de mensen zijn heel vriendelijk en de hondjes die daar zitten zijn heel goed verzorgt ik ben heel blij met mijn puppy de mensen verdienen een hele dikke duim ervoor zo een verzorgde hondjes hebben... See more
See what reviewers are saying
Très bonne expèrience avec Felika, moins cher qu'ailleurs et donc qualité/prix top. Juste que dans la description du produit il y avait marqué couleur cognac, ce qui n'était pas vraiment le cas. Cec... See more
Company details
- Decoration and Interior Design Store
- Candle Store
- Flavours, Fragrances and Aroma Supplier
- Gift Shop
- Interior Fitting Contractor
Written by the company
Felika is een trendy webshop die een selectie maakt van alle woonaccessoires die zich de hedendaagse markt terug te vinden zijn. Wij helpen je graag verder om je huis kleurrijk en trendy in te richten op een betaalbare manier.
Contact info
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
de mensen zijn heel vriendelijk en de…
zo een verzorgde hondjes hebben we nog nooit gezien
👍👍👍😍😍😍
Uitermate tevreden over Felika!!
Uitermate tevreden over Felika!!! Heb reeds verschillende malen bij hun aangekocht. Zeer snel geleverd en zeer kwalitatief materiaal. Grtjs een vaste klant
Niets zo leuk om het weekend in te…
Niets zo leuk om het weekend in te zetten met een zalige plaid en geurkaars! Snel en op tijd geleverd. Happy customer🥰
heel klantvriendelijk bedrijf
cadeau cheque heel gemakkelijk te downloaden en onmiddellijk betaalbaar
Correct en snel geleverd mooi item 👍👍
Top Service en snelle levering!
Top Service en snelle levering!
Ook zeer mooie producten voor een schappelijke prijs vergeleken met andere webwinkels.
Très bonne expèrience avec Felika
Juste que dans la description du produit il y avait marqué couleur cognac, ce qui n'était pas vraiment le cas. Ceci est lié au produit et pas à Felika parce que partout la même description...
Top service
Top service. Omdat het pakje niet op tijd kon geleverd worden door BPost; Heeft één van de eigenaars van de firma het persoonlijk komen brengen.
Top top top!
Gebruiksvriendelijke website, mooie prijsjes voor kwaliteitsvolle producten, top service en snelle afhandeling... Heel tevreden dus! :-)
Heel goede service !!!
Ik heb onlangs verschillende vazen en bloempotten via felika aangekocht. Al mijn vragen werden onmiddelijk door Jurgen en Jeroen beantwoord. En alles was geleverd zoals beloofd binnen de 48u. Tevreden klant hier ✔️ Doe zo voort 😀
Ik heb een leuke geurkaars gekocht en…
Ik heb een leuke geurkaars gekocht en was binnen de 48u geleverd. Topservice van Jurgen en Jeroen!!! :-)
Zeer degelijk materiaal
Zeer degelijk materiaal. Zeer klantvriendelijk.
What you see
is what you get!
Aanrader!
Aanrader!
Zeer mooie decoratie artikelen!
Bestellen verliep heel vlot en daags nadien kon ik de artikelen al in ontvangst nemen.
Zeer kwalitatief materiaal, het is zeker de prijs waard!
Zeker 5 sterren waard
Eindelijk een kaars van kwaliteit die…
Eindelijk een kaars van kwaliteit die niet snel opbrandt en een fijne geur verspreid over de kamer!!
Ook fijne eigenaars die steeds klaarstaan om je vragen te beantwoorden.
Super service.
Aanrader!!
Na lang zoeken heb ik de perfecte lamp gevonden bij Felika. Van bestelling tot levering is alles uitermate correct en plezierig verlopen. Mijn vragen werden ook snel beantwoord, echte aanrader!!
Ik kocht een mooi decoratiestuk voor in…
Ik kocht een mooi decoratiestuk voor in de woonkamer. Het contact met de klantenservice verliep vlot en professioneel. De levering was snel en perfect. Felika heeft een groot en gevarieerd aanbod. Een echte aanrader, ik kom in de toekomst zeker terug! Bedankt Felika <3
Veel keuze en van topkwailiteit
Veel keuze en van topkwailiteit. Heb er mijn bloempotten en verlichting gekocht em was binnen de 48uur geleverd en zeer netjes ingepakt. Doe zo voort !
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.