Imødekommende og professionel indstilling. Hurtige i at finde aftaler og overholde dem samt et super godt resultat til slut. Kan varmt anbefale DVDMV.
See what reviewers are saying
Har fået gjort rent i et års tid nu og er godt tilfreds med kvaliteten, selvom den kan svinge. Derfor “kun” 4 stjerner. Mest af alt er de meget pålidelige og gode til løbende kommunikation og forve... See more
Company details
Written by the company
DVDMV står klar til at hjælpe dig med alle kvalitets rengøring af alle typer i hele Storkøbenhavn
Denmark
- dvdmv.dk
Imødekommende og professionel…
Kan varmt anbefale DVDMV.
Fantastisk rengøring
Fantastisk rengøring! Super professionelle. Vi er altid tilfredse når DVDMV har været hos os.
Vi har været kunder i 10 år
Vi har været kunder i 10 år. Dvdmv er fleksible, grundige og stabile. Og de gør rent hos os hver uge.
Grundig og professionel rengøring.
God grundig rengøring. Venlig personale. Kommer altid som aftalt og er fleksible i forhold til flytning af aftaler hvis der er behov.
Vi er meget tilfredse og kan anbefale!
Vi kan kun anbefale DVDMV!
Vi kan kun anbefale DVDMV!!
Det er en fornøjelse at komme hjem når de har været og gøre rent!
Vi er altid tilfredse!!
Grundig rengøring
Jeg får altid en god service fra firmaet, og jeg synes vi har en god dialog om hvorledes opgaverne skal udføres i mit hjem. Det er dejligt, når man kommer hjem og ens hjem er virkelig rent og pænt.
Vi kan varmt anbefale DVDMV
Vi kan varmt anbefale DVDMV. De er super professionelle, omhyggelige og nemme at komme i kontakt med. Personalet er søde og dygtige, og vi værdsætter meget deres hjælp :-)
Kan varmt anbefale DVDMV rengøring
Kan varmt anbefale DVDMV rengøring. De er altid pålidelige og samtidig også fleksible ift at ændre dato - hvis nu en anden dag passer bedre.
Pålidelig og ok kvalitet
Mest af alt er de meget pålidelige og gode til løbende kommunikation og forventningsafstemning.
Helt igennem profesionelle
Super prof rengøring, hurtigt og effektivt. Også dejligt at de altid er til at komme i kontakt med og fleksible.
Min bedste anbefaling til DVDMV
Min bedste anbefaling til DVDMV. Har haft fast rengøring i mange år og de leverer altid. Pålidelige og ordentligt. Mvh June Eilsø
Jeg kan på det varmeste anbefale ❤️❤️❤️
Jeg har i dag haft besøg af DVDMV til en kæmpe hovedrengøring af kælder og stueetage efter lang tids renoveringsprojekt med murerstøv i hele huset. 1000 stjerner til vidunderlige, pålidelige, lattermilde og dybt professionelle kvinder. Kom til tiden, arbejdede koncentreret og fordi de kom så mange og rykkede ind i alle rum på samme tid blev det overstået på forholdsvis få timer.
Var som at have besøg af en livsbekræftende rengøringstornado
TAK!
Jeg kan på det varmeste anbefale ❤️❤️❤️
Varm anbefaling
DVDMV har gjort rent hos mig et par år. Altid grundig rengøring og venligt personale. Kan varmt anbefales.
Jeg er meget tilfreds med DVDMV Aps’s…
Jeg er meget tilfreds med DVDMV Aps’s rengøring. De kommer hver 14 dag og gør min lejlighed ren. De har aldrig aflyst. Det er dejligt at komme hjem til en super ren lejlighed. Personalet er venlige og effektive.
Høj kvalitet og service
Vi har nu fået gjort rent i vores lejlighed et godt stykke tid. DVDMV overholder altid aftaler og er yderst fleksible samt leverer virkelig god rengøring!!
Dejlig rent hus med DVDMV
Jeg har brugt DVDMV i mange år på flere adresser i både København og i Nordsjælland. De er effektive og leverer god stabil rengøring. De medbringer delvist egne artikler, men bruger også huset klude og produkter, så du kan vælge egne favoritter. Eneste lille udfordring er, at de ofte ændre dato for rengøringen, men de er søde til at varsle det i god tid, så det kan tilpasses.
Venlige, pålidelige, fleksible.
Jeg har haft rengøring fra DVDMV i mange år. De kom i første omgang efter en lang kamp med depression, hvor min lejlighed var fuldkommen bombet. Jeg fik god og grundig hovedrengøring, og har haft regelsmæssig rengøring fra dem siden.
Venlige, pålidelige, fleksible.
Grundig rengøring og gode til at…
Grundig rengøring og gode til at planlægge og orientere. Vi er meget tilfredse!
En god oplevelse.
En god oplevelse.
Vi havde bestilt en hovedrengøring i vores datters nye lejelighed og må sige, at både kommunikationen, priserne og resultatet lever op til vores ønske.
Derfor 5 stjerner herfra.
Bruger dem gerne en anden gang.