Domus Byg fik kæmpebøde af…
Domus Byg fik kæmpebøde af arbejdstilsynet, da firmaet ikke havde sikret forbipasserende mod nedfald af tagsten. Så pas på derude når i passerer Domus Byg; de skider på borgerne
Hold jer lang væk fra denne virksomhed. Har haft en syn og skøn sag med dem. Fik ret i langt de fleste punkter, men de har aldrig udført nogle af de punkter som gik imod dem
Lyt venligst til denne lille historie, hvis du overvejer at blive kunde hos Domus Byg.
Jeg bor i en nybygget lejlighed og BG-beton skulle komme forbi og bygge nogle skure hos os. Pludselig løber en mand op og fortæller mig, at nogen håndværkere er ved at spilde flydende beton udover min bil. Jeg løber hurtigt ned og ser 5-6 polske håndværkere, som står og hælder flydende beton ned til nogle skure; Mens beton vælter ud fra en kran på min bil, som holder på en parkeringsplads! De har ikke sagt de skulle bygge eller jeg skulle flytte min bil - Og de er fuldstændig ligeglade med, at beton vælter ud over min bil.
Jeg tager billeder og hører at jeg skal kontakte BG-beton. Jeg tror dette er slutningen og de vil betale min selvrisiko - Men så efter 4 måneder får jeg at vide, at der er et andet selskab involveret (Domus Byg) og ingen af parterne (BG-beton) eller Domus Byg gider at betale selvrisikoen, fordi begge parter siger det er den anden parts skyld.
Dette er hvor langt begge selskabers etik rækker og deres omdømme er mindre værd end et beløb på 3.000 kr.
Hav dette med I dine overvejelser, hvis du tænker at blive kunde hos dem - Hvis de ikke engang gider at påtage ansvar for en "open/shut-case" for 3.000 kr., hvor tillidsfulde tror du så de er, ved ansvarspåtagelse på sager til større byggeprojekter?