Company replied
Grym Service. Fick information om att delar som jag lagt till i min beställning inte passade. Istället för att få det utskickat med mera, informera dem mig och korrigerade direkt. Fin service. Tack!
Company replied
Fick så bra hjälp med att sälja en begagnad drönare och effektivt hjälp, super smidiga och rekommendera starkt.
Company replied
Snabb leverans och rätt produkter.
Vi på Dronarbutiken.se är ett kompetent team som varit med sedan started av branschen, med över 28,000 egna UAS flygningar. Vi har en gedigen förståelse av vara kunders arbetssätt och behov. Vi har en mycket god förståelse för den internationella marknaden och vad branschen har att erbjuda. Genom att effektivt nyttja våran omfattande kompetens utvecklar vi våra kunders förmågor och kapacitet genom att tillhandahålla effektiva, hållbara och kompetenta systemlösningar. Vårt arbetssätt utmärker sig med kvalitet och säkerhetstänk. Oavsett vilket produktsegment vi arbetar inom strävar vi ständigt efter att hitta system och komponenter som kan öka vara kunders förmågor. Vi erbjuder helhetslösningar inom US, robot system och ROV där utbildning, implementering och uppföljning motsvarar vårt ansvarstagande runt den trusting och/eller tjänst vi levererar. Med erfarenhet och kompetens gör vi ditt val enkelt.. Låt oss på dronarbutiken.se hjälpa dig i valet av drönare - vi kan drönare, vi har ett tätt samarbete med DJI och vi är experter på allt inom drönarflygning.
Grafikgatan 12, 75454, Uppsala, Sweden

Reply from Dronarbutiken
Jag köpte en begagnad DJI Inspire 2 av Drönarbutiken. Allt kom levererat som utlovat och jag fick en bra kontakt. Då jag är ganska ny i den här världen så käner jag ett stort förtroende för dom och kommer att komplettera min utrustning därifrån.

Reply from Dronarbutiken
Snabb kontakt via mail angående min order, löstes på bästa sätt, vänliga och trevliga

Reply from Dronarbutiken
Fantastisk personal! Kunniga, tålmodiga, glada o positiva, supertrevlig! Grymt bra service, snabb leverans. Snabb återkoppling på fråga som jag hade.

Reply from Dronarbutiken
Snabb leverans och personlig kontakt vid hämtning av paket

Reply from Dronarbutiken
Snabb leverans och proffsig service som vanligt!

Reply from Dronarbutiken
Behov av reservdel, dronarbutiken.se var de enda som hade i lager i hela sverige och löste en express-frakt till mig. Bland det bästa bemötande jag fått av en butik.

Reply from Dronarbutiken
Även det här inköpet gick utan anmärkning. Snabb leverans och proffsigt bemötande!
Bra pris och snabb leverans, samt trevligt behötande när jag ringde och hade en fråga.
Drönarbutiken verkar vara väldigt proffsiga inom drönar världen och jag fick min drönare efter en dag.

Reply from Dronarbutiken
Jättenöjd! Sakerna kom fortare än förväntat och fick fin konsultation via telefon. Tack!
Mvh Fredrik Nilsson, QuadFoto - Göteborg

Reply from Dronarbutiken
Otroligt kunnig personal och rätt utbud på produkter.
Supersnabb service och dagenefterleverans när olyckan var framme.

Reply from Dronarbutiken
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.