En gang om året får jeg pudset mine vinduer. Både indvendigt og udvendigt. Vinduerne blive altid flotte og rene. Alting foregår simpelt. Ved at jeg årligt får en besked om, hvornår Din Polering kommer... See more
See what reviewers are saying
Virkelig en fantastisk oplevelse! Vinduespudseren var både utrolig effektiv og arbejdede hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Resultatet blev helt perfekt — rene og klare vinduer over det h... See more
Første gang med Dinpolering efter at have skiftet fra konkurrent. Alt gik som det skulle og prisen blev endda nedjusteret da det endte med at være færre vinduer der skulle pudses end jeg havde... See more
Vi har nu i et par måneder haft fast aftale med Din polering om udvendig pudsning hver 4. uge. Aftalen fungerer perfekt, ruderne er dejligt rene og den billige betaling kører bare med mobilepaye. V... See more
Information provided by various external sources
Din Polering ApS har mange års erfaring indenfor vinduespolering og vinduespudsning af private og erhverv. Vi sætter en ære i at udføre opgaver med de bedste og sikreste løsninger i branchen til gavn for alle parter. Vi har flere års erfaring i både drift og ledelse samt har igennem årene udviklet et tæt samarbejde med vinduespudser branchens grossister, hvilket i sidste ende kommer kunderne til gode i form af fornuftige priser. Til trods for vores priser i den billige ende, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af opgaven. Din lokale vinduespudser har ansatte med flere års erfaring i branchen og ved hvad kvalitet i vores branche indebærer. Vi aftørrer overskydende vand fra bundlisten Vi vil være branchens bedste Derfor er troværdighed, kvalitet og effektivitet nøgleord hos Din Polering. Medarbejderne sendes jævnligt på kurser for at optimere viden og faglige kompetencer til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere. Med Din Polering har du garanti for en sikker, pålidelig og fornuftig vinduespolering i fremtiden. Vinduer der stråler hver gang. Velkommen som kunde hos Din Polering ApS
Markvangen 5, 2820, Gentofte, Denmark
- Info@dinpolering.dk
- dinpolering.dk
Pålidelig og grundig
Jeg kan varmt anbefale dette firma. Endelig nogle håndværkere, der behandler deres kunder ordentligt :-)
Venlighed, grundighed og punktlighed er nøgleord, ligesom service er selvsagt. De pudser nogle gange vores store spejle i soveværelset, selv om det ikke er en integreret del af prisen. Bare for at nævne et eksempel på rigtig god service.
Vi fortsætter med at bruge firmaet!
Din Polering har levet op til mine forventninger og giver en rigtig god service.
God, imødekommende og fleksibel service. Er meget tilfreds med resultatet. Kan varmt anbefales.
Service og polering i topklasse
Kan varmt anbefales :-) Fantastisk service, god kommunikation og professional udførsel.
Susanne
super god service.
Super ærlig og god service. Jeg anbefaler til mine venner. 😊
Behagelig, sød og grundig vinduespudsning
Jeg har fået pudset vinduer både ude og inde i 1/2 års tid nu hver 6. uge - jeg har hver gang været meget tilfreds med resultatet og vinduespudseren er meget sød. Han pudsede endda de vinduer vi har bag sofaen som er svært tilgængelige.
God service, hurtig udrykning
Din Polering har netop poleret mine vinduer for første gang.
Det er nemt at bruge dem. På deres hjemmeside angiver man, hvor mange og hvilke vinduer man har, og så får man svar inden for få timer, hvad det koster.
De kom til tiden, og var meget søde.
Det kan ikke være nemmere.
Peter Sørensen fra Virum
Yderst tilfreds med Din Polering :)
Din Polering har nu i snart et år holdt mine vinduer rene, og jeg er meget glad for deres service. De er altid lydhøre overfor mine ønsker, er samarbejdsvillinge, og frem for alt: de er rigtig dygtige !
Meget tilfredse med service og kvalitet 😊
Meget venlig, hurtig og effektiv pudser med fantastisk resultat!
Professionelt firma ligefra hjemmesiden, bil med logo.
Jeg kan varmt anbefale Din Polering ApS
Hurtig og effektiv service
Altid til aftalt tid. sødt personale og De er hurtige og omhyggelige.
De fjerner naturligvis det overskydende vand fra vindues bundstykker altid👍👍
Jeg kan give min bedste anbefaling
Mvh Helle
Professionel, effektiv og venlig
Min første oplevelse med vinduespudser - jeg er meget tilfreds og vil aldrig selv forsøge at pudse mine vinduer på 4. sal udenpå igen. Det gik lynhurtigt og ser godt ud.
Jeg pudser aldrig selv mine vinduer igen!
Fantastik professionel udførelse - venlig og punktlig service til absolut rimelig pris! Alt i alt en rigtig god oplevelse :-)
Super.
Flotte vinduer, dejlige glade venlige og servicemindede medarbejdere. Fint med SMS beskeder et par dage før.
Kan kun give firmaet mine bedste anbefalinger.
God service og flot arbejde!
Bedste vinduespolering og meget højt serviceniveau
Din Polering levere vinduespolering og service på højeste niveau og til særdeles fornuftige og konkurrencedygtige priser.
Jeg startede med Din Polering i marts 2015 og har siden været super tilfreds. Altid punktligt, ordentligt og med et godt humør.
Jeg kan på det varmeste anbefale Din Polering.
Estate Gentofte
Peter Korsgaard
Samvittighedsfuld og ordentliglig vinduespolering
Samvittighedsfuld og ordentliglig vinduespolering til rimelige priser. Vinduespudseren tager altid blå overtræk på skoene, så han ikke sviner i mit hjem, og han tørrer karme og vinduesrammer efter, så både ruder og vinduesrammer er fine, når han er færdig. Jeg er meget tilfreds og anbefaler gerne DinPolering til andre.
Mvh Grethe,
Hellerup
fremragende arbejde
Har fået både udvendig og indvendig polering. Flot arbejde. Anbefales uden forbehold.