dpparfum.nl Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik was vorige week bij jullie in de winkel in Oss en daar was de deodorant niet omdat die uit het assortiment ging. Nu zie ik op mijn bestelbon dat deze ook uit Oss konen. Gaat de deodorant eruit. Be... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vlot verzonden, geuren die hun originele 'afkomst' zeer sterk evenaren. Ik heb een paar sites geprobeerd. Deze vind ik de beste omdat de geuren langer te ruiken zijn dan andere sites.

Rated 1 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Hier nu voor de 2de keer heren parfum besteld, en ik moet zeggen dat de geurtjes bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Mijn favorieten momenteel zijn Chanel Allure en Paco Lucky.

Company details

1. Perfume Store
  2. Cosmetics and Perfumes Supplier
  3. Cosmetics Store
  4. Flavours, Fragrances and Aroma Supplier

Written by the company

D&P Parfum staat voor luxe geuren die toegankelijk zijn voor iedereen. Wij geloven dat parfum meer is dan alleen een lekkere geur: het kan een herinnering oproepen, je uitstraling versterken en onderdeel worden van je dagelijkse routine. Daarom bieden wij een breed assortiment parfums voor dames en heren, met geuren die passen bij verschillende stijlen, momenten en persoonlijkheden. Of je nu houdt van fris en sportief, warm en kruidig, zoet en verleidelijk of juist krachtig en uitgesproken, bij D&P Parfum is er voor vrijwel iedere voorkeur een passende geur te vinden. Onze collectie is geïnspireerd op bekende en geliefde geurprofielen, maar wordt aangeboden voor een toegankelijke prijs. Zo maken we het mogelijk om verschillende geuren te ontdekken en regelmatig af te wisselen. Naast onze parfums vinden we goede service erg belangrijk. We willen dat klanten eenvoudig kunnen bestellen, duidelijke informatie ontvangen en met een goed gevoel bij ons terugkomen. Daarom proberen we zowel online als in persoonlijk contact zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een passende parfum. D&P Parfum staat voor een combinatie van kwaliteit, keuze, betaalbaarheid en persoonlijke aandacht. Ons doel is om parfum voor iedereen toegankelijk te maken, zonder dat je hoeft in te leveren op uitstraling of beleving. Met een steeds groeiende collectie blijven we nieuwe geuren aanbieden voor iedereen die op zoek is naar een parfum die echt bij hem of haar past.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

26 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Goed

Het geurtje blijft best goed zitten en lijkt op het echte geurtje. Moet nog even afwachten hoe hij op langer termijn ruikt, maar voor nu helemaal goed!

5 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Heel jammer altijd tevreden geweest…

Heel jammer altijd tevreden geweest over de winkel zelf . Voor het eerst een bestelling gedaan van 2 flesjes , bij bezorging maar 1 in de doos stonden er wel 2 op de pakbon . Na diverse mailtjes nog steeds geen antwoord .

Na een week alsnog opgelost en nagestuurd

20 September 2025
Rated 2 out of 5 stars

Al 2x voorgehad dat ze mijn bestelling…

Al 2x voorgehad dat ze mijn bestelling maar de helft opsturen omdat niet alles voorradig is. Op de site wordt het zelf niet aangepast je kan het product blijven bestellen dat ze niet meer hebben.Alles wordt wel verrekend en je krijgt je geld terug. Maar de verzending naar belgie kost
10€ veel geld als je de helft van je producten niet krijgt.

12 May 2025

The Trustpilot Experience