Fakeeee
Fakeeee, oplichters , krappul, grootste zeveraars van benelux
Ecedra — jouw tech, snel in huis. Wij leveren smartphones, gaming gear, audio, koffiemachines en meer in België en Nederland. Gratis verzending vanaf €50 (BE) / €75 (NL). 2 jaar garantie. Klantenservice maandag t/m vrijdag, 9u–17u (CET). Antwoord binnen 24–48 werkuren.
Vrijheidstraat 64, 2000, Antwerpen, Belgium
No recent history of asking for reviews
Replied to 11% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fakeeee, oplichters , krappul, grootste zeveraars van benelux
Bestel hier aub niets. Deze webshop maak gebruik van bedrijfsgegevens van een kennis om producten te verkopen die nooit worden geleverd. Het bedrijf JasonBV is zelf slachtoffer van identiteitsfraude en heeft niets met deze webshop te maken
FRAUDE!!
Bedrijf gebruikt Bedrijfsgegevens die niet van hem zijn om mensen op te lichten!!!!
Rapporteren!!
Dit is bevestigd geweest door de eigenaar van de bedrijfsgegevens!!
Bestel hier niet. Deze webshop gebruikt zonder toestemming de bedrijfsgegevens van JasonAB BV om producten te verkopen. JasonAB BV heeft niets met deze webshop te maken en is zelf slachtoffer van identiteitsfraude.
Er worden via deze website bestellingen en betalingen aangenomen voor producten die niet worden geleverd.
PAS OP NIKS BESTELLEN, veel klanten
Zijn al misleid door deze valse shop. Ze gebruiken andere bedrijven hun gegevens! LAAT U AUB NIET OPLICHTEN
Beste mensen, bestel hier alstublieft niets. Deze webshop maakt misbruik van de bedrijfsgegevens van een kennis van mij om producten te verkopen die nooit geleverd worden. Het bedrijf JasonAB BV is zelf slachtoffer van identiteitsfraude en heeft niets met deze webshop te maken. Er worden juridische stappen ondernomen om de website zo snel mogelijk offline te laten halen. Heeft u toch iets besteld? Neem dan contact op met uw bank en doe aangifte bij de politie of via Meldpunt Fraude.
Ik ben Yassine Abdellati, bestuurder van JasonAB BV (BE 0799.141.230). Ik wil duidelijk maken dat ik en JasonAB BV niets te maken hebben met de webshop Ecedra.com.
De website gebruikt zonder mijn toestemming de naam JasonAB BV, mijn btw-nummer en mijn persoonlijke naam. Er wordt bovendien beweerd dat ik de oprichter en bestuurder van Ecedra ben. Dat is onjuist.
Ik sta niet in voor de producten, betalingen, leveringen, garanties of klantenservice van deze webshop. Ik raad consumenten daarom aan hier niet te bestellen. Wie al besteld of betaald heeft, kan hiervan melding maken bij de FOD Economie en aangifte doen bij de politie. Ik heb zelf ook verdere stappen ondernomen.
Pas op! Opletten! Net opgericht en zo weer weg. Dit is exact een kopie van een website dat een tijd geleden in het weekend online kwam en daarna weer was verdwenen met vele slachtoffers als gevolg.
iphone 17 veel te goedkoop en dan nog eens 10% korting? Trap er niet in.

Reply from Ecedra