Ze blijven maar bellen, ook al heb ik telefonisch en per mail aangegeven dat ik niet meer gebeld wil worden. Ik heb hen geblokkeerd, maar dan gaat hij over naar de voicemail. Na eerste mail een mail... See more
See what reviewers are saying
Stichting Dierenlot incasseert naar ik heb vernomen jaarlijks ca 3 miljoen euro. Hiervan geven ze minimaal 1 miljoen uit aan reclames. Tel hierbij op de vette salarissen van directie, onderhoud en aan... See more
De vele reclamespotjes zijn ergerlijk. Ze vallen m.i. onder noemer geschooi. Advies aan de vrijwilligers: Zoek nuttig werk in b.v de gezondheidszorg.
Wat mij mateloos irriteert, is de dubbele moraal van de reclames. Ja ik draag dieren een warm hart toe, maar ben niet blind voor de realiteit. De dierenambulance gaat rijden voor een meeuw, gans, hert... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Schandelijk lange reclame
Nooit zal er één cent naar Dierenlot gaan. Ik erger mij dagelijks aan de dure reclame, vaak op prime-time. Normaal duurt een reclame ca. 20 seconden, die van Dierenlot bijna 2 minuten!!!
Ze zullen best wel eens goede dingen doen voor dieren, maar niet van mijn geld.
Irritante reclames
Irritante reclames , dat geld kunnen beter voor de dieren gebruiken ipv in hun eigen zak.
Beste mensen
Beste mensen... laat u niet misleiden door deze afzetters die dierenleed misbruiken om hun zakken te vullen. Zoek eens op Google naar de vele slechte ervaringen. Deze dik betaalde heren in maatpak en hun dure firma luxe wagens zitten echt niets in met onze lieve dieren. Geef liever uw donatie aan een dierenasiel in uw omgeving waarvan je weet dat ze het goed menen met de dieren. Alleen al de (tien)duizenden Euro's die ze dagelijks betalen voor die irritante en misleidende reclame is een echte schande.
Per direct gestopt met sponsering
Per direct gestopt met sponsering. Hebbn het geld blijkbaar niet nodig. Spotjes kunnen veel korter en minder. Werkt behoorlijk irritatie op....
reclame campagne wekt irritaties op
Om donateurs te werven moeten kosten gemaakt worden. Dat begrijp ik ook wel. Maar wat ik nu zie ik belachelijk. In zo ongeveer elk reclameblok op vele zenders een lang filmpje dat in plaats van sympathie antipathie opwekt. Lijkt mij niet handig, zeker omdat het jaarverslag 2024 nog steeds niet gepubliceerd is.
Zijn en inkomsten uitgaven al bekend over voorgaande jaren
Zoveel reclame, opdringerig en steeds herhaling van dezelfde beelden en verhalen. Als er zoveel hulp nodig is dan kan je elk moment van reclame nieuwe beelden laten zien.
slecht
Schandelijk. De wereld staat in brand. Zitten met een oorstaafje een beschadigd dier te repareren.
Lachwekkend ! Wie betaalt deze wanvertoning
Deze stichting maakt misbruik van donateurs! het wel heel bont!
Deze stichting maakt het wel heel bont!
Er komen tonnen aan donaties binnen, en veel van dat geld gaat op aan hoge salarissen en reclames.
Het geld, waar het voor bedoelt is (de dieren) komt niet bij hen terecht.
Hier wordt duidelijk misbruik van de donateurs gebruikt.
Maar nog steeds gaan ze door met zielige reclames.
Schandalig!!!!
Te vaak dus teveel
Ik ben donateur, maar nu vind ik de reclame van dierenlot wel heel erg vaak op de televisiereclame verschijnen, dat moet toch wel wat kosten. Het gaat ook irriteren en waarschijnlijk niet in jullie voordeel werken.
Ik wilde donateur worden
Ik wilde donateur worden. Ik dacht begin 2026 eens goed, ga bezuinigen op m’n eigen veelal luxere uitgaven en ga donateur worden van meerdere goede doelen. Maar nu ik al deze reviews lees weet ik zeker dat Dierenlot geen cent krijgt. Jammer dat de top over de rug van de donateurs hun zakken moeten vullen.
Niet aan doneren
Goedendag,
Ik ben een tijdje werkzaam in een haven geweest in stad aan het Haringvliet dat is op Goeree Overflakkee.
Daar ligt de oprichter van stichting dierenlot met zijn zeilboot in de haven of zeg liever zeil schip.
Het zeilschip is zo groot dat het niet eens in een box past dus ligt het op de kop van de aanlegsteiger.
En hij heeft er ook goed van gegeten met zijn grote dikke pens.
Ook heeft deze man een stichting opgericht voor vrouwen die dan gratis maandverband kunnen krijgen.
Mijn idee is dat je je geld beter in je zak kan houden want als ze zelf zo betrokken zijn als ze zeggen dan hadden ze niet zo goed aan zichzelf gedacht
meest irritante reclame
meest irritante reclame van dit moment. het pathetische gejammer met beelden van "uitzonderlijke" gevallen. de lengte en kosten reclame staan niet in verhouding tot het doel. dit riekt naar zelfverrijking. ik zou zeggen stop direct met deze geldklopperij!!!
Top ervaring met Dierenlot
Wij hebben zo’n andere ervaring met Dierenlot dan er staat beschreven. Die van ons is 100% betrokken en deskundig.
We hadden een dier in nood, via via terecht gekomen bij Dierenlot en ze waren zo snel ter plekke en gespecialiseerd. Van mij zeker steun.
Daarnaast 1 jaar later weer een beroep gedaan op hun, weer binnen no time ter plekke, chapeau, wat een betrokkenheid en passie. Zo blij met zulke mensen in ons land. 🙏
Slecht
Klopt. Ik denk dat 90% van de donaties in de zakken van directeur en bestuurders terecht komt of uitgegeven wordt aan irritante reclames.
De meest irritante reclame die er bestaat!
Ik word doodziek van die herhaaldelijke ook nog lange reclames van Dierenlot. Voor het journaal na het journaal, zowat bij elk reclame moment zitten ze erbij. Je kunt geen TV zender kijken of ze komen voorbij. Met mag wat kosten, niet normaal meer. Het ergste is dat er mensen zijn die gevoelig zijn voor dit soort gedram. Of ze nu wel of niet gratis zendtijd krijgen maakt niet uit. De "grote mannen" leven er in ieder geval goed van.
vreselijke reclame die veel te lang…
vreselijke reclame die veel te lang duurt en eerder afstoot dan aantrekt. Slecht gesproken door verkeerde stemmen en personages. Onbegrijpelijke dat men hier al zo lang mee doorgaat.
Waarom geld voor TV-reclames doneren?
Heb overwogen om donateur van DierenLot te worden, maar je kunt vandaag de dag geen TV-zender aanzetten, of er is wel een ellenlange en zeurderige reclame van DierenLot te zien. Dus gaat mijn geld naar een organisatie, die niet zo nodig via dure TV-spotjes de aandacht op zichzelf wil vestigen..
Stoppen met deze vervelende…
9Stoppen met deze vervelende opdringerige reclames
Besteed dat geld liever aan de dieren zelf in plaats aan commercielle reclames om de 10 minuten ip diverse netten
Zonde geld dat gebedel
Als iemand wat geeft komt dat op deze manier nooit bij de dieren terecht maar gaat op aan management en recl
ame kosten
Stichting Dierenlot.
Stichting Dierenlot.
Medewerkers kunnen beter een betaalde baan gaan zoeken.
Er zijn honden en kittens teveel, laat de natuur aan de natuur over.
Dit zielige reklamespotje moet stoppen.
Wees verstandig doe hier niet aan mee.
The Trustpilot Experience