Eiland EL & VVS Installation A/S Reviews 55

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Havde en god elektriker til at tilslutte mit nye solcelle anlæg. Han gav sig tid til tingende. Dog måtte min mand hjælp til da tingende var for tunge til en mand kunne klare jobbet. Efterfølgende er d... See more

Rated 4 out of 5 stars

Alt i alt rigtig god oplevelse. Gode priser på samlet tilbud af installation, afmontering og bortskaffelse. 1 dag med vvs og en anden dag med elektriker. Vi stod lidt akut med et spædbarn uden varme o... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vores oplevelse med Eiland er generelt meget positiv. Vi købte en varmepumpe til en konkurrence dygtig pris. Grunden til, at vi valgte Eiland, er, at de gjorde et godt indtryk fra starten, og de er pl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en super oplevelse med Eiland, vi fik både solceller og varmepumpe i en pakke sammen, til den bedste pris på markedet.. der var lidt kommunikations problemer imellem sælger og montør, men de... See more

Company replied

1. Electrician
  2. Air Conditioning Store
  3. Burglar Alarm Store
  4. Plumber
  5. Security Equipment Store

Written by the company

Velkommen til Eiland A/S på Trustpilot Vi er Eiland A/S, en familieejet virksomhed med over 68 års erfaring i at levere førsteklasses løsninger inden for elinstallationer, eleftersyn, varmepumper, ventilationsanlæg, solceller, ladestandere og brandsikring på Sjælland. Vores Ekspertise: Elinstallationer Eleftersyn Varmepumper Ventilationsanlæg Solceller Ladestandere Brandsikring Hvad Gør Os Unikke: Dedikerede medarbejdere Fokus på relationer Grøn fremtid "Fordi Vi Kan" - Vores Løfte Vi lægger vægt på kundeservice og levering af professionelle løsninger. Vores team er dedikeret til at rådgive, planlægge og vedligeholde dine projekter, og vi værdsætter vores forpligtelse over for en grønnere fremtid. Vi opfordrer også vores kunder til at deltage i dette vigtige mål. Skriv din anmeldelse på Trustpilot og hjælp os med at dele din oplevelse og inspirere andre. Velkommen til Eiland A/S, hvor vi er engageret i at skabe en bedre fremtid sammen med dig.

4.1

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Styr på opgaven

Pris, leveringstid, og montage blev udført som lovet. Alt var perfekt.

26 April 2023

Hej Jesper.

Hvor er fantastisk dejligt at læse din positive anmeldelse - den skal du have stor tak for.

Ha en dejlig dag.

Kent Schumann

Rated 2 out of 5 stars

Begået flere fejl og nægtet sit ansvar

Process omkring installation af batteri gik galt flere gange, da de nægtede at komme inden bestilling og gennemgå det hele, installatøren undrede sig hvorfor der ikke havde været nogen inden "det plejer jeg at gøre". Meget mærkeligt. De kom med forkert batteri og kunne først komme halvanden måned senere - hvormed jeg gik glip af besparelse pga. deres fejl. De er meget svære at kommunikere med, ikke gode til at ringe tilbage. På et tidspunkt blev processen så bøvlet og jeg blev så frusteret at jeg gerne ville tale med chefen. Hele 4 gange spurgte jeg om han kunne ringe, et par uger efter kom der bare en kort mail med "jeg kunne jo bare opsige kontrakten" - en noget arrogant holdning at have til en kunde der er frustreret pga. deres fejl.

Alt i alt har oplevelsen været at Eiland har begået fejl flere gange men har nægtet sig sit ansvar. Alle kan lave fejl det er helt fair, men i det mindste må man så erkende og komme videre.

Produktet er fint, men deres håndtering af bestilling/opsætning efterlader meget at ønske, og når processen går galt er de for dårlige til at rådgive og meget lidt imødekommende.

Øv!

12 January 2023
Rated 5 out of 5 stars

Topprofessionel og tryg service.

Topprofessionelt arbejde og tryg service. God og fleksibel behandling. Opsætning af 2 stk. varmepumper inden for samme dag.

29 December 2021

Hej Jesper.

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at i har valgt os til opgaven.
Tak for godt samarbejde.

Du må have en rigtig dejlig dag :-)

Kent

Rated 5 out of 5 stars

Eiland har for nylig opsat en Vaillant…

Eiland har for nylig opsat en Vaillant luft til vand pumpe hos os.
Super oplevelse og meget kompetente medarbejdere. Eiland kan varmt anbefales
Hilsen Lars Jensen, Ringsted

1 November 2021

Hej Lars

Hvor er det fantastisk dejligt at læse din positive anmeldelse - dem skal du have stor tak for. Og så er det herligt at vide at du har haft så god en oplevelse med os.

Vi håber du bliver glad for din nye varmepumpe, og skulle du have spørgsmål eller andet, så er du til enhver tid velkommen til at tage kontakt til os.

Du må have en dejlig tirsdag 😄

Rated 5 out of 5 stars

Holder en aftale og leverer professionelt arbejde

Montering og igangsætning af varmepumpe til UG.
God sparring omkring omsætning - professionelt og med god vejledning efterfølgende.

5 October 2021

God formiddag Stig

Mange tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord.

Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse med os og har følt dig velinformeret og forstået hele vejen igennem processen. Det er vigtigt for os at gøre vores bedste og ikke mindst at afslutte en opgave på bedst mulige vis.

Vi håber at du bliver glad for din nye varmepumpe. Skulle der være det mindste, så er du selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os.

Kan du have en rigtig dejlig onsdag 😄

Hurtig hjælp ved strømafbrydelse

Min kæreste og jeg oplevede mandag morgen at stå uden strøm i hele vores hus. Jeg prøvede det bedste jeg havde lært, at finde frem til fejlen på egen hånd, og mistænkte at det kunne have været enten fryseren, vaskemaskinen eller ovnen der var gået i stykker og forstyrrede gruppen i tavlen.
Til sidst måtte jeg erkende, at den opgave var for kompliceret til mig og skyndte mig at ringe til Eiland. De startede med at forhøre sig om, hvor problemet lå og om jeg havde prøvet forskellige løsninger. Det havde jeg, så derefter skyndte de sig at finde en mand, der kunne kigge forbi samme dag.
Kort tid efter kørte Mathias op i vores indkørsel og gik straks i gang med at undersøge problemet, og det viste sig for ham at være en simpel opgave, som han glædeligt løste med det samme.
Vi fik skiftet vores gamle HFI-relæ til et nyt HPFI-relæ og undervejs fortalte Mathias, hvorledes det nye relæ fungerer.
Det var dejligt at få en mand ind, der udførte et hurtigt og professionelt stykke arbejde, samtidig med at være helt nede på jorden.
Jeg vil bestemt anbefale Eiland til andre 😊

16 August 2021

Hej René

Du skal have tusind tak for den flotte anmeldelse. Den er vi super taknemmelige for.

Det lyder som om at det var tiltrængt med en udskiftning af det gamle relæ, så alt i jeres hjem kunne komme op at køre igen. Det er liiidt trist uden strøm ;)

Det glæder os at du har haft en god oplevelse med os, og at vi har kunnet hjælpe dig.

Du ønskes en dejlig dag.

Eiland Elinstallation

Rated 5 out of 5 stars

Kompetent montering af luft-til-vand varmepumpe, blødgøringsanlæg mm.

Til en fair pris har Eiland monteret en ny Panasonic Varmepumpe & et AquaDanmark Blødgøringsanlæg.
Desuden havde vi brug for diverse ekstra VVS-arbejde. På trods af manglen på håndværkere her i Hovedstadsområdet og omegnen under Corona-pandemien, har Eiland leveret, og vi har fået insatalleret alle fornødne rør til ny haveslange samt en ekstra håndvask i køkkenet.
De kan varmt anbefales!

26 July 2021

God eftermiddag Jesper

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det er så dejligt at vide, at du er lige så tilfreds med samarbejdet, som vi er.

Det glæder os meget, at få muligheden for at hjælpe jer og vi håber i den grad at I bliver glade for de løsninger I har fået lavet.

Kan du have en rigtig dejlig weekend 😀

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Utrolig rare, effektive og hurtige medarbejder.
Vi har fået sat varmepumpe op, og vil klart anbefale dem til andre, kan kun sige godt om dem

7 July 2021

Hej Marianne

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med os - det glæder os meget at vi har kunnet hjælpe dig med en ny varmepumpe.

Vi håber at du og I får stor glæde af den.

Kan I have en rigtig dejlig torsdag :D

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og hurtig udrykning

Fantastisk service og hurtig udrykning. Anbefales varmt.

11 February 2021

Hej Ulla

Mange tak for de 5 flotte stjerne - dem er vi rigtig glade for.

Og vi er mindst lige så glade for at du har haft så god en oplevelse hos os. Det betyder meget at vi har kunnet udfylde dine behov.

Du ønskes en dejlig mandag :D

Rated 5 out of 5 stars

Efter forgæves at få andre udbydere til…

Efter forgæves at få andre udbydere til at opsætte en Panasonic luft-luft varmepumpe, faldt jeg over Eiland. Prisen er konkurrencedygtig, og det udførte arbejde er yderst tilfredsstillende.
Efterfølgende har jeg valgt at benytte firmaet til almindeligt el-arbejde, hvilket jeg ej heller har fortrudt.
Begge montører har udført fremragende arbejde!

4 January 2021

God formiddag Kenneth

Du skal have stor tak for den flotte anmeldelse af os.

Hvor er det dejligt at læse, hvordan du ikke kun har fået installeret en længe ønsket varmepumpe, men også har haft glæde af vores andre løsninger.

Vi håber du får en skøn dag :D

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte tilbud på installation af en…

Bestilte tilbud på installation af en varmepumpe. Prisen var rigtig god, tilbuddet kom hurtigt, og aftalen blev hurtigt lavet. Rigtig god service, hurtig ekspedition, overholdt aftalen og deres medarbejder der var ude ved mig var yderst effektiv og serviceminded. Flot arbejde der blev lavet, kan kun anbefale Eiland til andre hvis

22 December 2020

Hej Flemming

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at du har fået det fulde udbytte af samarbejdet, og vi håber at du fortsat er glad for din varmepumpe.

Kan du have en rigtig dejlig dag :D

Take a closer look