Myrefri på INGEN måde. Men lyserøde fliser er der 100% garanti for. Så mangler dine fliser en flot lyserøde farve i flere måneder så blot drys myregift ud over dem. Farven holder længe efter flere s... See more
See what reviewers are saying
Ecostyle ukrudsfri er et meget dårligt produkt. Midlet lader sig ikke let opløse i vand, men lægger sig blot som en meget fedtet gul hinde oven på vandet. Bruger man sprøjteflaske bliver sprøjten hur... See more
For lang leveringstid..... Bestilte torsdag, og ordren blev først pakket/sendt mandag. Synes alle andre kan finde ud af at sende, enten på dagen eller dagen efter har stadig ikke modtaget produk... See more
Skriver lige så andre godtroende personer ikke falder i myregift fælden. Eco style myrefri til opløsning i vand (4 spiseskeer til 1 liter vand) har altså overhovedet ikke den ønskede virkning.... See more
Company details
Written by the company
Gør havedrøm til drømmehave. Vi inspirerer og rådgiver dig om livet i din have, så du kan få sunde og flotte planter, samt blive fri for alger, ukrudt og skadedyr.
Hvidkærvej 17, 5250, Odense, Denmark
- support@ecostyle.dk
- ecostyle.dk
Replied to 5% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Spild af penge
Spild af penge, skægkræ kan gå lige forbi fælderne igen og igen, de registrere slet ikke der er noget de kunne være interesseret i, vi har haft dem i nogle mdr og fanget 2 i dem i alt, en plastik bøtte som den mindste datters legetøj står i fanger mange mange flere, de kan ikke komme op,af kanterne i kassen så bliver de fanget på,den måde, så spar jeres penge, det er plat og svindel,
Jeg bestilte et produkt fra deres…
Jeg bestilte et produkt fra deres hjemmeside for over en måned siden. De har ikke sendt det endnu og de svarer heller ikke på mine mails. Ikke køb fra ECOstyle…
Ninna K fra kundesupport var fantastisk
Ninna K fra kundesupport er ene og alene årsag til at jeg kan give de stjerner som jeg gør. Hun har været fantastisk til at forsøge at hjælpe og det har været en fornøjelse.
Produkterne er til gengæld ikke noget værd og de to stjerner er Ninnas.
Myregift
Jeg fik i Bauhaus at vide at ECOstyle myregift var godt til myrer, men det viste sig at være super skidt for myrer, de er alle døde nu 😢
For lang leveringstid.....
For lang leveringstid.....
har stadig ikke modtaget produktet, så ved ikke om det er effektivt eller ej.
Værdiløst middel til ukrudtsbekæmpelse
Jeg har forsøgt at bekæmpe ukrudt med et produkt fra ECOstyle: ECOstyle UkrudtsFri koncentrat.
Jeg har fulgt anvisningerne 100 % til punkt og prikke, og jeg må desværre konkludere, at produktet er helt uden virkning!
Hold jer langt væk !!
Hold jer langt væk !!!
Er stort rod , om noget er afsendt eller ej , svære at komme i kontakt med !!!
Lav hullerne i ferramol om..
Jeres Ferramol sneglegift er lavet med dårlige huller til at drysse ud med. Det ryger ud over det hele alligevel, ud over selve fælden. Lav dog sådan en slags tud, så der ikke spredes for meget ud overalt. Så en opfordring… Lav det gerne om…
Rottefælder frs ecostyle virker ikke
Rottefælder frs ecostyle virker overhovedet ikke, men det gjorde en gl dags klap fælde.
Under al kritik flere naboer oplever det samme, hvordan vil I være bekendt at sælge sådan en ubrugelig vare.
Vh A.M.P.
Ecostyle er med på shrink-flation…
Ecostyle er med på shrink-flation bølgen.
20% mindre produkt, ingen rør til dysen men samme vanvittige pris som altid.
Finder af ren princip et nyt produkt næste gang.
Var ellers okay tilfreds med produktet op til.
Myrefrivand FUB FET VIRKER IKKE.
Myrefrivand FUB FET VIRKER IKKE.
det er bare ler med vand til 150kr for 2,5 ldet er tyveri ved højslysdg, føj for et firma. Her tror man t køber myrevnd for at blive fri for myre men nej de flytter bare 10 cm væk.. så køb det ikke . Kaffegrufm er meget bedre men det fjern heller ikke myrene
Skægkræ
Jeg købte for en måned siden de nye skægkræ-fælder, da vi har virkeligt mange skægkræ. På den måned er der gået én lille bitte en i fælden. Resten lever rundt omkring i bedste velgående rundt omkring fælden.
De tidligere papfælder fangede heller ikke skægkræ. Endnu engang spild af penge.

Reply from ECOstyle A/S
Ecostyle fluefri spray virker…
Ecostyle fluefri spray virker overhovedet , som i overhovedet! ikke!
Ecostyle MyreFri farver fliserne røde.
Ecostyle MyreFri farver fliserne røde.
Det fremgår af etiketten at aktivstoffet er udvandet af krysantemumblomsten, men ikke at fliserne bliver røde.
En stor fejl.
Har købt MyreFri kvik pulver før, der var det hvidt.
Hilsen, Kecia
Sneglegift
Jeg er nød til at give Ecostyles snegle gift en ringe anmeldelse, trods det giften sikkert virker. Problemet her hos mig, som bor på landet, er at pillerne bliver spist af mus og fugle. Derfor er effekten nærmest ikke eksisterende. Ærgerligt!
Midler har ingen virkning.
Midler mod myrer og algler har absolut ingen virkning.
Rød myregift.
I realitet ville jeg give minus 5. Har købt myregift. Dette middel farver fliserne røde, og efter en dag er det særdeles svært at få af. Det fremgår ikke af nogen form på tekst på emballagen. Jeg vil fraråde alle at købe dette middel. Køb i stedet Borup myregift. Det virker og farver ikke dine fliser røde
Skruetrækker i hånden
Jeg har købt 2 dåse Myrefri Loxian lokkedåse, de var godt nok dyre og jeg ved ikke om de virker, Jeg ved jeg vil bruge Falck myre anbefaling med gær og sukker. Men tilbage til lokkedåserne, For at få den åbnet anbefales der at bruge en skruetrækker eller saks i de to felt som er angivet til at være perforeret, Jeg er en voksen mand, jeg brugte en skruetrækker, og så prøvede af alle kræfter at presse hul der hvor jeg skulle, endelig gik skruetrækkeren igennem, tværs gennem dåse ud på den anden side og ind i min hånd, med et pænt stiksår som følge, der hvor skruetrækkeren gik i gennem var ikke perforeret, men den gled igennem som smør. Jeg er glad for at jeg ikke brugte en saks som anbefalet, nu tænker jeg at skuetrækkeren er gået igennem myregiften og ind i min hånd, det ved jeg ikke om det har konsekvenser. det er en fuldstændig åndsvag løsning I har lavet, det kræver så meget vold for at komme igennem Jeres såkaldte perforering.
Har brugt produktet ECOstyle Myrefri…
Har brugt produktet ECOstyle Myrefri Kvik Udvanding med det resultat at vores fliser blev lyserøde. ECOstyle undskylder sig med at produktet kun må bruges direkte i myrebo, men på emballagen og i produktarket står at det kan bruges på gangarealer i en omkreds af 25 cm omkring boet. Vi har anvendt produktet tidligere år uden problemer, men i år er der tilsat ekstrakt (rødt stof) fra Krysantemumplanten. Det fremgår ikke af emballagen af produktet kan farve fliserne. Kontakt og dialog med ECOstyle gav ingen hjælp, overhovedet, og det svar vi modtog fra ECOstyles direktion var direkte hånlig i forhold til hvad vi allerede havde oplyst. Må fraråde enhver brug af produktet.
Møl-"fri" er falsk varebetegnelse
Man må ikke kalde et produkt for xxx-"fri" da det giver indtryk af at man kan blive fri for skadedyret. Der står med små bogstaver bagpå at det kun er til monitorering.
Den kan dog heller ikke monitorere, da den ikke tiltrækker møllene. Der sidder kun en bananflue på en af dem og jeg har 6 i hele lejligheden.
Selv i en skuffe med mange møl hvor jeg har mine dyre merino-uld vandresokker, er der ingen møl på klisterpapireret efter 3 dage.
På æsken står der ingen udløbsdato, men der står 06/19 så jeg antager at de er næsten 6 år gamle selvom de et købt for 3 dage siden i Matas.
Det er ikke til at sige om de bare er for gamle eller slet ikke virker. Hverken som fælder eller til "monitorering".
210 kr. lige ud af vinduet...

Reply from ECOstyle A/S