Dvtch Jewellery Reviews 11

4.4

Company details

1. Jewelry Store

Written by the company

Dvtch Jewellery is een groeiende webshop met de hipste sieraden & accessoires voor de laagste prijs! Ons doel is om goede kwaliteit sieraden betaalbaar te houden voor iedereen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Mega snelle levering

Mega snelle levering! Met kerst besteld en super snel in huis. Mooie sieradrn, veel keuze en ze zijn van goede kwaliteit! Via Instagram hier terecht gekomen.

29 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Echt een hele leuke online…

Echt een hele leuke online sieradenwinkel! Kwaliteit is echt mega goed, en de qua prijs kan je bij wijzen van spreken elke maand een nieuwe sieraden garderobe aanschaffen! in verhouding met de concurrent (my J) is dit echt een veel leukere en fijne manier om te shoppen. veel keuze, veel wisselende items en accessoires. ik ga zeker vaker bestellen!

24 May 2023
Rated 5 out of 5 stars

Prachtige, betaalbare sieraden van kwaliteit mét…

Prachtige sieraden van kwaliteit mét snelle levertijd! Groot bijkomend voordeel is dat de sieraden van stainless steel zijn waardoor ze niet verkleuren! Voor mij dé site wanneer ik op zoek ben naar mooie, kwalitatieve én betaalbare oorbellen! Aanrader!

24 May 2023

Perfecte sieraden

Perfecte sieraden! Ik draag de sieraden van Dvtch Jewellery al mega lang en ben zo super tevreden. Ik heb ze op meerdere vakanties 24/7 gedragen in de zee, zwemben, etc. Ze zijn nergens verkleurd en nog perfect in staat!
Mega tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!

1 February 2023

Al zolang fan van Dvtch Jewellery

Al zolang fan van Dvtch Jewellery! De sieraden zijn prachtig, verkleuren niet en je kan de beste service van ze verwachten. Vaak kortingscodes waardoor ze ook nog goed betaalbaar zijn. Sieraden voor elke gelegenheid en mooi van kleur. Ik koop nergens anders mn sieraden meer want ik ben DIK FAN!

2 February 2023

Heel blij mee!

Ik heb laatst sieraden besteld voor de verjaardag van een vriendin. Deze lag een dag later al op de deurmat! Super leuk ingepakt en mooie kwaliteit sieraden die lang mooi blijven. Ik heb er vaak besteld en ben altijd heel tevreden :)

8 November 2022

Super!

Al een aantal keer besteld en altijd snel verzonden. Mooi sieraden voor een lage prijs.

1 February 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look