effektivservice.dk Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige fået ryddet en stor lejlighed med mange bøger, køkkenting og tunge møbler. Vi er yderst tilfredse - et rimeligt tilbud og meget effektivt og flot arbejde. Vi har undervejs kunnet justere... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde et dødsbo som skulle tømmes. De kom og ryddede det en søndag, og til en billig pris. De var super søde og har gjort det til mere end ug. De knokler virkelig for deres løn, tak for dem😉 o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi akulle bestille et firma til at rydde vors mors bo. Valget faldt på Effektiv Service ud af mange forskellige anbefalinger. Det fortrød vi ikke. Kommunikationen var nem og imødekommende. Arbej... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun anbefale Effektiv Service. Alt forløb efter den aftalte plan, de er effektive og yder god service til rimelige priser, so what's not to like? Jeg vil til enhver tid engagere dem igen, hvis... See more

1. Cleaners

Written by the company

Effektivservice tilbyder alt fra. Hovedrengøring Flytterengøring Privat Rengøring Tømning af dødsbo. Vi er et team som arbejder professionelt og effektivt. Vi tager vores kunder altid med et stort smil. Vi er altid klar til at køre ud til haste opgaver.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

De varmeste anbefalinger herfra

De varmeste anbefalinger herfra.
Vil til enhver tid anbefale Effektiv Service, virkelig en positiv oplevelse. De er for seje, stor respekt for deres arbejde. God kommunikation hele vejen igennem, punktlige og ikke mindst søde og høflige mennesker.

30 September 2022

Super effektive

Hej, jeg har idag brugt Effektiv Service.
Meget positiv oplevelse. De kommer til tiden, de knokler r…. ud af bukserne.
De er søde og meget høflige.
De er også meget billige, fik tømt en 3 værelses lejlighed og et kæmpe kælderrum for 8700,-kr.
Min allerstørste respekt for deres arbejde.
Kan varmt anbefales og bruger dem helt sikkert igen hvis jeg får brug for det 😉

16 September 2022

Hurtigt og effektivt

Jørgen her.

I en periode af sorg valgte jeg at hyre effektiv til rydning af boet efter min bror. Efter hurtig dialog med leder Sakia - tømte de boet dagen efter. Det skal dog siges, at jeg alligevel har valgt effektiv trods den dårlige anmeldelse.

Hyr disse professionelle, imødekommende folk, hvis du ønsker hurtig og effektiv service.

4 August 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg er dyyyybt rystet over standarden…

Jeg er dyyyybt rystet over standarden og den ringe service!

Hvis du ønsker et professionelt resultat, kan jeg IKKE anbefale dette såkaldte firma og jeg kan med sikkerhed sige at, effektiv service hverken er effektiv eller udviser service og de er ikke professionelle - forklaringen kommer her!

Da jeg skal fremvise det istandsatte lejemål for min tidligere udlejer, har jeg i den forbindelse valgt at bruge professionelle håndværkere og rengøring.

Hos effektiv service, bestilte jeg en Hovedrengøring/flytterengøring 2 måneder før det skulle udføres og fik tilbuddet på skrift, hvilket jeg accepterede.
På selve dagen, da jeg efterfølgende, 6 timer senere ville tjekke op på rengøringen, kunne jeg ikke på nogen måder se nogen forskellen, før/efter.

Jeg aftalte med firmaet at det var en ommer! Da min kæreste og jeg kom forbi imens de ansatte var i gang, slog det mig, at det var personer som overhovedet ikke vidste hvad de lavede, el. Hvad de skulle gøre rent, imens de stod med deres lille flaske "Cilit Bang" æææh what??
Derudover, oplevede jeg at ejeren af firmaet Sikira, truede mig med at stoppe rengøringen, vel vidende om at jeg ikke kunne nå at indhente tilbud på en RIGTIG rengøring pga. tidsplanen for fremvisningen.

Efterfølgende har hun sendt mig en faktura, som ikke stemmer overens med tilbuddet 😂😂😂
Good Luck!

14 June 2022
Rated 5 out of 5 stars

Meget meget kompetent firma. De varmeste anbefalinger.

Jeg vil gerne give Effektiv Service mine varmeste anbefalinger. Jeg kontakter firmaet torsdag formiddag og efter lidt skriveri frem og tilbage samme dag med opgavebeskrivelse, kommer firmaet allerede fredag og gør rent i huset efter min mands død. Meget meget venlige og super kompetente og effektive medarbejdere.

14 May 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde hyret Effektiv Service til at…

Jeg havde hyret Effektiv Service til at tømme boet efter min mor og kan i høj grad anbefale virksomheden.
Hurtig tilbagemelding på min forespørgsel, venlig og professionel kommunikation, de kom til den aftalte tid og løste opgaven tilfredsstillende til den aftalte pris.

23 November 2020

Take a closer look