Twee jaar geleden een deur aangekocht bij DHK. Recent ging het slot kapot. Contact opgenomen met DHK. Ondanks dat er geen garantie meer op zat heeft men ons toch een nieuw slot toegestuurd welke pe... See more
See what reviewers are saying
Ongekende service! Er werd keurig en geheel volgens afspraak een deur kozijn geleverd, achteraf toch de verkeerde besteld. Na overleg mocht ik het kozijn omkomen ruilen in Maastricht. Zelfs met d... See more
Standaard maat kozijn besteld, kwam snel maar het bezorgen is schandalig duur, 275€. We wonen in een krappe straat, chauffeur kwam met de Kooiaap wel helemaal tot voor de deur. Kozijn geplaatst, maatv... See more
De aflevering was snel en de kwaliteit is echt super, echter had ik hij het afstellen en fout gemaakt en zijn er 2 schanier kapot gegaan. Bij na vraag als deze ook los lever baar waren kreeg ik 2 n... See more
Company details
Written by the company
Op zoek naar een kozijn, schuifpui, deur of binnendeur? Bij DHK Kozijnen maken we het kiezen van nieuwe kozijnen zo eenvoudig mogelijk. In onze webshop kun je direct prijzen berekenen en je eigen kunststof of aluminium kozijn, raam, deur of schuifpui samenstellen met onze gebruiksvriendelijke online configurator. Geen offerte-stress, geen wachttijden: je ziet meteen wat het kost en hoe jouw keuze eruit komt te zien. We hebben daarnaast een grote voorraad standaard kozijnen, ramen en deuren die je direct kunt afhalen of binnen een paar dagen kunt laten bezorgen. Heb je maatwerk nodig? Dan produceren we dat meestal binnen 2 weken, met opties zoals HR++ glas, triple glas, veiligheidsglas en diverse RAL-kleuren. Wat klanten prettig vinden, is dat wij helder en praktisch communiceren. Je weet precies wanneer je bestelling komt, wat de opties zijn en wat technisch het beste past. En wil je iets in het echt zien? Dan ben je welkom in onze showroom om profielen, afwerkingen en glasopties te bekijken. Of je nu één raam vervangt, een nieuwe voordeur zoekt of een volledige schuifpui wilt voor meer licht in huis: bij DHK Kozijnen krijg je duidelijke informatie, snelle levering en producten die lang meegaan — zonder ingewikkeld gedoe.
Contact info
Klipperweg 18a, 6222PC, Maastricht, Netherlands
- 0437200819
- info@dhk.nl
- dhk-kozijnen.nl
Prima aftersales
Twee jaar geleden een deur aangekocht bij DHK. Recent ging het slot kapot. Contact opgenomen met DHK. Ondanks dat er geen garantie meer op zat heeft men ons toch een nieuw slot toegestuurd welke perfect past.
Dank Kevin!
Snel
Snel . Vakkundig en zeer professioneel. Goede service. En direct bereikbaar. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Duidelijke website
Duidelijke website, makkelijk bestellen alleen zit er kleurverschil tussen de deurkozijnen en raamkozijnen.
Ongekende service!
Ongekende service!
Na overleg mocht ik het kozijn omkomen ruilen in Maastricht.
Zelfs met de rit naar Maastricht nog een goedkope deur.
Tip: Tank je auto wel even vol in België +/- 10 kilometers verder op, dat kan wel uit indeze tijd!
Nogmaals bedankt voor de geweldige service. groet Hendrik-P uit Friesland
Nette service
Goede producten
Goede website
Goed product
Gemakkelijk te bestellen
Goede levering
Snelle levering, kozijn + deur netjes op een pallet geleverd !
Aanrader!
Altijd snel geleverd en ook als er iets niet goed is gegaan staan ze voor je klaar.
wij gebruiken de kozijnen veel voor loodsen, kwaliteit is super en de prijs is laag.
aanrader!
Snelle reactie. Duidelijk antwoord.
Ik heb geen ervaring met het inmeten of monteren van kunststof ramen. Diverse vragen gesteld. Telkens duidelijk en snel antwoord gekregen. Ben tot nu toe zeer tevreden over de communicatie met DHK
Levering zoals gevraagd.
Levering zoals gevraagd.
Goede communicatie over de levering
Alles naar tevredenheid
Alles naar tevredenheid, snel en netjes geleverd.
onderdeel nageleverd.
2 jaar geleden 3 ramen besteld. Kwaliteit degelijk en goed. Miste een onderdeel (zelf kwijtgemaakt) na 2 jaar is het onderdeel nog netjes kosteloos opgestuurd.
Top service
Bij na vraag als deze ook los lever baar waren kreeg ik 2 nieuwe schanieren opgestuurd (dit geheel kosteloos van uit DHK kozijn)
Super bedankt voor het mee denken en de geleverde onderdelen, we zijn super blij met de deuren.
En de geleverde service
Duidelijke website, goede prijs kwaliteit.
Duidelijke website, eenvoudig te bestellen en telefonisch bereikbaar. Goede prijs kwaliteit verhouding en vlotte levering.
Het communiceren over de offerte.
Professioneel en betrouwbaar
Makkelijk te bestellen, goede informatie en vlotte levering. Ook levering goed te volgen. Top geregeld. Online montage beschrijvingen aanwezig en bij vragen is personeel ook vriendelijk en behulpzaam en geven antwoord op aanvullende vragen.
Snelle levering en service
Goed product, snelle levering en volgens afspraak. Goede communicatie en terugkoppeling.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.