij
Plaatsing thuisbatterij zeer tevreden heel proper geplaatst, zeer goede uitleg gekregen. Top Service
Zonnepanelen geplaatst plus batterijen…
Zonnepanelen geplaatst plus batterijen heel tevreden over volledige lijn alles perfect verlopen. Dus met plezier review geplaatst
Altijd bereikbaar en snel geplaatst…
Altijd bereikbaar en snel geplaatst super tevreden van de service ik kan het iedereen aanraden gemeend tevreden over de vertegenwoordiger
Warmtepomp geplaatst plus boiler en…
Warmtepomp geplaatst plus boiler en zonnepanelen super tevreden over heel de lijn echt aan te raden
Hun hebben bij mij een warmtepomp…
Hun hebben bij mij een warmtepomp geïnstalleerd, afspraken werden goed nageleefd. Communicatie was on point!!
Voorbeeld voor vele firma’s !!!
Was op zoek naar een thuisbatterij en had al 3 firma’s laten komen, maar deze firma belde me op en dacht waarom ook niet. Wat ben ik blij dat ik de afspraak toch een kans gegeven heb ! Een volledig juiste uitleg gekregen en eindelijk mensen die niet rond de pot draaien en direct konden antwoorden op al men vragen waar de andere firma’s maar wat verzonnen.. duidelijke afspraken gemaakt, 1 week later was men batterij er al ! Vriendelijke techniekers wat tegenwoordig zeldzaam is ! Ik weet waar ik mijn warmtepomp zal bestellen, EnergieSlim !
The Trustpilot Experience