Jeg var idag forbi Cosmetic Clinique i Århus, hvor jeg fik lavet tandblegning af den sødeste Safa. Lad os bare sige jeg var målløs efter jeg så resultatet.. helt hvide og flotte tænder på kun 40 minu... See more
dentalbeauty.dk
See what reviewers are saying
Jeg havde en virkelig fantastisk oplevelse hos denne klinik! Jeg fik lavet tandblegning, greenpeeling til ansigtet og et butlift – og jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet. Personalet... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Cosmetica Clinique er en unik klinik, der specialiserer sig i tandblegning og fedtreducerende behandlinger. Vi tilbyder tandblegning i kombination med en grundig tandrensning først, hvilket sikrer, at tandsten ikke påvirker blegeprocessen. Derudover tilbyder vi opstramninger, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger, der leverer aktive ingredienser direkte under huden uden behov for kirurgisk indgreb. Det, der adskiller os fra andre klinikker, er, at alle vores behandlinger er helt uden nåle og kirurgiske indgreb, hvilket gør dem 100% smertefrie. Vores mål er at give vores patienter en behagelig oplevelse med synlige resultater.
Bygangen 21A , 2620, Albertslund , Denmark
- 70 60 39 91
- kontakt@cosmeticaclinique.dk
- dentalbeauty.dk
Jeg var idag forbi Cosmetic Clinique i…
Jeg var idag forbi Cosmetic Clinique i Århus, hvor jeg fik lavet tandblegning af den sødeste Safa. Lad os bare sige jeg var målløs efter jeg så resultatet.. helt hvide og flotte tænder på kun 40 minutter 😍😍
Hvis du vil blege dine tænder men gider ikke bruge flere tusinde hos tandlægen, så skal du ikke tøve med at bestille en tid hos Safa. Hun er udannet tandklinikassistent og ved hvad hun laver 🦷✨
Excelente experiencia
Me gusta el tratamiento que brindan, muy amables y profesionales. Lo recomiendo al 100 %
Smukt resultat og så sød en behandler ❤️
Jeg havde en virkelig fantastisk…
Jeg havde en virkelig fantastisk oplevelse hos denne klinik!
Personalet er utrolig professionelt, søde og meget omhyggelige. De forklarer alt i detaljer og får én til at føle sig tryg fra start til slut. Klinikken er også meget ren og hyggelig.
Min hud føles frisk og strålende efter behandlingen, og tandblegningen gav et flot og naturligt hvidt smil. Jeg kan varmt anbefale stedet til alle, der ønsker kvalitetsbehandlinger og god service.
Jeg kommer helt sikkert igen!

Reply from dentalbeauty.dk
Værste oplevelse - spild af tid - vil aldrig anbefale dette sted
Værste oplevelse - Spild af tid, og spild af penge. Vil aldrig anbefale dette sted til nogen!
Jeg har desværre været inde og få en tandblejning, men gik der fra uden resultat. Der var ingen forskel at se fra da jeg kom til da jeg gik.
Jeg har før fået lavet tandblejning andre steder, med godkendte og skånsomme produkter, hvor tydeligt var resultatet at se med det samme og et resultat det holde i 1 år.
Foruden det, er personalet uopmærksomme, og taler med kunder på højtaler, så man kan høre fulde samtaler og personoplysninger, trods der er flere kunder tilstede i samme rum og var under behandlinger.
Min oplevelse hos klinikken, var et hastværk, både ved egen behandling, hvor man ingen forklaring fik løbende omkring behandling eller produkterne, og måtte selv spørge ind til hvad man ikke måtte spise/drikke de første 48 timer efter, ellers ingen informationer. Men også efter, hvor det var tydeligt at mærke at de skulle skynde sig videre til den næste kunde.
De går ikke op i kundepleje, men blot at få så mange igennem som muligt. Ærgerligt.
Jeg har efterfølgende skrevet med klinikken om at få mine penge tilbage. Grundet intet resultat og super dårlig behandling. Men det er de heller ikke villige til. Igen de er ligeglade med god kundehåndtering

Reply from dentalbeauty.dk
Super søde og gode priser
Stor imødekommenhed og følelsen af at…
Stor imødekommenhed og følelsen af at være i gode hænder. Er stadig i forløb men bliver så glad og inspireret af behandlingerne. Alle er så søde og der er masser af smil og grin krydret med ærlig mening! Min største anbefaling til klinikken!
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse…
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med denne klinik. Jeg kom ved en fejl til at booke en forkert dag. Jeg forsøgte at aflyse, men kunne ikke komme i kontakt med klinikken, og det bookingslink der skulle bruges til at aflyse virkede ikke. Samtidig var jeg blevet opereret og kunne derfor af gode grunde ikke møde op til behandlingen.
Jeg foreslog selv at betale for den ene behandling, men det ville klinikken ikke acceptere. I stedet krævede de, at jeg skulle betale 1500 kr. for en pakke med 3 behandlinger – uden overhovedet at give mig mulighed for at få en ny tid eller bruge de resterende behandlinger.
Jeg blev derefter udelukket fra bookingsystemet. Efterfølgende blev jeg truet med inkasso.
Jeg oplevede kommunikationen som meget ubehagelig og følte mig ikke taget seriøst som kunde. Efter min mening er det ikke en rimelig måde at behandle kunder på.

5 stjerner Aarhus
Jeg har været forbi Safa i Aarhus afdeling og fået lavede Buttlift - jeg har en fin dejlig numse nu 😍 den behandling kan noget - glæder mig til at forsætte min behandling hos dig

Reply from dentalbeauty.dk
Har fået 3 behandlinger buttlift og 3…
Har fået 3 behandlinger buttlift og 3 behandlinger fedtreducering. Er så glad for resultatet ! Sammenlignede billeder fra inden jeg startede og efter endt behandling. Sikke en forandring! Bukserne sidder bedre, og celluiten er mindsket. Skal bestemt forudsætte med vedligehold. Stor anbefaling herfra 🫶
Hos Cosmetic cliniqe i Valby har jeg…
Hos Cosmetic cliniqe i Valby har jeg fået lavet en samlet pakke med Buttlift og fedtreducering på maven, har været super glad for mit resultat! I qliniqen bliver man mødt af det søde personale, og lyttet til ift. hvad man ønsker i de forskellige behandlinger.
Alt i alt en rigtig god og rar oplevelse! Men jeg vil anbefale at man tager lidt flere behandlinger for enten den ene del eller begge, man bliver simpelthen helt vildt glad af at se resultaterne! Mange tak for god behandling.
De bedste hilsner her fra.
Jeg havde et trygt forløb ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg havde et trygt forløb af 3 sessioner fedtreducerende og lift behandlinger med Safa. Meget kompetent behandling og tydelige resultater. Jeg kommer bestemt igen. En stor anbefaling af klinikken. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg var forbi og få en tandblegning…
Jeg var forbi og få en tandblegning sammen med min kone et par dage inden bryllupet . Vi kom ud fra klinikken med et flot hvidt smil og service var virkelig godt og hun var så sød at fortælle hvordan man skal holder sig til det efter behandling
Jeg fik en tandblegning hos Safa
Jeg fik en tandblegning hos Safa, og resultatet taler for sig selv. Helt hvide tænder på under en time, mine billeder kan man se på deres Instagram, jeg anbefaler gerne dette sted. Jeg var forbi i Århus, og der er god parkeringsmuligheder👌
jeg har været forbi til 1 pakke med 3…
jeg har været forbi til 1 pakke med 3 behandlinger for fedt reducering og kan virkelig godt se resultat . glæder mig til min pakke nr 2 opstart
Rigtig god behandling
Rigtig god behandling, jeg fik tandblegning! God før og efter information, hun er god til sit arbejde, 5 stjerner herfra.
Jeg har været forbi Aarhus afdeling til…
Jeg har været forbi Aarhus afdeling til en tandblegning, jeg kommer 100% igen. Det gjorde ikke ondt, og gav et kridt hvidt resultat.
Booty og Belly
Jeg fik foretaget en booty og Belly pakke, deres tilbud for buttlift og mave. Det er et flot resultat man ser, men det skal vedligeholdes som de selv fortæller. Så nu jeg begyndt at træne og spise varieret.
Min første gang i dag og bestemt ikke…
Min første gang i dag og bestemt ikke min sidste.. Jeg er yderst tilfreds med behandlingen og samtidig er der en dejlig stemning. Jeg er fan og glæder mig allerede til at skulle afsted igen..!