Min varmeste anbefaling
Jeg stiftede bekendtskab med Therese Lange Ejerskov, da jeg blev mor første gang.
Jeg oplevede nye og overvældende tanker/følelser og kropslige fornemmelser, som jeg ikke havde oplevet på den måde før, og som jeg havde svært ved at forstå - jeg mærkede angst, som gjorde mig forskrækket.
På det tidspunkt følte jeg, at jeg havde brug for hjælp og en at tale med, der ikke kendte mig.
Therese hjalp mig med at forstå, hvorfor jeg blev/var angst i konkrete situationer.
Jeg lærte blandt andet om mine automatiske tanker, og at de i nogle tilfælde kunne være uhensigtsmæssige - negative automatiske tanker - jeg lærte at identificere mine uhensigtmæssige tanker- og adfærdsmønstre, og hvordan jeg kunne omstrukturere tankerne til mere realistiske og derved opnå bedre adfærdsmønstre, der var med til gøre mig mindre angst.
Jeg kom hos Therese gennem 6 år, hvilket jeg er så glad for idag - det var utroligt trygt og lærerigt. Jeg så hende både som min psykolog og mentor - det var en personlig udviklingsrejse, jeg var på de år.
Værktøjerne har jeg med mig for resten af livet, og jeg vil til en hver tid kontakte Therese, hvis jeg føler behov.
Min varmeste anbefaling til Therese Lange Ejerskov.
23 December 2022
Unprompted review