Danske Technology Reviews 28

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har nu fået mit ur, meget nemt at sætte op. Tror jeg bliver glad for uret. Der er ikke noget ved uret som har noget med Danmark at gøre, men det er heller ikke Kinesisk kvalitet som jeg ved at de... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har STADIG ikke modtaget mit ur og ingen tilbagemelding ang. forsinkelse. Jeg havde ellers forud søgt på firmaet, og faldt i denne fælde 😡 Hjemmesiden fremstår som et 100% dansk firma, og så vi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig flot og funktionelt ur. Fuld tilfreds og kvaliteten er over forventning! Har lige bestilt nye opladekabler, da mit er bortkommet. Disse bliver sendt straks Kan kun anbefale Danske Technology o... See more

Rated 1 out of 5 stars

Den dårligste service og leveringstiden er samtidigt en løgn. Derudover får man ikke engang besked på at det er forsinket - når det er over en uge forsinket. Uprofessionelt og virkelig dårlig servi... See more

2.2

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har købt 2 ure en til min mand og…

Jeg har købt 2 ure en til min mand og jeg selv skulle have en. Den min mand har fået virker bare godt, men min den virker ikke. den bruger en masse strøm så den skal lades op hver anden dag. Nu har jeg bedt om en faktura hos dem op til 6 gange. Men den kommer ikke har sagt uret kommer retur. det er et maga dårlig firma

4 September 2023

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk. Tror ikke jeg er heldig at modtage det ur jeg bestilte for snart en måned siden. De er hurtige til at trække beløbet. Så jeg venter stadig

1 July 2023

Jeg har købt ur, 😡😡😡

Jeg har købt , og de har trukket beløbet, på et ur jeg købte, den 8 maj 2023, jeg har skrevet på Facebook, da det er den eneste mulighed at komme i kontakt med, der skrev jeg at jeg ikke I nu har modtaget mit ur, jeg skulle modtage det mellem 5 og 7 dag, nu har vi den 21 Maj, og stadig ingen ur, så nu må jeg gå denne vej og advarer andre om , at de nok ikke skal købe hos , Dansk Technology,
Jeg vil også, gå andre steder , for at få mine penge tilbage (699) dk.
Hilsen en sur og følger sig snydt.🙈😤

8 May 2023
Rated 1 out of 5 stars

Returnering af vare kan være bekosteligt

Returnering af vare kan være bekostelige, da retur adressen er i Oslo, Norge.
Norge er ikke med i EU derfor skal der betales told, samt fragt.
Svartid kan forkomme længere end forventet, da jeg i mit tilfælde lå i spam, indtil jeg kontaktet PayPal.

14 April 2023

Is this your company?