Jeg valgte Danbegravelse fordi min afdøde mand arbejdede i kommunen. Jeg talte med Rikke som var det sødeste menneske på jord. Hun fortalte mig om det hele inden, om hvordan det ville foregå... See more
Company replied
Den 6. juni 2024 fandt bisættelsen af min svigermor sted i den smukke Ballerup Kirke. Lasse Kvist Sørensen var manden, som stod for ceremonien. Fra den første telefonopringning og e-mail til mødet med... See more
Company replied
Fremragende betjening og service. Prisen er også rimelig og man vælger selv hvilke ydelser man vil have. Man slipper for pakkeydelser, man kun vil have halvdelen af og vælger i fred og ro hjemme. Her... See more
Company replied
Fra start til slut klappede alt bare som det skulle. Vi følte os i trygge hænder under hele forløbet. Samtidig er Danbegravelse en prisbillig løsning med overskuelige priser uden der går ud over kvall... See more
Company replied
Danbegravelse - Bedemand med omsorg og respekt i højsædet Hos Danbegravelse forstår vi, at det sidste farvel er en vigtig begivenhed, som kræver nænsomhed, empati og stor professionalisme. Med over flere års erfaring som bedemand hjælper vi familier med at skabe en mindeværdig og værdig afsked – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mål er at give pårørende en tryg oplevelse, hvor de kan føle sig hørt og set i en svær tid. Danbegravelse tilbyder konkurrencedygtige priser, så alle kan få en smuk afsked med deres kære. Vi arbejder med gennemsigtighed og sørger for at informere om priser og muligheder helt fra starten. Samtidig tilbyder vi fleksible løsninger, der kan tilpasses præcist efter jeres ønsker og behov, uanset om I ønsker en traditionel begravelse eller en mere moderne bisættelse. Vi er med jer hele vejen og hjælper med alt fra planlægning til håndtering af praktiske detaljer, så I kan fokusere på at tage afsked. Vi vægter personlig service og høj kvalitet i alt, hvad vi gør. For os er det vigtigt, at I føler jer godt tilpas og trygge igennem hele processen. Hos Danbegravelse er vi klar til at træde til med et støttende nærvær og et løfte om, at det sidste farvel bliver en værdig og mindeværdig oplevelse. Vi håber, at vores tidligere kunders erfaringer vil give jer tryghed i valget af Danbegravelse som bedemand, og vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe en smuk afsked for jeres kære.
Jeg fik hele tiden stor hjælp og der var tid til svar på alle mine spørgsmål.

Reply from Danbegravelse
Jeg valgte Danbegravelse fordi min afdøde mand arbejdede i kommunen.
Jeg talte med Rikke som var det sødeste menneske på jord.
Hun fortalte mig om det hele inden, om hvordan det ville foregå fremadrettet.
Jeg var så tryg hele vejen igennem.
Jeg havde ønsket med kistepynt, og med hende selv som forhenværende blomsterdekoratør, kendte hun sine forbindelser til blomster.
Aldrig har jeg set så et smukt kistelåg !! Holdt i lille og hvid. Og med alle mine ønsker.
Det var som et eventyr at gå på opdagelse i. En vidunderlig forårs have med grens, korn, roser, vibeæg, primula, juleroser, mos osv....
Alle var så imponeret.
Der blev tager så godt hånd om mig hele vejen og Rikke var min største hjælp og min stjerne den dag.
Hun fik alt til at lidt så perfekt.
Så igen tusind tak til Rikke🌹❤️

Reply from Danbegravelse
Respektfulde og hjælpsomme. Mine varmeste anbefalinger

Reply from Danbegravelse
Mange tak for virkelig god hjælp ti hele forløbet. Hurtigt svar på alt jeg har spurgt om og fin hjælp til selve begravelsen. Jeg anbefaler!

Reply from Danbegravelse
Venlighed, punktlighed og bare en rigtig god oplevelse

Reply from Danbegravelse
Da det blev mig der skulle kontakte en bedemandsforretning efter vores mor's bortgang søgte jeg på Google, efter at have kigget på flere, bestemte jeg mig for Danbegravelse, ikke fordi de var blandt de billigste, men måden alt var oplagt på deres hjemmeside. En rigtig god oplevelse med deres bede kvinde gennem hele forløbet. Kan varmt anbefale dem til andre der står i en sørgelig situation.

Reply from Danbegravelse
Baseret på Danbegravelses hjemmeside, tog jeg kontakt med dem.
Efter som jeg var nødsaget til at foretage alle foreberedelserne af bisættelsen af vores mor remote, viste det sig, at Danbegravelser var det helt rigtige valg for os.
Fik en rigtig god betjening af Lasse Kvist Sørensen, som svarede yderst tilfredsstillende på alle mine spørgsmål, samt opfyldet alle vores ønsker til vores fulde tilfredshed.
Mange tak for den rigtig gode håndtering af vores anliggende.

Reply from Danbegravelse
Tydelig kommunikation, punktlig og empatiske medarbejdere.

Reply from Danbegravelse
Fra første opringning oplevede vi en meget empatisk og dybt engageret Lasse som fulgte vores ønsker og behov til fulde i en meget svær tid. Han hentede barnet på fødeafdelingen på en meget diskret måde uden at de andre på føde afdelingen opdagede noget,
Han efter kom vores ønsker til fulde og sørgede for kremering og transport til England, var altid meget engageret og medfølende, en bedre bedemand kan man ikke ønske sig.

Reply from Danbegravelse
Fuldstændig , korrekt og alt foregik ,lige som aftalt.
Og økonomisk , holdt alle aftaler , i modsætning til da jeg fik min bror bist i et andet begravelses firma

Reply from Danbegravelse
Tak for respektfuld og seriøs behandling af vores søster/svigerindes død.
Så venlig og hjælpsom assistance.

Reply from Danbegravelse
Alt forløb som aftalt og perfekt, fra start til slut.

Reply from Danbegravelse
Fra kontakt til slut gjorde Lasse og hans team det fremragende ifm. min mors bortgang. Kompetent og elskværdigt hele vejen igennem til en rimelig pris. Jeg kan varmt anbefale Danbegravelse.

Reply from Danbegravelse
Lasse er dygtig, sympatisk og kompetent.
Svarer altid lynhurtigt på forespørgsler.

Reply from Danbegravelse
Super fin oplevelse. God service, rar betjening, fin kommunikation. Savnede intet og blev heller ikke over-informeret. Lige tilpas i forhold til mit behov og mine forventninger. Kan nemt anbefales.

Reply from Danbegravelse
Klart formuleret hvad Danbegravelse står for og hvad det koster.
Det har for os været nemt og trygt.

Reply from Danbegravelse
Kan varmt anbefale Danbegravelse!
Alle aftaler blev overholdt.
Vejledningen var til at forstå, og alle spørgsmål, vi havde, blev besvaret promte.
Prisen er også helt fair.
Virkelig et proffesionelt og tillidsvækkende firma.
Stor tak til jer!
Grith Düver