Danielmortensen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. Fitness and Nutrition Service

Written by the company

Jeg hjælper kvinder 30+ med at få styr på mad, træning og vaner uden stramme kostregler. Vi bygger en plan med mad, du faktisk gider spise, og en struktur der også fungerer på de travle dage.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Man skal lede længe efter en coach der…

Man skal lede længe efter en coach der er så sympatisk og empatisk som Daniel er. Han formår at formidle budskabet på en måde så det hverken er dømmende eller belærende men at man faktisk forstår det.
Daniel har mine varmeste anbefalinger

4 July 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg var i vægttabsforløb hos Daniel

Jeg var i vægttabsforløb hos Daniel. Jeg må nok sige at starten var svær, men efter et par måneder gik det langsomt fremad. I dag står jeg 12,5 kg lettere og med en stor tilfredshed for forløbet🙏

1 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Daniel er et helt igennem fantastisk…

Daniel er et helt igennem fantastisk menneske der ser dig for det hele menneske og går meget op i og dyrke de små sejre og ikke slå sig i hovedet over alt det der måske ik var 100% da vejen til Rom kan findes mange veje og der mange små skridt men vigtigst er at man rykker sig lidt hele tiden👊
Daniel er altid på linjen hvilket er høj klasse og gør et forløb meget trygt jeg kan kun anbefale og tage fat i Daniel hvis du har brug for hjælp til struktur og få en holdbar livstil du trives 🙌🙏

Efter ca 40års forkert focus er jeg kommet hjem

Efter at være faret vild i junglen af tilbud og mere eller mindre realistisk ting landede jeg her hos Daniel og jeg har ikke et sekund fortrudt, nok det bedste jeg har besluttet.
Det har tidligere været svært at finde en coach som kiggede på mennesket og tilpassede til mine begrænsninger og inden for min ydeevne og så det passer mig og mine skavanker.
Kan kun anbefale Daniel og hans menneskelige tilgang, og så bliver man godt humør af hans humør, virkeligt inspirerende..

Rated 5 out of 5 stars

Daniel skal ha top karakter

Daniel skal ha top karakter.
Vil du ha hjælp med sind og krop skal du vælge Daniel.
Han hjælper dig med at indsigt på hvordan du kan få den krop du gerne vil ha uden at det er et kvik fix men en livsstil ændring.
Han kan hjælpe dig med at finde en god måde at leve på med rigtig, sund og næringsrig mad og kager og desserter.
Han gør det ikke for pengenes skyld men fordi han brænder for at hjælpe mennesker.

Et forløb ved Daniel vil hjælpe dig ikke kun med at vægttabet men mere med at blive en sundere og gladere udgave af dig selv.

Ikke bare et Quick fix

Ikke bare et Quick fix , men holdbart livsstils ændring !

Daniel er ikke bare en coach . Daniel er en coach der ser det hele menneske og ikke bare en som en indtægt . Han formår at skabe en realation til hver enkel , og står altid klar til at gribe en i de mindste problemstillinger uanset hvad , er han der bare altid og klar på en snak . Hans smil er smittende og han får skabt et fælleskab hvor man føler sig set, hørt med andre i samme situation . Daniel er ikke helt klart anbefalinger værd hvis du ønsker at investere i en livsstil der holder og ikke bare et Quick fix

1 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Dygtig coach med god energi

Jeg søgte assistance med at genoptage mit vægttab og mødte Daniel. Daniel er en fremragende professionel med den nødvendige ekspertise til effektivt at guide sine klienter. I løbet af de seks måneder, jeg har været hans klient, har jeg ofte haft brug for hans støtte, når jeg har haft mod på at opgive eller har følt mig usikker. Han er dygtig til at anerkende og fejre mine succeser, hvilket fungerer som en væsentlig motivationsfaktor. Daniel er et omsorgsfuldt menneske, der udstråler glæde og positivitet.

Take a closer look