See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

We zijn erg tevreden over de drinkwaterflesjes van Dottle, zowel wij als onze hond. Ze zijn handig om mee te nemen met elke lange wandeling. Helaas hebben we al 2x ervaren dat de flesjes stuk gaan... See more

Rated 3 out of 5 stars

Artikel na ruim 1,5 maand nog altijd niet ontvangen. Via meerdere wegen (contactformulier, facebook en mail) contact gezocht, maar geen reactie ontvangen. Geen telefoonnummer beschikbaar om contact... See more

Rated 3 out of 5 stars

Na een week nog niks ontvangen. Alleen een mail waarin ze zeggen dat het is afgehandeld. Mail gestuurd wordt niet op gereageerd. Telefonisch contact gehad. Daarin wordt beloofd dat ik het deze week g... See more

Rated 3 out of 5 stars

Niets aan te merken op de Dottle drinkfles... prima product, anders had ik er ook geen bijbesteld. Echter, ik had andere besteld dan ontvangen, van één ontbrak ook het draagkoordje. Aangezien ik direc... See more

Company details

1. Pet Store

Written by the company

Leuke accessoires voor je hond vind je natuurlijk bij Dottle. Origineel, van zeer goede kwaliteit en fair geprijsd.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne kwalitatief goede oplaadbare halsband

Snelle levering, halsband past perfect en de verlichting is duidelijk. Erg fijn dat de band oplaadbaar is en de band zo stevig is dat de hond hem kan dragen als normale halsband. Wij hebben gekozen voor de blauwe, leuk dat je kunt kiezen uit verschillende kleuren

5 February 2021
Rated 4 out of 5 stars

Boos

Helaas na een week nog steeds geen halsband ontvangen en jullie reageren ook niet op mijn e-mail.....

Halsband eindelijk ontvangen, ziet er goed uit, zullen m in het donker testen vanavond.

21 January 2021

Reply from Dottle

Dat vinden wij nou ook! Het geeft heel fel licht en de halsband is zeer robuust. Hartelijk dank voor je review Hanneke en heel veel plezier met je LED lichtgevende halsband van Dottle....

Rated 5 out of 5 stars

Prima communicatie met het bedrijf

Prima communicatie, had een opmerking gezet bij de bestelling en daar werd zeer snel op gereageerd. Product is ook prima, ik heb een lichtgevende halsband besteld met led verlichting. Ok gebruik hem wel als extra band puur voor in de avonduren tijdens het uitlaten.

26 November 2020

Reply from Dottle

Hartelijk dank voor je review. Uitmuntende klantenservice staat bij ons voorop. Heel veel plezier met je lichtgevende halsband van Dottle!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering. Goed product. Handig systeem.

Reply from Dottle

Beste Chouffe, hartelijk dank voor je review. Dat stellen we erg op prijs. Heel veel plezier met je Dottle honden drinkfles. Deel vooral ook foto's van je hond met ons, dat vinden we alleen maar heel leuk. - Team Dottle

Product goed, levering laat

De band met led-verlichting is een goed product. Maar een mailing rondsturen en dan niet goed opletten of daar ook bestellingen uit voortvloeien, vind ik niet zo handig. Bestelling dus later geleverd dan beloofd.

Reply from Dottle

Beste Yolande, hartelijk dank voor je feedback. Dat stellen wij erg op prijs. Allereerst fijn dat je de Dottle LED Honden Halsband in goede orde hebt ontvangen. En dat je blij bent met het product. Je hebt helemaal gelijk, je bestelling is een dagje later verstuurd door een slordigheid van ons. We hebben ons logistieke systeem zo aangepast dat dit niet meer zal voorkomen. Nog veel plezier met je LED halsband! - Team Dottle

Rated 5 out of 5 stars

Mooi en kwalitatief product!

Fantastische service en echt goed product. Makkelijk in gebruik, heel goed zichtbaar in schermering/donker, duidelijke uitleg van de werking.
Ook de service en aflevering goed en snel!

Reply from Dottle

Beste Michiel, hartelijk dank voor je feedback. We zijn erg blij dat je tevreden bent met de LED honden halsband van Dottle. Deel s.v.p. je foto's met ons van de halsband in het donker. Dat zouden we heel erg op prijs stellen! - Team Dottle

Niet transparant!

Je ziet deze flesjes overal te koop. Deze zijn niet van Dottle, maar komen allemaal uit dezelfde fabriek in China. Ik heb tot twee keer toe (vele maanden er tussen) een mailtje gestuurd om te informeren naar wat voor soort plastic dit flesje is gemaakt, maar steeds geen antwoord. BPA vrij zegt niet veel. Je wilt PP of HDPE. Op een PET fles staat ook dat je die niet wederom moet gebruiken. Dit is niet voor niks. Het verkeerde plastic is slecht voor de mens, ook voor de hond. Niet kopen!

29 July 2020

Reply from Dottle

Vervelend dat je geen e-mail hebt ontvangen. Wellicht zijn onze e-mails in je spamfolder beland. WIj nemen de kwaliteit van onze producten erg serieus. Zeker omdat als het gaat om je trouwe viervoeter. Alle Dottle drinkflessen voor de hond zijn gemaakt van PP (Polypropylene ). Dit is 100% vrij van weekmakers zoals PBA. Dit is dus gegarandeerd goed plastic en 100% veilig om te gebruiken. We zien overigens dat je geen order hebt geplaatst bij ons. We snappen dat het dan lastig is om de kwaliteit van onze producten te beoordelen. Een niet-kopen-advies op basis van wat slechte vermoedens en aannames is uiteraard niet zo netjes en een beetje vals.

Rated 1 out of 5 stars

Aliexpress product dat je zelf ook uit China kan bestellen

Gewoon een aliexpress product wat ze onder de naam Dottle verkopen. De verpakking is van het merk PB+ en niet van Dottle. De verzendtijd is zo lang dat ze dit product waarschijnlijk zelf bij aliexpress bestellen op jouw adres. Bespaar jezelf geld en bestel gewoon zelf bij aliexpress, ook bij Amazon of Bol.com te koop voor minder, onder de echte merknaam. Ik zeg niet dat het een slecht product is, het is best handig, maar Dottle is gewoon een dozenschuiver terwijl ze doen alsof het hun product is.

18 July 2020

Reply from Dottle

In augustus 2020 is Dottle van eigenaar veranderd. Wij selecteren alleen kwaliteitsproducten en die hebben wij op voorraad in Nederland. Vandaag voor 15:00 uur bestellen is volgende werkdag in huis. Je kunt gerust op zoek gaan naar drinkflessen op andere sites en hopen dat je goede kwaliteit krijgt na enkele weken wachten. Ook op bol.com zijn talloze drinkflessen van dubieuze kwaliteit te vinden. Alleen bij Dottle ben je zeker van originele producten van de beste kwaliteit met 1 jaar garantie. – Team Dottle

Oplichting Dottle.nl

Bedrijf gevonden via google. Site zag er goed uit, verzending duurde alleen wat lang. Toch besloten de waterfles voor 25 euro te bestellen. Al snel kreeg ik de verzend bevestiging. Dit betrof een track en tracé code beginnende met LX. Dit houdt in dat deze uit Azië komt. Direct contact opgenomen met dottle.nl aangezien ik het vermoeden had dat het van AliExpress kwam. Ik werd nog net niet voor gek verklaard. Het product kwam absoluut niet van AliExpress. Toen ik de fles binnen kreeg. Kwam deze wel degelijk van AliExpress. Dit stond zelf op het label! Na confrontatie komen ze steeds met smoesjes.

Voor de retourkosten moet je zelf opdraaien. Laat staan dat je het geld terug gestort krijgt. Dit zie ik namelijk niet gebeuren. Trap er niet in mensen!

24 August 2019

Reply from Dottle

Dottle beschuldigen van oplichting is natuurlijk absurd. Je hebt immers gekregen wat je hebt besteld. Veel flessen die je op andere sites vindt zijn van dubieuze kwaliteit. Dus jouw vergelijking gaat niet op. Wij bieden originele kwaliteitsproducten aan en die hebben wij op voorraad in Nederland. Vandaag voor 15:00 uur bestellen is volgende werkdag in huis. Bovendien krijg je 1 jaar garantie. Je kunt bij Dottle ook gewoon je producten retourneren en dan krijg je binnen 5 dagen na ontvangst je geld terug. Simpel en eenvoudig. - Team Dottle

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look