Lang leveres tid
Bestilte en varmtvandsbeholder skulle leveres efter 2 til 6 dage, men ventede 15 dage inden den blev leveret. Kommer ikke til at bestille varer derfra igen.
Hasn’t replied to negative reviews
Bestilte en ankerkrog med sikring. Fik en billigere ankerkrog tilsendt uden sikring. Forkert vare, den korrekte er tydeligt gengivet på deres hjemmeside men er bare ikke den de sender. Går den, så går dem, tænker de åbenbart. Det gjorde det så ikke denne gang. Har skrevet til dem 3 gange nu. Intet svar. Imorgen må det blive en indsigelse hos banken.
De er meget hjælpsomme med at skaffe varer hurtigt. God og hurtig hjælp.
Som helt ny bådejer sørgede jeg efter vinteropbevaring til min ny båd og fandt Danskmarineudstyr efter en kort søgning på Google. Ved telefonopkald der til blev jeg oplyst af Martin omkring priser og de praktiske ting vedrørende vinteropbevaring. Men jeg fik også meget andet info omkring alt muligt som ny i båd verden, Martin svarede på alle mine spørgsmål (de var mange) og fortalte mig om mange nyttige ting som var stor hjælp. Også da jeg komme ind i butikken så var der tid til en snak om alt muligt omkring bådelivet. De alle største roser herfra og sikkert at jeg kommer til at handle her i fremtiden. Hvis du er ny og ikke helt sikker i hvilket ben du skal stå, så ringe til Martin 😀
Det er efterhånden sjældent at man får service af denne kvalitet! Fra viden om din motor, og gode råd. Til hjælpsomhed med levering. TAK for en god handel.
Super service og hurtig respons.
Jeg havde et spørgsmål vedrørende anoder og skrev en mail til Dansk Marineudstyr. Samme dag fik jeg et kvalificeret svar og god vejledning.
Bredt produktprogram og rimelige priser.
Den bedste anbefaling herfra.

Reply from Danskmarineudstyr
God service af Martin fra Dansk Marineudstyr Kolding, da vi købte ny påhængsmotor og maling til vores båd
Inkompetent personale.
Bad om rep. af motor med problemer med brændstof tilførelsen. I stedet for skiftede de tændrør og rensede karburator. Fik båden retur med sammen fejl + en regning på kr. 3.000,-. Fejlen var der stadig og kom med det samme båden kom i vandet.

Reply from Danskmarineudstyr
Jeg var på Boat Show messe 2019 og var på deres stand. Jeg fik super fin service og vejledning fra Jesper Jespersen. Kan varmt anbefales
Har købt en brugt Bukh DV 20 hos dem. Motoren er sådan set ok, men det viser sig, at der mangler en termostat i den, så den bliver ikke ordentlig varm.
Har skrevet til dem, men de gider ikke engang svare på min henvendelse.