2.1

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Denne læge er FRYGTELIG.

Denne læge er FRYGTELIG.

I starten virker hun meget sød, når man først møder hende, men efter et par gange tager hun ikke en seriøst og nægter at henvise mig til nærmere undersøgelse.

Fortalte hende at jeg havde hyppig og slap vandladning/problemer med at tømme blæren helt. Hendes svar var, at det var ingenting, samt at kvinder efter graviditet kan have disse problemer, det skal sige at jeg er en MAND!

Har haft mange negative episoder med hende, og inden mit sidste besøg, hørte jeg hende og hendes patient råbe ad hinanden - er tilsyneladende ikke den eneste der mener at hun er ELENDIG.

Har heldigvis skiftet til en sød og forstående læge, som rent faktisk lytter og ville sine patienter det bedste.

30 October 2023

Frygtlig oplevelse

Frygtlig oplevelse - April Moe lyttet slet ikke til min problematik - blev nærmeste rasende sur i tlf. og lagde endda på?!!
Hvilken læge gør sådan noget - ubehageligt!!!

13 September 2024

April

April. Tak for åben tale om diagnose og terapi Du kan dine ting. Med venlig hilsen Bent Lillelund

5 July 2021

Ærlig læge

Dr. April har ALTID haft overskud til at hjælpe mig med mine sygdomme i de 2 år jeg har har hende som læge, jeg kan kun anbefale hende til andre som gerne vil have en "No nonsens" læge.

12 July 2019

Stor tilfredshed med og anbefaling af April Moe

Jeg har haft April Moe som læge i to år nu. April er altid god til at finde en hurtig tid til mig, og tager altid mine bekymringer alvorligt. Derudover giver hun altid klart mæle i forhold til diagnostik, og hvilket behandlingsforløb man kan forvente. Hun er god at tage en snak med om forskellige lægefaglige emner, og jeg oplever en stor villighed til at finde de bedst mulige løsninger for mig som individuel patient, i stedet for blot at skære alle over én kam. April får en kæmpe anbefaling herfra.

30 May 2019

Læge April Tin Tin Moe

Dette er en kopi af min klage indsendt til Styrelsen for Patientklager vedr. læge April Moe.

Vedr. Konsultation i din klinik 29. januar 2019

Efter at du telefonisk havde nægtet mig lægehjælp fordi jeg havde valgt ikke at få overført min journal fra tidligere læge, og efter at der skulle et par opringninger til dig fra lægevagten som skulle oplyse dig at du ikke kan nægte dine patienter lægehjælp på den baggrund, så fik jeg meget mod din vilje, en akut tid senere på dagen.

Jeg mødte op til aftalt tid, og da du allerede havde gjort det klart for mig at mit helbred ikke var noget som du fandt vigtigt, så havde jeg naturligvis heller ingen forventning om du ville yde mig korrekt lægehjælp.

Da jeg konfronterede dig med din upassende opførsel, så svarede du lakonisk at jeg jo fik lægehjælp nu, og at jeg bare kunne stille mig tilfreds med det.

Efter en kort undersøgelse kunne du erklære mig for værende rask, og foreslog at jeg bare kunne tage en tudekiks og drikke noget vand, for medicinsk behandling havde jeg bestemt ikke brug for. Jeg lagde mærke til at du havde meget svært ved at skjule din glæde ved at fortælle mig din diagnose.

Derfor fandt jeg det nødvendigt at opsøge en kvalificeret læge på
akutmodtagelsen på Gentofte hospital senere på aftenen. Og denne læge gav mig en helt anden diagnose, og jeg fik endda en recept på livgivende medicin.

Mht. din opfordring om at jeg burde finde mig en anden læge fordi du bestemt ikke ønsker mig som patient, så vil jeg genovervejet dit tilbud, hvis blot du er villig til at dække de Kr. 200 for hvert lægeskift indtil jeg finder en ordenlig praktiserende læge.

Men det bliver nok en bekostelig affære for dig, da det er
meget svært i disse tider at finde en praktiserende læge der ikke går rundt med en lille lensgreve i maven og udnytter sit statsautoriserede monopol på livgivende medicin til at kræve den respekt fra sydoms svækkede mennesker han føler sig berettiget til.

Personligt finder jeg ingen grund til at lede efter en anden læge, for jeg ved nu hvad du er, og hvad du kan tilbyde, det er fint nok for mig og jeg kan sagtens arbejde med det, og det giver ingen mening at lede efter noget som ikke eksisterer.

Så jeg har et problem med forhøjet blodtryk som vi skal have kigget lidt på ved næste konsultation, mit hvile blodtryk har ligget på omkring 160 de sidste tyve år, og hidtil er der ingen som har været villig til at behandle det.

Jeg ser allerede nu frem til at opleve hvilke andre usympatiske karaktertræk du kan eksponere for mig.

31 January 2019

Is this your company?