wypłata to fikcja
witam wszystkich na początku jak zwykle reklama wyskoczyła w necie że base4asset advisory to prestiżowa firma doradcza która pomaga pomnażać kapitał na rynkach zagranicznych więc zostawiłem numer bo szukałem bezpiecznej alternatywy dla lokat po chwili zadzwonił doradca który brzmiał niesamowicie wiarygodnie i obiecywał że ich analitycy poprowadzą mnie krok po kroku do dużych pieniędzy na początku wszystko wyglądało profesjonalnie kontakt był stały a na platformie widziałem jak rzekomo moje saldo rośnie co sprawiło że kompletnie uśpiłem swoją czujność i dopłacałem kolejne kwoty bo ciągle słyszałem o nowych okazjach inwestycyjnych schody zaczęły się dokładnie przy próbie wypłaty środków nagle wyskoczył temat jakiegoś podatku od wzbogacenia który trzeba było opłacić przed wypłatą potem jakieś sejfy i bzdury o weryfikacji przez międzynarodowe systemy bankowe bezczelnie wmawiali mi że moje środki są zamrożone z przyczyn bezpieczeństwa i muszę wpłacić jeszcze więcej żeby je odblokować a doradca który wcześniej był taki pomocny nagle stał się opryskliwy i przestał odbierać telefony na policji usłyszałem tylko standardową formułkę o serwerach w rajach podatkowych i dostałem pismo o umorzeniu sprawy po dwóch tygodniach byłem całkowicie załamany i myślałem że moje oszczędności przepadły bezpowrotnie na szczęście trafiłem na forum zrzeszające oszukanych przez base4asset advisory gdzie ludzie opisywali identyczne historie i tam dostałem namiar na konkretną ekipę która zajmuje się takimi sprawami i wie jak skutecznie odzyskiwać środki od takich naciągaczy dzięki ich fachowej pomocy udało się ruszyć sprawę i odzyskać to co ci oszuści mi ukradli co było dla mnie ogromną ulgą kontakt do nich zostawiam na samym dole wpisu dla każdego kto znalazł się w podobnej sytuacji nie czekajcie i nie dajcie się im zastraszyć bo czas działa na waszą niekorzyść a pieniądze są jak najbardziej do odzyskania w co sam na początku szczerze nie wierzyłem 7/8/3 2/9/9 7/6/2