Dicar Reviews 65

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Wij hebben vorig jaar een nieuwe van gekocht. Al snel waren er immens veel gebreken. Tot op vandaag ( jaar verder) zijn deze nog steeds niet opgelost Wij zijn steeds vriendelijk en geduldig geweest... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij Hebben Bij Dicar een zo goed als nieuwe Camper Gekocht voor een hele scherpe prijs ! En er wat extra Accessoires op hebben laten plaatsen die we bijna tegen inkoop prijs erbij kregen ! Top Bedrijf... See more

Rated 5 out of 5 stars

hallo, toch even meegeven dat we uiterst tevreden zijn over de manier dat met ons heeft geholpen. Wij vonden dat wij een groot kleurverschil hadden bij de overgang van de stuurcabine met het woonged... See more

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Aan 100€ per uur afgezet

Aan 100€ per uur afgezet. Bij herstellingen betaal je 100€ per uur!!! Binnen gedaan voor vervanging verwarming en gevraagd om er spoed achter zetten want we zijn op wereldreis. Na anderhalve week is de helft gedaan en mogen we een ander adres zoeken voor de verwarming. Slechte communicatie, gewoon mogen betalen nadat we uitleg kregen van verantwoordelijke. Over een commerciële geste hebben ze blijkbaar nooit horen praten!

15 May 2024

zeker niet tevreden

na verschillende mails naar geel en weteren geen antwoord gekregen,ook na telefonisch contact na 20 minuten aan de telefoon geen antwoord.
dus voor mij persoonlijk is de service nul,nul.

24 April 2024

Zwaar teleurgesteld

Zwaar teleurgesteld, een camper gekocht van 70K en bij de afhaling reeds opgemerkt dat er een defect was en mogelijke vochtschade. Nu 1.5 jaar later nog steeds niet opgelost ,het onderdeel voor de herstelling is nog steeds niet beschikbaar, en over de vochtschade kan men niets terug vinden... Krijg je de vraag, heeft u deze tijdig laten testen op vocht.... Juridische afhandeling nu! Dus let op wat je koopt daar !

20 March 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vorige vrijdag onze nieuwe mobilhome…

Vorige vrijdag onze nieuwe mobilhome afgehaald bij Dicar Wetteren en na thuiskomst 50km komt op het dashboard motorstoring + controleer motor, zondag en maandag contact opgenomen met Dicar en te horen gekregen dat dat hun probleem niet is. Ge moet naar een fiat garage, dan maar gebeld naar een fiat garage , sorry meneer maar wij zitten de eerste 14 dagen vol. Daar gaat onze vakantie.

15 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn vandaag bij Dicar geweest…

Wij zijn vandaag bij Dicar geweest omdat we er niet uit kwamen met een probleem met onze nieuwe camperbus. Deze hadden wij bij een ander bedrijf gekocht maar door negatieve ervaringen wilden wij daar niet aankloppen. Wij zijn zeer netjes ontvangen in de showroom met goede info en door gestuurd naar afdeling service. We hadden het geluk dat er een monteur met ons mee ging kijken (we hadden tenslotte geen afspraak) binnen enkele minuten kregen we de hulp die we nodig hadden, zonder kosten een bedankje was voldoende. Wij waren hier erg blij mee! Caroline

11 March 2024

Slechte service na verkoop

6 maand na schadebestek weet men nog steeds het artikel niet van te vervangen stukken. Wimpelen alles af op leverancier . Dit is too easy! Snel in verkoop maar heel slechte servive na verkoop. Koop geen mobilhome van Spaanse ombouwer Benimar!

10 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ons verhaal en zoektocht voor het…

Ons verhaal en zoektocht voor het perfecte voertuig, is ongeveer een twintig jaar geleden begonnen bij Dicar Geel met onze eerste echte mobilhome, een Mc Louis, met toen nog veel kinderziektes maar voor ons goed opgelost door Dicar.

Toch verder gaan zoeken, bij Carado, Bavaria, Pilote, Frankia en Knaus.

Na veel problemen gekend te hebben, ook onopgeloste, vooral bij Bavaria, Pilote, Frankia en Knaus, is de cirkel nu rond, terug bij Dicar geweest en sinds een drietal maanden in het bezit van een nieuwe Benimar cocoon 463, niet perfect maar na 5000 km en weken verblijf in en gebruik van het voertuig , wel de beste van allemaal, vooral prijs/kwaliteit/uitrusting, onklopbaar.

Bij de Duitse A merken waren de verwachtingen hoog, te hoog. De afwerking liet te wensen over, vooral als men het prijskaartje bekijkt en de problemen waren ook niet van de minste, van water door het dak, slechte verwarmingsinstallatie tot vocht in het hele voertuig.

Onze ervaring met Dicar is tot op heden goed, niet perfect maar ze zoeken samen met de klant naar oplossingen, natuurlijk moet de klant hier ook voor open staan en bij de juiste persoon verhaal gaan halen, er is altijd iemand bij hun die kan bemiddelen, communicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk.

Conclusie, alle dealers en merken hebben en kennen hun problemen, het vinden van goed personeel is ook in deze sector moeilijk, maar het zoeken naar oplossingen met de klant en niet tegen de klant, is voor sommige dealers en merken moeilijk of zelfs niet bestaande.

Oplossing, rustig blijven praten en samen, met een positieve ingesteldheid, zoeken naar een goede overeenkomst en dit kan bij Dicar in Geel.

3 February 2024
Rated 2 out of 5 stars

snelle interventie van 2 uur die tot 3h30 uitloopt en niets heeft opgelost maar mij wel veel geld heeft gekost Ben maandag op wachtende afspraak…

Ben maandag op wachtende afspraak geweest om mijn achterruitrijcamera te controleren. ik heb duidelijk vermeld om deze na te zien. Heb vermeld als deze stuk was dat ik een draadloze wou zetten, omdat ik er dan ook een in mijn aanhangwagen kon zetten. de diagnose zou 2 uur duren. Ze hebben hem om 9 h binnen gereden en ik heb hem om 12h30 terug gekregen. Wat blijkt nu ze hebben vervangingen gedaan ter voorbereiding van een nieuw te plaatsen camera met een prijskaartje van 142 euro. Gevolg mijn camera is dus stuk en ze hebben mij dan een offerte gemaakt om nieuwe te plaatsen. Kosten 160 euro en 5 werkuren. Ben dus 142 euro kwijt om te weten dat de camera stuk is. Snelle en dure diagnose. Maar bij thuiskomst stel ik ook nog vast dat er op mijn voorbumper een kras van ongeveer 10 cm is gekomen. Dank u wel Dicar voor deze service. Heb juist zelf een camera gekocht en aan gesloten en hij werkt. T´is chinees en kist 8€ wonderbaarlijk he

11 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Vervanging slot na een inbraak: drama!

Na een inbraak in mijn MH diende het slot vervangen te worden. De MH kan momenteel niet meer afgesloten worden, dus reizen zit er niet meer in. Het te vervangen slot werd 'besteld' in juli 2023. We zijn nu 5 maanden verder en nog steeds zou het slot niet beschikbaar zijn, kom nu...
Ander probleem: waterschade thv fietsenrek geplaatst door Dicar. Dan volgt een tijdrekken met diverse controles, met doelbewust lange tussenpozen. Sorry, garantieperiode is nu net voorbij... Enz, enz

31 July 2023

Top team dicar geel

Heel tevreden over dicar geel vorig jaar camper besteld en netjes 1 jaar later afgeleverd de afspraken zeer goed nagekomen zeer tevreden over alles ook altijd goed geholpen geweest met vragen ook als we de camper gingen afhalen alles super goed uitgelegd en heel veel communicatie

10 November 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bij dicar zijn ze vriendelijk en…

Bij dicar zijn ze vriendelijk en meewerkend tot je getekend hebt . De na service trekt op niets. Wij zitten in Spanje heb een probleem met bedieningspaneel en tot nu toe nog altijd geen antwoord. Telefoon altijd in wacht en mail word niet geantwoord.
Schande want deze kost toch genoeg😔

13 September 2023
Rated 5 out of 5 stars

Onze Benimar Mileo 268 nieuw gekocht…

Onze Benimar Mileo 268 nieuw gekocht bij Dicar Geel
2 jaar geleden, ook wij hebben destijds moeten wachten op de levering. Deze was 2 maal uitgesteld, maar hier kan Dicar niets aan doen, als de camper niet geleverd wordt door Benimar, kan ook Dicar deze niet leveren. Verder zijn de kleine mankementjes volgens afspraak en op een vakkundige manier opgelost.
Laatst nog, begaf onze koelkast het, dit was op een vrijdagochtend, naar Dicar gebeld en gelukkig hadden zij er eentje in stock, zij hebben dan met de planning geschoven zodat de koelkast in de namiddag kon vervangen worden. (nogmaals dank Dicar) Ikzelf moet beroepshalve ook wisselstukken bestellen, dit kan afhankelijk van het wisselstuk weken zelfs maanden duren eer het geleverd word.
Dit is ook zo met onderdelen van motorhomes, dus verwijt Dicar niet dat je soms lang moet wachten voor een herstelling.
Wij zijn altijd zeer vriendelijk en op een eerlijke manier ontvangen en behandeld geweest.
voor ons: Dicar doe zo voort.

12 September 2023

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk. Tot de verkoop rond is. Als je service na verkoop verwacht dan ben je lelijk beet genomen. 2 mobilehome's gehad van de eerste wachten van dicar Wetteren nog steeds op het beloofde telefoontje als het licht ging binnen zijn ondertussen 2 jaar later. Nu al 1 jaar aan het wachten voor het herstellen van de hordeur die ondertussen dus al lang buiten garantie zal vallen. Waren 2 nieuwe aankopen geen occasies.

5 May 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vorige week Woensdag zijn we onze…

Vorige week Woensdag zijn we onze nieuwe campervan gaan ophalen bij Dicar te Wetteren. We werden er zeer goed ontvangen en vooral met hun 35ste verjaardag werden we nog eens extra in de watten gelegd. De uitleg aangaande deze camper werd zeer professioneel gedaan en kreeg antwoorden die van grote nut zijn. Bedankt Dicar

24 January 2023

Dicar klantvriendelijk en professioneel

Dicar lost kleine miscommunicatie probleempjes heel professioneel en uitstekend op. Een vriendelijkheid aan de telefoon en tegemoetkoming naar de klant zorgen ervoor dat ik blij ben dat wij onze camper bij dicar in geel hebben gekocht en raad ik de mensen zeker aan ons voorbeeld te volgen

28 September 2022
Rated 5 out of 5 stars

ZEER TEVREDEN Gisteren mijn camper opgehaald bij…

Gisteren mijn camper opgehaald bij Dicar, er waren enkele kleine storingen en reparaties nodig. Ik heb de wagen een week daar moeten laten maar daarna was ALLES wat was afgesproken gerepareerd en in orde.
Hiervoor wil ik Nick Van den Bergh (steeds mailcontact gehad en perfect afspraken nagekomen)
Aan de receptie van het onderhoud zat Christine die mij fijn en vriendelijk heeft geholpen.
En ook niet te vergeten, Gino de monteur, hij nam alle tijd om de punten van de reparaties door te nemen, met veel extra tips, echt TOP.
En dit alles in de laatste maand van mijn garantie.
Trouwens de vriendelijkheid bij DICAR is echt met sprongen vooruit gegaan.
Hartelijk dank allemaal.

12 September 2022

Droom aan diggelen

Op 20 februari teken ik een bestelbon voor een mclouis carat op aandringen van de verkoper. Hij belooft me een vaste prijs als ik onmiddellijk teken en krijg alle tijd om de financiering rond te krijgen en dan pas een voorschot van 1000€ te betalen. 2 maanden later krijg ik een bericht dat er onmiddellijk 3000€ moet betaald worden om de bestelling te kunnen laten doorgaan. Na overleg komen we tot een akkoord om 1000€ te storten zoals beloofd maar op dat moment struikel ik over de clausule dat zij het recht hebben een prijsstijging bij de fabrikant door te rekenen aan de klant. De verkoper stelt me gerust dat dit een standaardclausule is en er in het verleden nog nooit een klant meer betaalde dan overeengekomen. Vanaf dat moment ga ik op zoek naar een goede financiering en verkoop ik mijn Harley om mijn droom te kunnen verwezenlijken. Deze week krijg ik te horen dat de prijs van mijn mobilhome met 9000€ gestegen is en dat ik kan kiezen om dit bedrag te betalen of de bestelling te annuleren. Ik blijf nu dus achter zonder droommobilhome en zonder Harley. Wat een maffiapraktijken zijn dit? Bedankt dicar 🥲🥲

15 July 2022

top bedrijf

verleden week eerste maal een camper gehuurd bij Dicar , niets dan lof over de kwaliteit en de service bij afhaling en teruggave , een zeer vakkundig team met een glimlach ontvangen en prachtige uitleg , ook de camper zelf ( een Carat ) niets dan lof we vertrekken binnenkort terug voor 14 dagen maar dan met een Benimar kwestie van het verschil te weten , voor aankoop , dank je wel voor de prachtige service

2 May 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look