De Jong heeft bij mij een badkamerrenovatie uitgevoerd. Bij het doorspreken van de opties werd ik voorzien van zeer goed advies en is er een duidelijk 3D design gemaakt. Tijdens de renovatie kwam er... See more
See what reviewers are saying
De Jong Sanitair heeft bij ons een nieuwe badkamer boven en een toilet beneden gerealiseerd. We kregen vakkundig advies en een duidelijke offerte. De opdracht werd uitgevoerd door zeer deskundige en... See more
We zijn zeer tevreden over de nieuwe badkamer door De Jong geleverd. We wachten nog op de glazen wand en deur. Zowel de voorbereiding als de installatie alswel het meedenken met de klant is super. W... See more
Tevreden Klant, Wij hebben een badkamer laten plaatsen door De Jong sanitair.Wij zijn daar zeer tevreden over. Vakkundig personeel en prachtig materiaal. onlangs hadden wij problemen met onze men... See more
No history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Top bedrijf met Top personeel
Afgelopen jaar heeft De Jong sanitair wederom een geweldige badkamer gerealiseerd. Na de geweldig ervaring in ons vorige huis was de keus daarom niet zo moeilijk. Vanaf het eerste contact wordt er goed geluisterd en meegedacht. De vakmensen leveren hoogwaardig werk met het oog voor detail en precisie.
Het eindresultaat is geweldig, waar we alle dagen van genieten. Het contact is erg plezierig zowel met de verkoop als met de monteurs. We raden De Jong sanitair absoluut aan.
Drie jaar geleden een nieuwe badkamer…
Drie jaar geleden een nieuwe badkamer laten installeren. Tegelwerk en leidingen werden strak afgewerkt. Maar na twee jaar vormden zich een aantal barsten in de vaste wastafel. Het heeft meer dan een half jaar geduurd voor deze onder garantie was vervangen. Inmiddels zit er ook al een barst in de nieuwe wastafel.
De design-radiator vertoonde op een aantal plaatsen craquelé vorming in de lak. Ook deze zou onder garantie worden vervangen maar na drie maanden hebben we nog niets vernomen.
Het installatie-werk is prima maar vraagtekens over de kwaliteit van wastafel en radiator en over de communicatieve vaardigheden van het bedrijf.
Naar aanleiding van deze review heeft de Jong sanitair contact met ons opgenomen. De radiator is inmiddels onder garantie vervangen en naar de vaste wastafel wordt gekeken.
Het werk is netjes en vlot uitgevoerd.
De vaste wastafel is inmiddels ook onder garantie vervangen. Netjes uitgevoerd.
Zeer slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf houdt zich niet aan afspraken en levert dan uiteindelijk de bestelling (te laat) en incompleet af. Dure douchewanden besteld zit het bevestigingmateriaal er niet bij. Na 8 telefoontjes! wordt uiteindelijk het verkeerde materiaal geleverd. Badkamermonteur die door mij was ingehuurd kon 2 dagen niks doen. Uiteindelijk bij Praxis een douchewand gekocht en geplaatst. Zal bij De Jong nooit meer iets kopen.

Reply from Dejongsanitair
Renovatie badkamer
Wij hebben onlangs onze badkamer laten renoveren door De Jong sanitair en zijn zeer tevreden. Vanaf het eerste contact tot de oplevering verliep alles soepel en professioneel. De verkoper denkt actief met je mee en neemt je alle zorgen uit handen, van ontwerp tot installatie. De kwaliteit van de materialen en het vakmanschap is uitstekend, met een prachtig eindresultaat als gevolg. Communicatie was duidelijk en snel. Wij raden De Jong sanitair zeker aan voor badkamers en wand- en vloertegels.
Zo hoort het!!!
We zijn bij de Jong uitstekend geslaagd voor onze badkamer en toilet renovatie. We zijn nogal kieskeurig maar er werd in het voortraject alle tijd voor ons genomen en we hebben hierdoor geen druk ervaren, wat bij andere bedrijven vaak wel anders is. Alles is inmiddels geplaatst en we zijn echt super tevreden. No nonsens bedrijf die zijn afspraken nakomt. Hele fijne ervaring en zeker een aanrader!!
We zijn erg blij met onze nieuwe…
We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer. We werden goed ontvangen, goede communicatie, goede begeleiding van het proces en uiteindelijk een mooi resultaat. Hartelijk bedankt De Jong Sanitair, we hebben er even op moeten wachten, maar we genieten elke dag van onze nieuwe badkamer.
Alles in 1 hand & volledig ontzorgd!
Dàt is de kracht van Dejongsanitair.
Wij zijn uitermate tevreden over het hele traject mbt onze nieuwe badkamer.
Mooie materialen, uitstekend begeleid en uitgevoerd door mannen, die er plezier aan beleven om er iets unieks van te maken.
Ons vertrouwen meer dan waard.
Al met Al: ‘n boppeslach!
Ale en José - Franeker
Kwalitatief goed maar…
Kwalitatief goed, tegels zijn strak gelegd. Een paar plekjes waar het levelingssysteem niet heeft gewerkt maar dat zie je later nooit weer terug. Wel een heel naar gevoel aan overgehouden doordat er door hen een fout was gemaakt in de offerte, de terugkoppeling en afhandeling daarvan. Wanneer we vooraf hadden geweten wat ons te wachten stond, hadden we zeker een andere keuze gemaakt. Zorg dat je vaste prijzen afspreekt, geen nacalculatie.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.