See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Extralys.no gjør det enkelt å bestille varer uten innlogging, men denne løsningen har klare svakheter. Uten konto kan man ikke styre om man vil motta SMS-reklame, se ordrehistorikk, eller endre bes... See more

Rated 1 out of 5 stars

Pakken min skulle komme i to kolli, den ene kom og den andre kom ikke, så nå har eg lys uten kabler og mangler flere ryggelys. kontaktet butikken gjentatte ganger på Mail, og de svarer ikke på n... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kundeservice. Er du glad i å purre opp sakene selv er dette helt knall. Ingen oppfølging uten at jeg tar kontakt selv. Får fort tilbakemelding på « du vil høre noe ila 2 dager/kommende... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg kjøpte en komplett pakkeløsning av…

Jeg kjøpte en komplett pakkeløsning av Ekstralys. Ledningsnettet som fulgte med hadde ikke styre strøm ledning for rele'. Releet sluttet å virke etter dag 3. Boltene for feste til led baren var for lange, og måtte sages kortere, ellers hadde man skrudd disse igjennom led baren aluminiums hus. Det sørgelig og helt uakseptable er at når man skriver en anmeldelse på deres egen nettside, tar de ikke i bruk anmeldelsen. De trykker også flere av de samme anmeldelsene flere ganger, som har gitt 5 stjerner. Tåpelig lavmål. Styr unna denne sjappa.

7 December 2021
Rated 4 out of 5 stars

Fikk noe god info av kundeservice

Fikk noe god info av kundeservice, men virket som om de ikke leste meldingene mine i det hele tatt. De svarte på noe annet enn jeg spurte om og jeg ulik info i ulike mailer. I en mail fikk jeg vite at jeg kunne gjøre sånn og sånn, men i en annen mail sa de at det ikke var lov.

6 September 2021

FEM STJERNER!

Gode produkter som kommer i posten etter få dager. Kundeservice på topp!:D Har du trøbbel med noe så er de kjapt på banen og hjelper så godt de kan! Veldig lett å holde god dialog med de som jobber der:)

Alt i alt en toppers nettside med dyktige folk:D

19 May 2021

Elendig kundeservice

kontaktet butikken gjentatte ganger på Mail, og de svarer ikke på noen mailer eg sender.
Har sendt Mail i over to uker, uten svar!
Sender melding på deres Facebook side og heller ikke svar der.
Drit dårlig kundeservice, skal aldri handle her igjen.

1 February 2021
Rated 5 out of 5 stars

Fikk varen jeg bestilte 1 mnd før de…

Fikk varen jeg bestilte 1 mnd før de skulle få dem på lagre. Det var utrolig positivt. Post nord derimot bruker sin tid. Er ikke helt fornøyd med dem da, men alt i alt superfornøyd. Pga at de ikke hadde vare på lager hadde de løpende kontakt med meg om jeg ville bytte til noe annet eller penger tilbake eller bare vente. Ble ringt opp også. Så super service på alle punkter.

22 January 2021
Rated 5 out of 5 stars

5 stjerner og fantastisk service.

5 stjerner og fantastisk service.
Føler jeg måtte skrive om handelen min her, selv om Ekstralys har over 1000 anmeldelser på google, og alle er gode. Jeg handlet her i juni 2020 og varen kom raskt, fikk god hjelp og jeg var super fornøyd.

19 August 2020
Rated 4 out of 5 stars

Veldig bra

God kundeservice og veldig behjelpelige.. Selv med retur av varer gjorde de rask prosess.
Stor ulempe er bruk av PostNord som transportør. Jeg har MANGE dårlige erfaringer med PostNord, så dette har nok hindret noen kjøp for min del.

3 October 2019
Rated 3 out of 5 stars

Bra produkter og kunnskapsrike…

Bra produkter og kunnskapsrike medarbeidere, men de bruker PostNord til forsendelse av varer i Norge! Bestiller man på eBay, fra enten USA eller Kina, så tar det kortere tid å få levert varene i Norge enn med PostNord. Det er nesten helt utrolig at en bedrift som Ekstralys as, som har fokus på bra kunde-opplevelse, ikke velger en transport-leverandør (f.eks. Posten) som tilbyr levering neste dag!

28 December 2018

Veldig fornøyd

Veldig bra kundeservice og greie priser. Produktene de selger er av god kvalitet. Begge gangene jeg har bestilt der har de vært kjapp med å sende og levere varene. Anbefales på det sterkeste om man er ute etter ekstralys til bil. Kommer til å handle der igjen.

22 December 2017
Rated 5 out of 5 stars

God kundeservice, rask lev. og greie priser

Mottok bestilte varer i posten etter kun 2 dager. Veldig kjappe på tilbakemeldinger på e-post og kom med gode råd og tips. Bra utvalg og oversiktlig nettside. Ønsket å returnere motstandskabler jeg ikke trengte, og det var ikke noe problem. Anbefales!

23 March 2013

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look