Faldt også i fælden med denne butik. MEN jeg nåede at finde ud af det inden pakken nåede frem - jeg lod være at hente den og varen blev sendt retur til Kina for sælgers regning. Lavede derefter indsig... See more
See what reviewers are saying
Har den 20.11-20 bestilt og betalt varer - men har endnu ikke modtaget varerne den 6.1 21. Ved henvendelse til firma bliver man blot holdt hen med at varen er på vej Kan absolut ikke anbefales 👎... See more
Skulle have 0 stjerner!!! Lang leveringstid Returnering skal ske til Kina, hvilket typisk koster langt mere end varen. Sikke noget svineri, at sælge varer der signalerer at være danske... See more
Lang leverings tid og dårlig kundesupport, bestilte 2 hootie`s .. men er vidst børnestørrelser de sender ( XL svarer til M ) .. trist .-(
Køb ikke her fra!!!
Køb ikke her fra!!!
Jeg har ikke fået min varme og det er snart 2 måneder siden og de har trukket penge. 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻😡😡😡
Fuldstændig fup firma
Fuldstændig fup firma
Modtog plastik støvler - som skulle være skind
Alt for små i størrelsen og kun til skrald
Kostede trods alt 400kr
Handel aldrig med det firma
Fandt annoncen på Facebook
Modtaget Ternet Jakke
Modtaget Ternet Jakke. Tynd/Dårlig kvalitet. Ikke 350 kr værd🥴
Over 1.måneds leveringstid.
Ikke tilfredsstillende.
Kina kvalitet
Det fremgik ikke ligefrem at det var totalt Kina kvalitet da både min datter og jeg bestilte en frakke hver... totalt ubrugelig!
Jeg opdagede først at varen blev sendt…
Jeg opdagede først at varen blev sendt direkte fra kina, efter jeg havde bestilt. Har nu modtaget støvler der er af det rene pap efter 4 uger. Måske er butikken slet ikke dansk..
Er at gøre grin med folk
Er sur på mig selv over, at jeg ikke fik tjekket anmeldelser inden køb.
Jeg ville hellere have undværet at modtage noget, end at modtage de mest tarvelige plastikstøvler - som jeg gjorde i dag (en måned efter bestilling).
Det er at gøre SÅ meget grin med folk, at sende sådan en gang møg!
De er røget ud med det samme.
Hold jer væk.
Ubrugelig frakke
Har modtaget min frakke i dag, har intet at gøre med den frakke jeg har bestilt, grim og kedelig frakke modtaget - ubrugelig. Nænner ikke engang at give den til genbrug, det ville være synd for modtageren. Øv øv øv
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service. det er ikke muligt at kontakte nogen kundeservice. kom til at bestille 2 ens jakker ved en fejl. har prøvet at kontakte butikken med det samme via mail uden held. pengene for begge jakker er trukket i starten af Januar, men ingen varer er ankommet.
hold jer langt væk fra denne butik.
Elita
Købte et par støvler og se stod til 750…
Købte et par støvler og se stod til 750 kr, men var sat ned til 350 kr. Tænkte det var af god kvalitet. Men da jeg lagt om længe modtog pakken. Var det af billigt materiale, lavet i Kina og kunne smides direkte i skraldespanden. Kunne heller ikke sendes retur. Handler der aldrig igen. Det er virkelig at gøre grin med folk!!!!🤬🤬🤬
Lang leverings tid og dårlig…
Meget lang leveringstid
Meget lang leveringstid. Pengene er trukket den 5. Januar 2021, har ikke modtaget jakke endnu. 😡😡😡
Utilfreds
Betalt den5/1/21 har ikke modtaget jakken i nu
Og kan ikke komme i kontakt med den
Vil ikke anbefale dem til andre
Hej jeg fik min jakke i dag
Hej jeg fik min jakke i dag. Dårlig kvalitet. Kina størrelse. Kan ikke bruges til noget.
Købte en jakke d 5/1 og den kom idag…
Købte en jakke d 5/1 og den kom idag d26/1 troede ikke den kom pga dårlig anmeldelse den er lidt tynd men den passede så jeg er glad for den
Virkelig dårlig kvalitet
Virkelig dårlig kvalitet, langt fra hvad billedet havde vist. Enormt lang leveringstid.
fup firma
fup firma. købte støvler d 7 dec 2020 til 350 kr. pengene blev trukket med det samme. jeg har ikke modtaget støvler endnu og kan ikke komme i kontakt med firma. har sendt flere mail uden held.
Øv øv blev også snydt af dem
Øv øv blev også snydt af dem, plastik støvler, kan ikke få fat i dem hjemmesiden er lukket.... bare træls
Har den 20.11-20 bestilt og betalt…
Ved henvendelse til firma bliver man blot holdt hen med at varen er på vej
Kan absolut ikke anbefales 👎👎👎
Vil på retfærdig vis gøre opmærksom på at jeg har modtaget varerne i dag d 7.1 21 og må konstatere at pris og kvalitet følges ad 👎