droyetekster.no Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kundeservice og serviceinnstilling var langt over det man vanligvis møter. Her er en bedrift som elsker det de holder på med, og det vises både på kvaliteten og på den fantastiske kundeservicen. Glede... See more

Rated 2 out of 5 stars

Fekk tilsendt kopp med anna tekst en bestilt. Tok kontakt via kontaktskjemaet på sida deres og har enno ikkje hørt noko. Det eg derimot har fått er overvettes mykje reklamemailar. Så dette blir med... See more

Company details

1. Gift Shop
  2. also in
  3. Decoration and Interior Design Store
  4. Design Engineer
  5. Graphic Designer

Written by the company

Velkommen til Drøyetekster.no – stedet der frekk humor møter kvalitet! Hos oss finner du ikke bare krus, men også et variert utvalg av morsomme gaver, inkludert unike kopper og krus, t-skjorter, babybodyer, kort og andre produkter med tekster som garantert får frem smilet. Vi vet at frekk humor kan sprite opp hverdagen, og våre produkter har nettopp det lille ekstra som gjør dem morsomme og uforglemmelige. Alle våre lokalproduserte produkter i Trøndelag trykkes i egne lokaler, hvor vi legger sjelen i både kvalitet og service. Med fokus på høy kvalitet og rask levering sender vi varer hver ukedag, men i travle perioder kan noe ekstra ventetid påberegnes. Vi tilbyr også skreddersydde gaver, slik at du kan finne den perfekte matchen til venner, kontoret eller kaffepausen. Hos Drøyetekster.no får du mer enn bare en gave – du får en opplevelse! Vi tror på kvalitet, humor og fornøyde kunder, og lover at produktene våre alltid leveres med et smil! 😊

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

17 reviews in the last 12 months

Write a review

Fantastisk

Kjempefine, oppfinnsomme og morsomme krus! Har bestilt fra dem et par ganger nå. Var også kjempebehjelpelig med å ordne et krus med en litt annen tekst på enn det som var tilgjengelig. Flott bedrift med fanastiske ansatte! Anbefales på det sterkeste!! ❤️

14 January 2025

Reply from droyetekster.no

Tusen takk og det er ekstra morsomt når kundene kommer med slike friske idéer som du, HÆRLIG!

Kjempegod kundeservice

Fikk levert feil vare, men de løste problemet på en profesjonell og personlig måte!

Så julegaven ble korrekt, rett før jul🤩

22 December 2024

Reply from droyetekster.no

Hei hei og tusen takk for god tilbakemelding!
Og, ja, heldigvis fikk vi løst det slik at det ble riktig vare innen jula banket på døra ;-)

Rated 1 out of 5 stars

Kontroller lev. Plass😉

Synest det var misvisende når ein skulle skrive leverings plass,
Varen ble levert på feil plass.
Trudde eg hadde skrevet inn rett adresse .

29 November 2024

Hei Eli,

Takk for tilbakemeldingen din – vi setter pris på at du gir oss muligheten til å forbedre oss. 😊

Vi har undersøkt ordren din, og ser at du valgte levering til Pakkeautomat. Når denne leveringsmetoden velges, vises følgende tekst under bestillingen:
POSTNORD-pakkeautomat
(NB: Denne blir sendt til nærmeste POSTNORD-automat).

I ditt tilfelle ble pakken sendt til Kiwi Hauganeset, som er den nærmeste automaten til din adresse (6,8 km unna). Vi forstår at dette kan være frustrerende om det ikke var forventet, og vi beklager for ulempen.

For fremtidige bestillinger anbefaler vi å laste ned PostNord-appen. Der kan du enkelt endre adressepunkt når du får varsel om sending, slik at pakken kan leveres dit det passer best for deg.

Om du fortsatt har spørsmål eller ønsker å dele flere tilbakemeldinger, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte på e-post. Vi vil gjerne hjelpe deg videre og finne gode løsninger! 😊

Ønsker deg en fin dag videre,
Mvh Britt

Svar nummer 2:
Vi ser du har endret din tilbakemelding og vi vil igjen minne deg på at du sjekker om du har POSTNORD sin pakkeautomat i din umiddelbare nærhet neste gang du bestiller varer på nettet :-)

Ha en fin kveld videre :-)

Rated 1 out of 5 stars

Med tanke på at jeg kun har fått levert…

Med tanke på at jeg kun har fått levert 1 av 2 krus, så er jeg misfornøyd.

Reply from droyetekster.no

OK, det hørtes ikke bra ut, har du sendt oss mail? Vi ønsker selvfølgelig å rette opp om vi har gjort en feil. Ta kontakt på chatten vår eller send oss en mail på kontakt@droyetekster.no :-)

Rask levering

Rask levering. Godt pakket inn.

Reply from droyetekster.no

Tusen takk, vi setter veldig stor pris på tilbakemeldinger som dette, det betyr at vi gjør noe riktig :-)

Topp service

Topp service, kjapp levering og gøyalt produkt!

13 November 2024

Reply from droyetekster.no

Tusen takk og så bra at du liker produktene våre <3 Vi setter pris på slike fine tilbakemeldinger <3

God kundeservice

Veldig fornøyd med god kundeservice.

21 November 2024

Så hyggelig, tusen takk :-D

Fantastisk!

Her får du topp service, morsomme og fine produkter! Gleder meg til neste bestilling, kuleste gavebutikken jeg vet om🤩🤩✨

6 November 2024

Reply from droyetekster.no

Oj, såpass, tusen takk! Så hyggelig at du deler vår humoristiske sans ;-)

Morsom nettbutikk 🤩

Morsom nettbutikk, LITT utenom det vanlige. Så for de som har alt, har garantert IKKE dette 😂 Julegaver i boks her nå, fikk laget personlig tekst på noen av koppene. Kule t-skjorter og capser. Bra leveringstid og varene svarte til forventningene. Anbefales 🤩

Reply from droyetekster.no

Så hyggelig, tusen takk for fin omtale :-)

God service!

God service og veldig morsomme produkter!

8 November 2024

Reply from droyetekster.no

Så flott at du synes det, tusen takk :-)

Rated 2 out of 5 stars

Feil vare og manglande svar.

Det eg derimot har fått er overvettes mykje reklamemailar. Så dette blir med den eine handelen.

7 November 2024

Reply from droyetekster.no

Hei hei, beklager at vi ikke har rukket å svare deg på mail, men vi har ikke lest mailer i helgen. Det har dessverre blitt en "miks up" her ettersom de to koppene er så like, vi rydder opp i det og vi har svart deg på mail nå, tidlig mandags morgen :-)

Fin kopp

Fin kopp, som avbildet

26 August 2024

Reply from droyetekster.no

Så hyggelig, tusen takk og hyggelig at du likte koppen!

Rated 3 out of 5 stars

Likte teksten

Likte teksten. Var for lang leveringstid.over en uke fra jeg bestilte.

22 August 2024

Reply from droyetekster.no

Hei hei og takk for review, beklager at det tok noen dager ekstra, vi lå litt etter pga. stor etterspørsel. Og vi blir glad av å høre at du likte produktet :-)

Rated 5 out of 5 stars

God service, rask levering. Kule kopper

5 August 2024

Reply from droyetekster.no

Så bra og tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding! Det setter vi stor pris på :-D

Helt topp

God kvalitet og rask levering

5 August 2024

Reply from droyetekster.no

Så hyggelig, tusen takk for tilbakemeldingen din, det setter vi pris på :-D

Fine kopper

Fine kopper, rask forsendelse.

25 March 2024

Reply from droyetekster.no

SÅ hyggelig :-) Tusen takk, det setter vi stor pris på og vi gjør vårt ytterste for å innfri forventningene til våre kunder :-)

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look