Discmannetje Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

De app is handig, overzichtelijk maar het komt toch nog regelmatig voor dat de code niet herkenbaar is. Al meerdere pakketten geleverd en tot op heden tevreden, ook met de status update. Kan soms wa... See more

Rated 4 out of 5 stars

Fijne manier om je cd's en dvd's te verkopen. Het scannen van de artikelen werkt eenvoudig en verzending is goed geregeld. Afhandeling van de verkoop ging snel en werd duidelijk gecommuniceerd. Wel ja... See more

Rated 5 out of 5 stars

Makkelijk om te scannen, geen gedoe met portokosten . Ze houden je goed op de hoogte wat betreft je pakket en keurige afhandeling qua uitbetaling

Rated 5 out of 5 stars

Ik vond de instructie duidelijk. Het scannen met de app ging gemakkelijk. Kosteloos opsturen en na enkele weken krijg je je geld gestort. Ondertussen vertellen ze je dat de cd's ontvangen zijn en wa... See more

Company details

1. Used CD Store
  2. DVD Store

Written by the company

Discmannetje: verkoop je cd’s, dvd’s, blu-rays en games razendsnel. Gratis verzenden, snel geld op je rekening. Heb jij thuis nog stapels cd’s, dvd’s, blu-rays of games liggen? Met Discmannetje verander je die in een handomdraai in geld. Discmannetje is de makkelijkste manier om je oude media te verkopen. Scan de barcode, ontvang direct een prijsvoorstel en verzend je items gratis. Na controle staat het geld snel op je rekening. Geen gedoe met foto’s maken, onderhandelen of verzenden naar kopers.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 90% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

179 reviews in the last 12 months

Write a review

cd's dvd's opruimen?

Leuke manier om van je cd's dvd's af te komen. Die krijgen toch nog een 2e leven, en het levert ook nog een klein bedragje op. Ook de werkwijze zit goed en gebruiksvriendelijk in elkaar.

12 August 2026
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Ik vond de instructie duidelijk

Ik vond de instructie duidelijk. Het scannen met de app ging gemakkelijk.
Kosteloos opsturen en na enkele weken krijg je je geld gestort. Ondertussen vertellen ze je dat de cd's ontvangen zijn en wanneer het ongeveer verwerkt zal worden.

11 August 2026
Unprompted review
Rated 3 out of 5 stars

Mijn persoonlijke ervaring met…

Mijn persoonlijke ervaring met diskmannetje is dat het uitzoek proces naar mijn mening niet helemaal eerlijk gaat. Ik heb al twee keer meegemaakt dat nieuwe ongebruikte cd's of PlayStation spellen worden afgekeurd wegens ontbreken of schade. Ik kijk altijd of de cd's of dvd's in de doosjes zitten en kijk tevens naar de uiterlijke staat. Bij mijn eerste ervaring had ik ca dertig nieuwe ongebruikte PlayStation games verzonden en daarvan werden er toch meer dan zeven afgekeurd vanwege schade of ontbreken. Dit was echter niet mogelijk, maar ik dacht laat maar zitten want ik doe er toch niets mee en een eventuele discussie ga ik niet winnen. Ik vind het echter wel jammer dat dit soms gebeurd.

30 July 2026

Reply from Discmannetje

Bedankt voor je feedback. Je noemt iets wat ik graag wil rechtzetten: een discussie hoef je bij ons niet te winnen, en je hoeft die ook niet aan te gaan.

Zodra we een zending hebben nagekeken, sturen we direct een e-mail met de uitkomst per item. Reageer je daarop dat je het niet eens bent met een afkeuring, dan pakken we het item er letterlijk opnieuw bij en kijken we het nogmaals na. Dat kost je één mailtje. Jammer dat je dacht dat het geen zin had — dat is precies waarvoor die mail bedoeld is.

Onze controle is mensenwerk, dus fouten sluit ik niet uit. Zeven afkeuringen op dertig items is meer dan ik zou verwachten. Stuur je ordernummer naar [e-mailadres], dan kijk ik er alsnog persoonlijk naar — ook als het langer geleden is.

Ze kwamen afspraken na.

Ze kwamen afspraken na.
Enige dat voor mij vreemd was, dat na mijn controle van het materiaal er na zeggen van Discmannetje er 2 DVD niet in orde waren

31 July 2026

Reply from Discmannetje

Beste Ronald, bedankt voor je 5 sterrenreview. Wij keuren items af als ze te beschadigd zijn. Het kan ook zijn dat u per ongeluk dubbel heeft gescant.

Rated 4 out of 5 stars

Hier krijg je iig nog iets voor je oude…

Hier krijg je iig nog iets voor je oude dvds, enigste nadeel het duurt allemaal wel lang.

3 August 2026

Reply from Discmannetje

Momenteel duurt het wat langer omdat wij ook mensen hebben die op vakantie gaan. Daarnaast zijn er veel mensen die nu juist aan het opruimen zijn. Bedankt voor uw review en geduld.

Rated 1 out of 5 stars

Geld te weinig

Het geld wat ze geboden hebben is de helft minder.

6 July 2026

Reply from Discmannetje

Beste Corstian, Jammer dat je deze review schrijft. Je kunt beter even contact met ons opnemen via info@discmannetje.nl. Dan kunnen we je precies uitleggen wat de reden was. Wij hanteren bepaalde kwaliteitseisen om ervoor te zorgen dat de items wel verkoopbaar zijn.

The Trustpilot Experience

Take a closer look