See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har brugt DM Gulve et par gange over de seneste 10 år, og arbejdet bliver altid udført helt professionelt. Kommunikationen med Dennis er yderst behagelig og han er utrolig flink (og meget hundevenl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige haft dmgulve ude og slibe vores plankegulv. Vi fik besøg af to meget flinke gulvmænd, som var meget imødekommende. Vores gulv var blevet helt gult og har ikke været slebet siden det blev l... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde DM gulve til at slibe trægulvene i vores nye hus, hvor gulvene ikke var blevet passet og plejet siden 2008. Vi havde brug for vejledning og sparring ift. den bedste fremgangsmåde og Denni... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en fået en mørk plamage i vores lejlighed.. Vi kontaktede Dennis og efter en professionel og behagelig samtale, sendte han sine folk afsted til os. De lavede en fuldslibning og 3x lak... See more

4.7

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

"Vi er utroligt tilfredse- tak”

"Vi er utroligt tilfredse med det flotte arbejde, Dennis og hans team har udført med slibning og oliering af vores gulv efter husrenovering. De leverede et perfekt resultat på kort tid, var altid tilgængelige pr. telefon og gav os kompetent rådgivning hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!"

15 August 2024

De flotteste gulve!

Vi er så glade for vores gulvslibning, som har givet hele vores hus et løft! Det er blevet så flot. Dm gulve var søde at snakke med og hele processen gik hurtigt og nemt, og gulvet står som nyt. De varmeste anbefalinger herfra!

29 July 2024

Super flotte gulve

Super flotte gulve, vi har fået!
Og så tog Dennis virkelig hånd om kommunikationen med øvrige håndværkere, var fleksibel med tid og opgaveløsning, lydhør og rundhåndet med fagligt super skarpe tips og vejledning - også til de gulve, der ikke skulle slibes og lakeres.
Klar anbefaling.

6 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super service og flot resultat!

Dennis tog sig tid til at komme med ekstraordinær rådgivning ift. vores gulve, det betød at vi både fik lagt en ny planke for et mere ens udtryk, slebet gulve i værelser hvor vi havde afskrevet gulvene og et virkelig flot gulv i hele vores hus.

Hele vejen igennem god dialog og fantastisk service!
Kan varmt anbefale Dennis og dm gulve

16 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super service, dygtigt håndværk og enda til meget fair priser👍🏽
Tak for denne gang, vi er meget glade for det flotte resultat.

18 April 2023
Rated 5 out of 5 stars

Flotte gulve og god kunde service

Vi havde Dennis forbi til en snak om vores gulv, og havde hurtig de helt rigtige råd til hvad vi skulle gøre! Vi har fået de mest flotte gulve og den bedste kunde service. Vil 100 procent anbefale Dennis og Dm Gulve til andre

9 November 2022

Flot håndværk

Dennis og hans team, har udført super flot arbejde på vores gamle fyrtræsgulv. Prof arbejde og udførelse. En sand fornøjelse, og de bedste anbefalinger herfra

19 October 2022
Rated 5 out of 5 stars

Top resultat og sublime service!

Havde selv afskrevet gulvene i min nye lejlighed (små 68 kvm) og var sikker på, at de skulle udskiftes. Dennis lagde vejen forbi og forsikrede mig om, at ham og hans team vil kunne få det til at stå som nyt. Den tvivl jeg havde herom måtte jeg pakke pænt sammen da jeg så resultatet! SÅ flot. Arbejdet var udført i topklasse og gulvene er som nye!

Jeg kan kun give DM-gulve mine varmeste anbefaler!

6 March 2022

Opgave udført i Aarhus C

Opgave udført i Aarhus C, sep. 2021:
Dennis og hans team udførte, til aftalt tid og pris, et solidt og godkendt stykke arbejde. Denne gang var det en slibning + sæbebehandling af ca. 67 m2. plankegulv. Jeg er ikke i tvivl om hvem jeg skal kontakte næste gang!
Mange tak for hjælpen, Dennis!

15 January 2022
Rated 2 out of 5 stars

Datoen som vi fik blev givet til en anden kunde

Vi havde desværre en ret dårlig indledende oplevelse med DM Gulve. Vi var i dialog med DM Gulve om slibning og lakering af vores gulve og vi havde fået stillet en dato i udsigt. Dialogen var ikke særlig tydelig så vi måtte spørge ind til flere ting i mail korrespondance, herunder hvor mange lag lak der blev påført, hvornår gulvet kunne bruges igen mm. Men så fik vi en mail om at den tid som vi havde fået stillet i udsigt var givet til en anden kunde. Forklaringen var, at samme dato altid bliver givet til to kunder. Det synes vi er dårlig behandling. Vi valgte ellers DM Gulve pga. de mange gode anmeldelser her på TP.

13 January 2022

Fantastisk god oplevelse med DM

Fantastisk god oplevelse med DM - gulve. Rigtig god service og kæmpe super resultat. Egetræs gulve med fantastisk slut resultat. DM - gulve var gode til at hjælpe med hvilken lak gulvene skulle have så det passede perfekt til vores ønsker. Kæmpe anbefaling herfra

18 March 2021

Grundig og serviceminded

Grundig og serviceminded. DM gulve har slebet og behandlet vores nye Douglas plankegulve i hele huset. Vi er meget glade for resultatet, det er blevet præcis, som vi ønskede. Dennis og co. er gået grundigt til værks og har fjernet alle ujævnheder og gab mellem plankerne, og har desuden vejledt os ift. behandling af gulvene. Meget professionelle og opmærksomme på vores behov. Stor anbefaling herfra.

20 November 2020
Rated 5 out of 5 stars

Vi ringede til DM gulve en onsdag

Vi ringede til DM gulve en onsdag, og allerede mandag var han klar til at gå igang. Vi skulle have slebet hele 1 sal + trappen. Alt blev udført til UG, incl oprydningen efter endt arb. Vi kan anbefale DM gulve 100 %.

20 September 2020

Take a closer look