Hold jer langt væk. Gennemført dårlig kundeservice. Købte en tandbørste der ikke virkede. Har hele vejen igennem mødt utrolig flabet og dårlig kundeservice, der påstod det var os der ikke kunne find... See more
See what reviewers are saying
DentaPro Elektrisk Flosser har virkelig gjort tandpleje meget nemmere for mig! Jeg har altid haft svært ved at bruge almindelig tandtråd, men med denne flosser er det både hurtigere og mere effektivt.... See more
DentaPro.dk har virkelig gjort det nemt at tage sig af sine tænder derhjemme. Deres produkter er både brugervenlige og effektive – jeg kunne allerede mærke en forskel efter kort tid. Leveringen v... See more
Company details
Written by the company
Velkommen til DentaPro! Vi er dedikerede til at bringe dig de bedste løsninger inden for mundhygiejne. Vores mål er at forbedre din daglige tandplejerutine ved at tilbyde innovative produkter, der er både effektive og brugervenlige. Hos DentaPro tror vi på, at et sundt smil er nøglen til selvtillid og velvære. Derfor har vi udviklet vores Elektriske Flosser, der kombinerer avanceret teknologi med praktisk design. Med fokus på kvalitet og kundetilfredshed stræber vi efter at give dig en tandplejeoplevelse, der gør en reel forskel. Vi er stolte af vores 30-dages tilfredshedsgaranti, fordi vi ønsker, at du skal være helt tilfreds med dit køb. Din glæde og tryghed er vores højeste prioritet, og vi står altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. Tak fordi du valgte DentaPro. Sammen kan vi opnå en renere og sundere mund, en tand ad gangen.
Denmark
- dentapro.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Jeg har for nylig haft fornøjelsen af…
Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at købe en elektrisk tråd-flosser fra Dentapro, og jeg må sige, at jeg er dybt imponeret! Først og fremmest er maskinen utrolig effektiv. Den renser godt op og efterlader en frisk fornemmelse i munden, der varer hele dagen. Det er tydeligt, at Dentapro prioriterer kvalitet og effektivitet i deres produkter.
Jeg har nu købt en DentaPro Elektrisk…
Jeg har nu købt en DentaPro Elektrisk Flosser og jeg er meget tilfreds med mit køb. Alt fungerer som det skal !!
Perfekt!
Jeg bruger flosseren hver dag og det funger helt perfekt. Den er utrolig let at bruge og rigtig effektiv. Derudover var der også hurtig levering. Intet at sætte en finger på, stor anbefaling herfra!
Tager mundhygiejnen til nye højder!
Jeg havde ikke prøvet en flosser før men hørt meget godt om DentaPro. Og den omtale kan jeg nu selv konstatere er sand! Har brugt deres elektriske Flosser i en periode og virkelig oplevet store forbedringer på min mundhygiejne! Tandlægen er enig!! 😁
Jeg er meget tilfreds med mit køb
Jeg er meget tilfreds med mit køb. Flossens design er brugervenligt, og den leverer en effektiv rengøring, der efterlader mine tænder friske og rene. Jeg har bemærket en forbedring i min mundhygiejne, og jeg elsker, hvor nemt det er at bruge den dagligt. Jeg kan varmt anbefale DentaPro til alle, der ønsker at forbedre deres tandpleje!
dejligt service
dejligt service, hurtig levering.
nemt med rengøring af maskinen, og udskiftning og hovedet på "tandbørsten". bruger den hver dag.
Super godt køb
Super godt køb. Jeg bruger min DentaPro Elektrisk Flosser hver aften. Den renser meget bedre end alm. tandtråd, og jeg kan mærke en forskel.
God kvalitet og hurtig levering.
Bedste tandbørste nogensinde!
Jeg har købt den her tandbørste, fra dentapro, og det passer til alle mine behov. det en tandbørste af den bedste kvalitet.
Fremragende service
Fremragende kundeservice👍 jeg havde spørgsmål til et par produkter og fik en fantastisk service med svar på det hele hurtigt.
Hurtig levering. Meget nem og effektiv at bruge, et rigtig godt produkt til en god mundhygiejne.
Super nemt og god start
(jeg ville have givet 5 stjerner, men det kan kunne jeg ikke finde ud af på trust pilot)
Super nemt, jeg købte til min 83 årige mor, der bruger tandstikker efter hvert måltid.
Det er helt rigtigt, og vil rense rigtigt i bund når hun bliver fortrolig med den.
Super let at gå til og starter stille og roligt...
Kenneth
Nemmere tandrensnig
Nemmere tandrensning og jeg har bemærket en stor forbedring i min mundhygiejne.